Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

****14.TAKIM 418. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli ( 77,2 --------->76,8
aycanhakan(65.7 --------->65.5)
nhtylz. (86.8 --------->86.5
kitap_asigi ( 64.0--------->63.6
Diddah ( 71.8 ---------71.5
Evnscnc (53,2--------->
nazarenko 77,0 ---------> 76,6
Fulias (54,2 --------->53.8

Selam kizlar hemen menulerimi paylasip bidigimi uyutmaya kaciyorum

Dun
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 2 dilim ekmek

Ogle
Bir kase yogurt

Aksam
Zeytinyagli barbunya pilav salata ayran

Spor
10 dk kardio 10 dk bolgesel

Su
2 litre

Bugun

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim ekmek

Ogle
Domates salatalik peynir az patates kizartmasi ekmek

Aksam
Zeytinyagli barbunya 1 tane biber dolma salata ayran

Spor
60 dk yuruyus
5 dk kol
5 dk kalca
5 dk bacak calismasi

Su
2litre

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynak başı ancek gelebildi :KK48:

Gece çok geç yatmama rağmen sabah 6da hortladım :KK48: Huyum kurusun gezme oldumu ak ciğerim görünüyor anında erkenden ayaklanıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah 07:15de evden çıktık arkadaşlarımızıda alıp Emirgan Korusuna gittik :KK66:
Çok güzel ve Karataya uygun güzelce kahvaltımızı ettik hatta giderken cezve ve kahvemide yanıma almıştım üzerine bir güzelde şekersiz kahvemi yapıp içtim :KK68::KK68::KK68:

Çocuklar evde kaldıkları içinde hepimiz bir yandan çok rahattık bir yandanda ay bir dahakine kesin çocuklarlada gelelim dedik ( bir an oh çeksekte vicdanımız el vermedi pek çocuksuz fazla eğlenmeye :KK48: tabi yinede çok güzel vakit geçirip uzun uzun sohbetler ettik )
Öğleden sonra saat 2yi buldu eve gelmemiz ( arkadaş oğlu çok istiyor diye birde saz almaya gidebilirmiyiz diyince kızımın gitarını aldığımız dükkana götürdük onları :KK66: )
Nasıl yorulduysak karı koca az şu koltuğa oturalım sonra üzerimizi değiştiriz dedik uyuya kalmışız :KK70::KK70::KK70:
DAha yeni kendime geldim :KK66:

Bu arada dün okadar sağlıklı ve hafif bir gün geçirmeme rağmen yine 1 kg artı çıktım bu sabah :mad::mad::mad::mad: ama yinede keyfimi kaçırmadım eve gelincede zaten acıkınca kuruyemiş yedim 1 avuçtan az fazla :KK66:

Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun:KK200:
:KK200:

Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki. :oops:

Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis:rolleyes::rolleyes:
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi :110:
Insallah izin alabilir:KK23:
Ay cok mutluyum su ann:KK73::KK37::KK74::KK71::KK23:

Babamdan da izin almis yarin kahvalti yapicaz birlikte :oops:

Boyle iste. :oops:

Iyi geceler herkese :KK68::KK54:

Canım Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin ....Aminnnn
Herşey gönlünce olur inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar meraba bü gün klasik pazar temisligimizi yaptık eşimle sonra disari çıktık bugün eşimin doğum günüydü tabi ben hediyesini alamadım tek başıma çıkamadıgim için minicik bbir pastayla geçiştirdik zaten böyle günlere hiç önem vermez sadece ben üzülmeyim diye çabalar

Bugün ki menum
kahvaltı Sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara kayisi Karpuz
akşam yine tavuk salata ayran

Yürüyüş 1 saat
Şu 2 buçuk litre

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum :KK68:

Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün :KK68::KK68::KK68::KK68: İnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah :KK66: Hesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş :KK67: bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik :21:
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin :KK48: Kendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda :KK68: Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor :KK70:
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten :KK66:

Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur :KK66:

Yok kaptanim yazmistim aslinda carsamba veya saliydi heralde :KK48:
Ben ayni mesajda o kadar sey yazinca arada kaynamis sanirim

Sagolun kaptanim insallah oyle olur:KK37:
kaynamış ben bile kuyruklu alıntıda farketmemişim haydi hayırlı olsun kuzum

Kötü olmuş gerçekten. Her hafta en son kilo bildiren ortalamayı alıp paylaşsa mesela olmaz mı?
harika olur hem geç kalana guzel bi ceza olur :KK48:

12/06/2015

Uyanınca 1 bardak süt içtim sonra hemen dışarı çıkmam gerekti.
Geri gelince kahvaltımı yaptım.

Saat 13:00 gibi
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 ince dilim salam
2 dilim ekmek

Akşamda çok ince bir dilim pasta yedim o sebepten başka bir şey yemedim. Annemin en büyük teyzesinin doğum günüydü onu kutladık.

Su: 3 litre
Spor: 15 dakika yürüyüş, 50 mekik.
ucuz atlatmışsın menuyu ;)

13/06/2015

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1,5 dilim kepek ekmeği

Akşam
Salata
4 köfte
Çok az ekmek

Su: 2 litreyi geçtim
Spor: 50 mekik
menu guzel kuzum

Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun:KK200:

Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki. :oops:

Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis:rolleyes::rolleyes:
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi :110:

herşeyın guzel geçmesine sevindim cnm. darısı söz haberine

Bu arada bugünkü menum
kahvaltı sucuk haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği kizarmis
ara kiraz kayisi karpuz
akşam tavuk salata

1 buçuk saat yürüyüş
1 litre su
dengeli sporlu menu tebrikler

Dunku menum Cumartesi
sabah canim hic bir sey yemek istemedu yine zaten gec kalkmıştım

Oglen
soya soslu tavuk bir iki servis kasigi
bes alti patates kizartmwsi
bol salata

Aksam
tarhana corbasi
tavuk sote
iki ser. K. Bulgur pilavı

Spor iki saat yürüyüş
su iki litre
tebrikler menu hasrsız cnm

Selam kizlar hemen menulerimi paylasip bidigimi uyutmaya kaciyorum

Dun
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 2 dilim ekmek

Ogle
Bir kase yogurt

Aksam
Zeytinyagli barbunya pilav salata ayran

Spor
10 dk kardio 10 dk bolgesel

Su
2 litre

Bugun

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim ekmek

Ogle
Domates salatalik peynir az patates kizartmasi ekmek

Aksam
Zeytinyagli barbunya 1 tane biber dolma salata ayran

Spor
60 dk yuruyus
5 dk kol
5 dk kalca
5 dk bacak calismasi

Su
2litre
oh spor harika bebeğim

Kızlar meraba bü gün klasik pazar temisligimizi yaptık eşimle sonra disari çıktık bugün eşimin doğum günüydü tabi ben hediyesini alamadım tek başıma çıkamadıgim için minicik bbir pastayla geçiştirdik zaten böyle günlere hiç önem vermez sadece ben üzülmeyim diye çabalar
nice yaşları olsun cnm. ah bu erkekler hiç sevmez kutlamaları

Bugün ki menum
kahvaltı Sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara kayisi Karpuz
akşam yine tavuk salata ayran

Yürüyüş 1 saat
Şu 2 buçuk litre
spor menu dengelei

Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün :KK68::KK68::KK68::KK68: İnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah :KK66: Hesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş :KK67: bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik :21:
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin :KK48: Kendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda :KK68: Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor :KK70:
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten :KK66:

Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur :KK66:
benimde temizlik ihtiyacım var çıldıracağım hep günlük iş yaptım detaya giremedim izin almam lazım yada birini bulmam lazım ev işine :((

bende menuleri yazayım
c.tesi
sabah karatay kah.
akşama kadar ayren detoks çorbası
akşam 3 dilim pizzayla detoksu gumlettım :(
spor:30dk yurume

pazar menusu
sabah karatay kahvaltısı
akşam 2 lahmacun salata ayran

pazar gunu malum sabah evi temizledim. öğlende sitede toplantı vardı 1 saat oraya iştirak ettim, sonra 20dk havuzda aralıksız yuzdum, komşum denize inelim diye tutturdu onla çocukları eşlere bırakıp 3 saat denize indik, denizdede bi aralıksız 20dk yuzdum sporlarımı böle halledeyim diye toplam 40dk yuzdum
akşamda gene komşumla eşlerimize mangal tembihledik üşenip lahmacun yaptırmışlar çardakta oturduk beraber yedik içtik, çay faslı derken biz kız kıza onlar erkek erkeğe 2 şer el tavla oynadık, saat 10 kadar çardaktaydık, ben telefonu atmıştım evdeydi o yuzden hiç buralara gelemedim kızlar. yoğun ve kaliteli bir pazardı kısacası.

Günaydın beybileeeeeeeeeeeeer
Ne biçimde hasta oldum bide 20 lik dişlerim tuttu kulağım bile ağrıyor.
Kaptanım bir kaç gün spora gidemiyebilirim. Zaten eşimde hasta evde yatıyor. Bana 2 3 gün izin lazım :KK51:

Dünkü Menüm

Sabah
Kahve

Öğlen
Yok

Akşam Fırında tavuk

Su: 1lt
Spor: Yok

Kaptanım bir kaç gün spora gidemiyebilirim. Zaten eşimde hasta evde yatıyor. Bana 2 3 gün izin lazım :KK51:

Dünkü Menüm

Sabah
Kahve

Öğlen
Yok

Akşam Fırında tavuk

tamam kuzum spordan izinli ol 3 gun yapabilirsen evde yurume kardiyo bişiler uydur idare et bakalım
dun neden bişi yemedin akşama kadar kuzum diştenmi.

Selam kizlar
Sabahtan beri geziyoruz ayaklarimin altina kara sular indi resmen daha gezecektik ama bizim bidik durmayinca mecbur eve donduk
2 saat yuruyus yapmis pkdum aslinda daha fazladieda saymadim o yuzden 2 saat diyelim simdilik
Cok sukur halilarimi aldim cuma gunu gelecekler geldikten sonra bi temizlikte ben yaparim sonrada sererim soyle temiz temiz

Dünkü Menüm

Sabah
Kahve

Öğlen
Yok

Akşam Fırında tavuk

Canim cok gecmis olsun 20 lik dis agrisi nedir bilirim cok fena kulaklara ve basina vurur agrisi ben de cok cektim bu agridan cektirdim agriyanlari oburkuleride afrimadan cektirdim valla sanada tavsiye ederim alttakiler biraz daha zor oluyo ama o agriyi cekmekten iyidir

esinin dogum gunu kutlu olsun canim

Allah kabul etsin canim bende baslasm iyi olurda ne zaman okurum bilemiyorum

Ay ben konuyu bilmiyorum pek ama anladığım kadarıyla hayırlı bi şeyler oluyor :) Allah tamamına erdirsin :)

Basarilar canim
Ve sonrasinda da iyi eglenceler:KK68::KK73:

Allah yardimcin olsun canim insallah basarili olursun

Su an sen sinavdasin muhtemel ama basarilar canimmmmmm.

Çoooookk teşekkür ederimm :) Valla öylesine girdiğim için rahattım. Bakalım es kaza güzel bi sıralamam olursa yeniden okurum bi bölüm daha :)

Back
X