• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaç bedensin kuzum sen şu an
eksik menuleri iste bakalım canım bi ara :KK66:
Sadece bugunku menuler eksik kaptanim. Onu da gun bitmedi diye yazmadim. Genelde 6 gibi falan giriliyor. Dun ve oncesi surekli paylasimda bulunanlarin menuleri tam. 3 kisi vardi sanirim tum hafta boyu bildirim yapmayan onlari da cikardim takip listesinden simdilik:KK52:
40-42 beden oluyor genelde bana. :KK51:

Sadece bugunku menuler eksik kaptanim. Onu da gun bitmedi diye yazmadim. Genelde 6 gibi falan giriliyor. Dun ve oncesi surekli paylasimda bulunanlarin menuleri tam. 3 kisi vardi sanirim tum hafta boyu bildirim yapmayan onlari da cikardim takip listesinden simdilik:KK52:
40-42 beden oluyor genelde bana. :KK51:
maşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorum

Menum:

Sabah
3 dilim hindi fume
Biraz peynir (yine duramadim peynirsiz)

Ara
Yesilcay

Ogle
3 dilim hindi fume

Aksam
Daha yemedim ama 4 5 dilim falan yerim heralde hic tok tutmuyor cunku.

Su: 2.5 litre olacak bugun.
Spor: Leslie 1 mil yaptim. Gece de 2 mil yapacagim.

maşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorum
Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence :nazar:
38 de hedeflerseniz olur .

Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere. :KK51:

Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence :nazar:

Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere. :KK51:
hiç 38 giymedim işallah olurum :)))

Herkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Davet için çok teşekkür ederim RengarenkNesli RengarenkNesli :KK15:
hoşgeldin nazom. hedef kilon nedir.biraz kendinden bahsedermisin seni tanıyalım
kuzum azmin daim olsun
yarından itibaren menu bildiriminede başlarsın kuzum

Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........

Regl yakınmı belki o yüzdendir
bende çok dikkat edip kesin kilo vermişimdir dediğimde artı görüyorum bazen çok sinir bi durum
hergün tartılmak istemiyorum bu yüzden

oruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi :(

Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........
Yine incelmis sonucta. Sen plates de yapiyosun daha incelirsin zaten :) Incelemeyenler var -BEN-:KK53:

oruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi :KK43:
Ondandir katremcim. Oructan bol su da icememissindir o da vardir. Uzulme.:KK19:

oruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi :KK43:
Olabilir canım fazla suda içememişsindir Rabbim kabul etsin orucunu Hergün de tartılma bence çok etkiliyor yani bende öyle oluyor elimden geldiğince cumadan cumaya tartılıyorum bende

Bu arada kızlar ben bişey danışmak istiyorum size benim normal fırınım var fakat yemek ısıtmak et çözmek vs için Mikrodalga istiyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim

kızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzum
tereyağlı yumurta kaptanım... canan karatay usulü kısık ateşte tereyağında pişmiş... dil ve el alışkanlığı kızarmış yumurta diye çıkıyor..

Back
X