Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elbette görev alırım ama nasıl olacak onu anlamadım şöyle mi günlük kimler menülerini yazmış takip edip bir yere not mu edecem en son cuma günü paylaşacakmıyım ?? yada günlük takip edip kimler menü yazmamışsa arkadaşa hatırlatacakmıyım ????
evet kuzum gunluk takip edip gunluk isteyeceksin. haftalık bir liste yapabilirsin bu haftadan itibaren. hafta boyu kimler eksik menu yazmış orada takip ederiz. sürekli hatırlatır eksik menuleri isteriz

fulyam ben beceremedim, listeyi exelde yapıyorsunuz sanmıştım ama taşıdım olmadı bi tarıf edermisin fulyam

evet kuzum gunluk takip edip gunluk isteyeceksin. haftalık bir liste yapabilirsin bu haftadan itibaren. hafta boyu kimler eksik menu yazmış orada takip ederiz. sürekli hatırlatır eksik menuleri isteriz
tamam kaptanım heheheheh yandı kızlar hergün hani nerde menüüüüüüüü diye diye başlarında olacağım hahahah ;)))

***14.TAKIM 421. Etap ***

nhtylz. (87.8/ 87.7/ 0.1/0.11 % )
Diddah ( 70.5/70.5 / 0/ % 0) kilosu sabit
nazarenko (76,6 / / / % )
Fulias (54 / / / % )
Rengarenknesli (76,8 / / / % ) kilosu sabit

irem093 (78,8/ 77.8/1/% 1,27)
Ada81 (73,4 / 72,1 / 1,3 /%1,77 )
Emirse34: (64.34/ 63.2) 5.gun ama
14.Takım Ortalaması:%

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli : 35++ mesaj
İrem093 35 altı malesef

Diddah 25
Fairy Tale 123 30 (ama daha 5. Günüm)
Nhtylz 35
Ada81 26
Emirse34: 25 Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. ciddiyim sona kalan ortalamayı hesaplayıp önce 6. takıma kontrole, sonra paylaşım alanına taşısın bizde buralarda oluruz zaten

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor o_O
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca :KK53:
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okul bahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )

Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı o_O) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm :KK57: gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş :KK53:
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadı o_O sanırım yine insülin direncim tetiklendi :KK57:
Bugün yine oruç tutmama izin vermediler :KK48: cidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için :KK48: hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye :KK48:

Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu :KK48: ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara :KK48: )

Fark ettimde benim daha burda 4 gün olmuş ama diyete başlayalı bugün tam 1 hafta oldu

İnşallah bir iki ay sonrada ay şukadar oldu ve hedefime çok az kaldı kızlarrrrrrrrr demekte nasip olur :KK68:

Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca :KK53:
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okul bahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )

Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı o_O) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm :KK57: gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş :KK53:
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadı o_O sanırım yine insülin direncim tetiklendi :KK57:
Bugün yine oruç tutmama izin vermediler :KK48: cidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için :KK48: hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye :KK48:

Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu :KK48: ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )

İnşallah bir iki ay sonrada ay şukadar oldu ve hedefime çok az kaldı kızlarrrrrrrrr demekte nasip olur :KK68:
Sağlık lisesi geliyor mu puanına yada sağlık meslek lisesini düşünüyormu çünkü sağlık meslek lisesi mezunları hiiiç açıkta kalmıyorlar ...

İnşallah canım benim annem de fen öğretmeni o da öğrencilerininkilerlw uğraşıyo tavsiye fln :)yüzdelik kaç belki benim yardımım dokunur ben de lise sondayım bilirim liseleri:) :)

Serencim sen adaylar listesini dolduracaksin kuzum bunu degil. Ve alinti kalmamasi icin bas ve sondaki "quit" yazilarini parantezleri temizliceksin. Boylece mesaj alinti kalmayacak

***14.TAKIM 421. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63,4 / / /% ) baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede

Fairy Tale 123 ( 81/ 80/ 1 /%1,25 ) baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

E Emirse34 bu liste dolduracaksin serencim

Slm fıstıklar hayırlı cumalar hepimize:KK36::KK36::KK36:
öğrenmişsin bak liseye yazmayı :KK66:
evet tatlım öğlen 13,00 e kadar zaten sabah tartılıyoz makul bi sure dimi
:KK66:

anladım fundam özlem giderdim tatilde bitti diyorsun. yahu bende aynen 10 gunu geçti izindeyim sanki daha 4-5 gun olmuş gibi geliyor bi solukta bitti izin
:63:

banum hoşgeldin sağolasın. umarım ilk 3 girip cezaları sildiririz bu gun :KK69:

Hoşbuldum meleğim hadi inşallah kuzum steril bir şekilde devam edelim:KK60:

nazarenko (76,6 /77,8 /-1,2 / -%1,57 )
Fulias (54 / / / % )

İrem093 35 altı malesef

Diddah 25
Nhtylz 35
Ada81 26
Nazarenko 35 altı.
Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. ciddiyim sona kalan ortalamayı hesaplayıp önce 6. takıma kontrole, sonra paylaşım alanına taşısın bizde buralarda oluruz zaten

Merhaba.
Bildiğiniz gibi moralim bozuktu. Hala da öyle olduğundan bu hafta hiç paylaşım yapamadım. Bildirimi de geç yaptım. Gerçi yapmasam daha iyiydi herhalde...
Hepinizden özür diliyorum.

nazarenko (76,6 / / / % )
Fulias (54 /53.8 / 0.2 % 0.37

İrem093 35 altı malesef

Diddah 25
Nhtylz 35
Ada81 26
Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. ciddiyim sona kalan ortalamayı hesaplayıp önce 6. takıma kontrole, sonra paylaşım alanına taşısın bizde buralarda oluruz zaten

Merhaba.
Bildiğiniz gibi moralim bozuktu. Hala da öyle olduğundan bu hafta hiç paylaşım yapamadım. Bildirimi de geç yaptım. Gerçi yapmasam daha iyiydi herhalde...
Hepinizden özür diliyorum.
Noldu kuzum moralini hala bozuyormusun takma bu kadar bebegim her serde bir hayi r vardir

**14.TAKIM 421. Etap ***

nazarenko (76,6 /77,8 /-1,2 / -%1,57 )
Fulias (54 /53.8 / 0.2 % 0.37

14.Takım Ortalaması:% 0.28

Bir mucize oldu..
Tabii mucizeyi anlatabilmek için önceikle utancımı da gözler önüne sermem lazım..

Tatile çıkarken 59,3 kiloyudum.
Her zamanki gibi kaptım koyverdim kendimi.. ve dönüş sabahı (cumartesi) 64 kilo olduğumu gördüm. Tartı bozuldu sandım, çünkü kilomu korumaya çalışalı 3 yıl olmuştu ve ben böyle bir kiloyla hiç karşılaşmamıştım.

Utandım ama moralimi bozmadım. Çabuk gelen, çabuk gider dedim her zamanki gibi..

Biraz ağırlaştırılmış diyet uyguladım ve bu diyete Cumartesi teraziden indiğim anda başladım.

Bugün Salı. Yani diyete başlayalı sadece 3 gün oldu. Ve bugün 60,5 kiloyum.

5 günde 4,7 kilo aldım, 3 günde 3,5 kilosunu verdim.

Gelelim ne yaptığıma:

Her sabah kaşarlı tost ile kahvaltı yaptım.
4 saat sonra peynirli aysberg salata (bol nane, maydonoz ilaveli, yağı tuzu normal)

Bundan sonraki öğünlerim hep 2 saatte bir:
öğün: 1 minik kutu ton balığı
öğün: 1 kase çorba
öğün: 2 kaşık z.yağlı taze fasulye
öğün: yarım elma rendelenmiş, bol tarçın eklenmiş 2 kaşık yoğurt (yağlı)

Ayhhh çok mutluyum :KK73::KK73::KK73:
Baharin mucizesi sagliklida bir goz atalim kizlar

kaptanım bu nota ne ben anlamadım ????

kızlar bugunden itibaren haftaya cumaya kadar günlük menülerinizi takip edecem herke günlük menülerini yazmaya devam emiiiiii ;)))

sahur yapmadım
iftar menü
fırında sebzeli tavuk
cacık

benim menülerim hep iki günlük oluyor kalıyor çünküüüü

bol su ve 1 saat yürüyüş

Back
X