Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın slimfitleeeeeeeeeeeeerrrrrrr
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Ay hafta sonu hiç giremedim eşimin kuzeni geldi yurtdışından onları gezdirdik 2 gün. Çok yoruldum. Dünde eve geldim 5 te akşama kadar ütü yap çamaşır yıka etrafı topla.. Öff valla sıkılıyorum iş yapmaktan. İnsan bağrına bağrına ütü yaparmı ya.

Cumartesi ve pazar günü menülerim korkunçtu. Çünkü kayınvalidemde kaldık cumartesi. Gerçi kaçamak yapmadım tatlı falan yemedim ama çok çeşit yemeklerden yedim.
Bugün de regl oldum. Sabah kan aldılar 3 tüp. Bakalım ne çıkacak kansızlık.
Gunaydin hoşbulduk :) bende de kansızlık var ...İnşallah sonuçların güzel çıkar.

samp7a632aa8f230ac08.jpg

:nazar: aycanhakan' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 3,3
Mayıs / 1,9
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,4
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (409. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (420. Etap) ( 64,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 9,86% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,82% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 592 )

Yorum : Sevgili aycanhakan 27 Mart 2015 (409. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 3 Temmuz 2015 (420. Etap) tarihinde toplam 7,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 14.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampcc16ee78c8267663.jpg

aycanhakan aycanhakan
Cok tesekkur ederjm cok sagolun öyle incesiniz ki mutlu oldum kaptanım:KK200::nazar:

Merhaba kızlar ,

Çoook sıcak evet kaptanım gittikçe oruç zorluyor ama az kaldı dayanacağız ;) ben oruçlu iken iyi kilo veriyorum biliyorsun regli haftasında 6 günde sadece 200 gr vermiştim ama şimdi 73,400 altına çoktaaan indim ;)))

bu ayın sonunda 70.900 görsem keşkeeeee ...Akşamları 1 saat yürüyüş yapıyoruz hatta 1 saati bile geçiyor bazen....ama onun dışında spor yapamıyorum bayramdan sonra eliptik başlarım artık....

bugun yine sahur yapmadım akşam menü aynı dünden kaldı onları yiyeceğiz ...hıım bu arada dün kek yapmıştım cevizli 2 ince dilim çayın yanında yedim haber vereyim dedim :KK23:geri kalan kekleride eşim ve komuşunun çocuklarına verdim böylece evde kek kalmadı yani akşam kaçamak yapmam inşallah ;)))

İftar menü
pilav
patlıcan kebap
cacık

Selam guzellerim ben geldim gene kayiplardayim. Size aracimla kaza yaptigimdan bahsetmismiydim hatirlamiyorum. Arabam serviste bugun kasko kiralik arac tahsis etti onu teslim aldim isleri halettim carsida yeni geldim. Donerken annemide aldım simdi denizdeyiz gecmis3 bakim az

Menu
Sabah
Yulaf ezmesi sut

Ogle
2 bardak sebze corbasi

Ara
Balli yogurt

Aksam
Zeytinyagli borulce pilav ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
Menu fuzel kuzum

ben zaten ailemle birlikte kalıyorum .şuan bir tatil planım yok bakalım hayırlısı..ayrıca iiyim merak etmeyin teşekkür ederim ilgin için :)
Merak ediyorum daha fazla ugraman icin ne yapabilirim bilemedim :)

Çok tesekkur ederm hosbuldummm :))) @oynakbasi34 Ramazanda bayramda bıtınce daha duzenlı bısekılde cok daha gyzel zayıflıycaz hep beraber :))

Okudum yazdıklarınııızı cok tesekkur ederız ılgınızeee gercekten hepsı cok dogruu ve saglıklı şeyler hepsını dıkkate alıcamm:)))
Tatlim vitiligo dan supheleniyorsan b12 ni hemen olctur ve banada bikgi ver . Bence en dusuk seviyede b12 in. Kansizliktanda bahsetmissin lutfen acil onlem almalisin b12 eksikligi vitiligoya sebep olur. Dusukse igne ile tedavi iste hapla cikartamazsin. Igne olup acilen depolarini dokdurman lazim onemse dediklerimi lutfen ve karatay kitabini okumani tavsiye ediyorum eve giince e kitap linki vericem sana ;)

Bugün ki menum
sahur yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek karpuz
Iftar yaklasik 5 kasik mantı Salata karpuz
yürüyüş 1 saat
su 2 litre
Oy kuzum yediklerini riskli buldum karpuz. Manti :(

Hepsini okudum ilk ödev tamamdır ama uyuyamıyorum bikaç gündür onu çözmem gerek biraz sıkıntılarım var bi lekemin vitiligo olmasından korkuyorum yarın doktora gidicem o hallolsun düzelicem umarım :KK43:

Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
S3nle geceledik tabi normal
:)
Gunaydınnn. Bende bu sabah 4 te uyuyp sekızde uyandım , normalde 1 den once uyanmıyorum ama daha da kotusu 63.4 den 64.2 olarak tartıda çıkmayı nasıl becerdım hıc bılmıyorum. Sanırım adet donemınden kaynaklı bışey oldu:KK57: :KK64:şimdi kiraz sapı çayı içip :KK60:yürüyüşe gidicem belkı ıkı gun ıcınde atarım bu şişliği. Hepınıze guzel gunler :KK200:
Adettendir giris kilonu duzeltelim kuzum

Sağol zaten annem benim kuruntum olduğunu söylüyor ama bir kere takıldı aklıma ...
Kuruntu. Kusku offff b12 eksik kesin

Günaydın slimfitleeeeeeeeeeeeerrrrrrr
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Ay hafta sonu hiç giremedim eşimin kuzeni geldi yurtdışından onları gezdirdik 2 gün. Çok yoruldum. Dünde eve geldim 5 te akşama kadar ütü yap çamaşır yıka etrafı topla.. Öff valla sıkılıyorum iş yapmaktan. İnsan bağrına bağrına ütü yaparmı ya.

Cumartesi ve pazar günü menülerim korkunçtu. Çünkü kayınvalidemde kaldık cumartesi. Gerçi kaçamak yapmadım tatlı falan yemedim ama çok çeşit yemeklerden yedim.
Bugün de regl oldum. Sabah kan aldılar 3 tüp. Bakalım ne çıkacak kansızlık.
Hah senin de d3gerleini bekliyom

Gunaydin hoşbulduk :) bende de kansızlık var ...İnşallah sonuçların güzel çıkar.

Cok tesekkur ederjm cok sagolun öyle incesiniz ki mutlu oldum kaptanım:KK200::nazar:
Aycanimmm tekrar tebrikler

Merhaba kızlar ,

Çoook sıcak evet kaptanım gittikçe oruç zorluyor ama az kaldı dayanacağız :KK66: ben oruçlu iken iyi kilo veriyorum biliyorsun regli haftasında 6 günde sadece 200 gr vermiştim ama şimdi 73,400 altına çoktaaan indim :KK66:))

bu ayın sonunda 70.900 görsem keşkeeeee ...Akşamları 1 saat yürüyüş yapıyoruz hatta 1 saati bile geçiyor bazen....ama onun dışında spor yapamıyorum bayramdan sonra eliptik başlarım artık....

bugun yine sahur yapmadım akşam menü aynı dünden kaldı onları yiyeceğiz ...hıım bu arada dün kek yapmıştım cevizli 2 ince dilim çayın yanında yedim haber vereyim dedim :KK23:geri kalan kekleride eşim ve komuşunun çocuklarına verdim böylece evde kek kalmadı yani akşam kaçamak yapmam inşallah :KK66:))

İftar menü
pilav
patlıcan kebap
cacık
Menun guzel oruc olmasan kekelere ceza geliyordu ya neyse ;)

Yine kimseler yok. Gündüz kimse gelmiyor, gece ben yokken burda parti yapıyorsunuz herşeyi kaçırıyorum :KK61:
Gece kusu olduk sorma :))))

Haydi az kulac atayim :KK46::KK49::KK55:
Kaptanım sizi çooooooooooook kıskanıyorum valla;))) her gün deniz kum direkt d vitamini ;))

bizde evde kös kös otur bunaldım ayyyyy kendimi hayal ediyorum denizde ohhhhh suyun üstünde güneş hiç bir şey düşünmeden ayyyyy çok özledim tatili :(((((

Menu fuzel kuzum

Tatlim vitiligo dan supheleniyorsan b12 ni hemen olctur ve banada bikgi ver . Bence en dusuk seviyede b12 in. Kansizliktanda bahsetmissin lutfen acil onlem almalisin b12 eksikligi vitiligoya sebep olur. Dusukse igne ile tedavi iste hapla cikartamazsin. Igne olup acilen depolarini dokdurman lazim onemse dediklerimi lutfen ve karatay kitabini okumani tavsiye ediyorum eve giince e kitap linki vericem sana :KK66:

Oy kuzum yediklerini riskli buldum karpuz. Manti :KK43:

Menun guzel oruc olmasan kekelere ceza geliyordu ya neyse :KK66:

Ya leke aslında bende yaklaşık 10 yıldır var büyümede yok o yüzden güneş yanığından oldu diyo herkes 10 yıldır başka yerdede çıkmadı şimdi köye gitcem doktor dönüşe kaldı b12 yi hangi besinlerden alabilirim??

Bugunku menum
Sabah
Omlet ekmek

Ogle
Domatesli pilav ayran

Aksam
Karniyarik salata ayran

Spor
1 saat yuruyus

Su
2.5 litre

Menu fuzel kuzum

Tatlim vitiligo dan supheleniyorsan b12 ni hemen olctur ve banada bikgi ver . Bence en dusuk seviyede b12 in. Kansizliktanda bahsetmissin lutfen acil onlem almalisin b12 eksikligi vitiligoya sebep olur. Dusukse igne ile tedavi iste hapla cikartamazsin. Igne olup acilen depolarini dokdurman lazim onemse dediklerimi lutfen ve karatay kitabini okumani tavsiye ediyorum eve giince e kitap linki vericem sana :KK66:

Oy kuzum yediklerini riskli buldum karpuz. Manti :KK43:

Menun guzel oruc olmasan kekelere ceza geliyordu ya neyse :KK66:

burdayım sizi de çok sevdim :)

Back
X