Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğleden sonra kızımla oturup 1.5 cüz kuranımızı okuduk ( malum reglden dolayı 3 gün geride kaldık aradaki farkı kapatabilmek için hatta kadır gecesine yetiştirmek için karar verdik her gün öğle ve gece 2 posta okuyacağız )
Sonrada az ufak cimcimeyle ilgilendim ( oda göz nezlesi olmuş kuzum

onada biraz evvel gözlerine çay kompresi yaptım iyi geliyor diye bildiğim için )
Şükür bugün hafif ateşlendi ara ara hatta onada duş aldırdım bir ara
Gece iftardan sonra kendimizi sokağa attık ve ufak kaçamak yaptım

dondurma yedim uzun bir arada sonra

Yarın inşallah tekrar oruca başlıyorum ve kesin kararlıyım sahurda pek bir şey yemeyeceğim

aslında 4 - 5 Hurma ve büyük bir bardak ayran düşündüm bu gece için

Bugün TVDe bir doktor çıktı ve sahur yapmak şart ama çok geç iftar olmadığından zaten yediklerimizi hazmetmiş olmuyoruz o yüzden sahurunuzu çok hafif tutun dedi hatta hurmanın sahur için çok iyi bir seçenek olduğunu söyledi

Bakalım yarın bir denemek istiyorum

işallah dediği gibi tok tutarda iftardada sırf 1 kase çorba ve salata yemeyi düşünüyorum
maşallah banum cumaya kadar eksilere inersin bence. benim kızda paraz gunu tuttu oruç , dunde gene komşu kızla sözleşmişler anne beni sahura kaldır dedi, eşim yiyip yatardı hep dedim ben kaldırcam ikinizi, neyse kaldırdım bişiler hazırladım bugunde oruc tutacak oykum maşallah dayanabiliyor 13 yaşında
Aminnn inşallah canım

RAbbim hepimizin oruçlarını kabul etsin...Aminn özelliklede kuzularımızın ( maşallahları var bu zamanda çocuklara bakıyorumda çok az var bizim cevrede Ramazanın önemini bilipte elinden geldiğince üzerini düşeni yapan

Geçen seni okullarda kapanmamıştı Ramazan başladığında ve inan koca 48 kişilik sınıfta sadece benim kızlar 2 - 3 arkadaşı daha oruç tuttular

diğerleri birde geçip karşılarına yemek yemişler sonradanda ay kanka biz senin oruçlu olduğunu unuttuk demişler

Kızıma tuhaf geldi ama çocuklarin içinden gelecek

zorla birşey olmaz sonuçta
Şükür 3 - 4 senedir kuşum tutuyor ( sadece ilk sene arada bir izinli ilan ettik hani bıkmasın diye ama şükür şimdi kandil yaklaşınca kendiliğinden diyor oruç tutacağım Anne birlikte tutalımmı diye

Valla Allahın bildiğini kuldan saklayamam

hani çocuk demese bende her kandilde tutmam

( hee Ramazanda kötü hissetmediğim sürece tutuyorum şükür )
günaydın canım benim
geçmiş olsun canm inşallah iyidir şimdi cimcime ramazan ramazan nur inmiş kalbine kayın validenin desene maşallah 2 illere az kaldı bende ne güzel 7 illeri gormustim ama şuan yine 8 lerdeyi.
Sorma canım ya esimde devamli kilo aaldin deyip duruyor bende fark ediyorum zaten kıyafetlerinden hamilelikte çıkmayan karnim çıkmaya başladı

bugün çıktım tartiyada şok oldum bugün annemler gidiyorlar bakalım bende pilatese baslayayim diyorum tabi kızım izin verirse yeni yeni gaz sorunumuz çıktı ortaya
ah ahh hele ben emziriyorum diye canm bol bol tatlı çekiyor ve ben kendime dur diyemiyorum kilom aldı başını gidiyor
bizdede tam tersi oruç olmayan ben canı çeken yine ben hamilelikte asermdigim kadar aseriyorum ya pufff