Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Hele şükür gelebildim

Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken

) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik

Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız

) en azından harçlığım çıkar
TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi

TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attım

Yeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık

Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettik

Akşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı

)
Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve hazır vaktim varken kendimi buraya attım
Banada 2 sene evvel Spor salonuna gittiğimde bir bayan demişti sen 0+ misin diye

o zaman anlamamıştım nasıl kan grubumu bilebiliyor diye

Meğer bana nasıl beslediğimi sorduğunda yediklerimi sayınca anlamış ( tabi ben o zaman kan grubuna göre beslendiğimin farkında değildim

)
Bende tekrar bir araştırayım şu kan grubuna göre beslenmeyi ( gerçi bende bayılırım süt ürünlerine özelliklede ayran ve cacık

ama geçenlerde bende bilmeden şüphelendim yaw ben sanki ayran içtiğimde daha zor veriyorum acaba gazmı yapıyor diy e

ben iyisimi şu konuya bir eyileyim belki faydası olur gerçekten

)
Allah razı olsun sende hatırlatmış oldun