Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptanım bu nota ne ben anlamadım ????

kızlar bugunden itibaren haftaya cumaya kadar günlük menülerinizi takip edecem herke günlük menülerini yazmaya devam emiiiiii :KK66:))

sahur yapmadım
iftar menü
fırında sebzeli tavuk
cacık

benim menülerim hep iki günlük oluyor kalıyor çünküüüü

bol su ve 1 saat yürüyüş
Ceza kuzum. Zaten 1 sari kartimiz vardi, bir tanedaha notamiz oldu. 2 nota 1 sarikart yapiyor ve 2 sarikartta cezalar mevcut

bende bir diyetisyenden duymuştum akşamları 7-8 badem ve bir elma kabuklarıyla birlikte 4-5 kaşık ev yoğurt yada yağsız yoğurt olabilir arzu eden tarçında ekleyebilir karıştırılıp yenilecek akşam öğünü sadece bunu yapıp gece boyunca başka bişey yemez isek kilo verileceğini söylemişti..... diyetisyen öğle yemeklerinizde et , tavuk vs yiyin akşamı bu şekilde geçiştirin diyordu......

ben bir kaç gün denedim innaılmaz bağırsak çalışmıştı çook şaşırmıştım....

bunun nedeni az kilo verdiğimiz için mi takımca yaaa hadi kızlar toparlanın silelim şu cezaları artık .....
Evet tatlim. Haftaya bayram haftasi yarisma olmayacak ama bildirim yapilacak. 423. Haftada verilen kilo yuzdemiz 2 ye bolunecek 1 etap atlandigi icin. Bayramdan sonraki etapta ilk uce girmemiz lazim cezalari sildirmek icin

Evet tatlim. Haftaya bayram haftasi yarisma olmayacak ama bildirim yapilacak. 422. Haftada verilen kilo yuzdemiz 2 ye bolunecek 1 etap atlandigi icin. Bayramdan sonraki etapta ilk uce girmemiz lazim cezalari sildirmek icin
kaptanım , tatil modu ondan sanırım bende ağustosta gidecem 1 ay yokum eylülde evime gelecem ne olacak halim şimdiden düşünüyorum ;))) şimdi memlekette herkes gel şunu pişirelim gel bunu yapalım demeye başladılar bileeee nasıl tutacam kendimi nasıl gözlemelere hayır diyecem evde kendim hiç beceremem ve bir yıl hiç yapamam mecbur gidince hasret kalıyorsun yiiyorsunnnnn :(((

***14.TAKIM 421. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 64.2 /63.2 /% 1.55) baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede

Fairy Tale 123 ( 81/ 80/ 1 /%1,25 ) baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

kaptanım , tatil modu ondan sanırım bende ağustosta gidecem 1 ay yokum eylülde evime gelecem ne olacak halim şimdiden düşünüyorum :KK66:)) şimdi memlekette herkes gel şunu pişirelim gel bunu yapalım demeye başladılar bileeee nasıl tutacam kendimi nasıl gözlemelere hayır diyecem evde kendim hiç beceremem ve bir yıl hiç yapamam mecbur gidince hasret kalıyorsun yiiyorsunnnnn :KK43:((
Ada cim. Onemli olan az ve tolere miktarda yersen ve en olmadi kilo almadan gelirsen bu isi basarmis karneni almis olursun. Buldugumuz herseyi yedigimiz icin bu durumdayiz. Aslinda fazlasi haram, bedenede haram. Bu acidan degerlendir ac aciktakileri dusunup her daim az yersek nefsi hakimiyet altina almis oluruz. Isin sirri bu

Ay cok ozur dılerım ama galıba sımdı oldu :oops::oops: RengarenkNesli RengarenkNesli
Onemli degil bitanem bu sefer olmuş bak hata yaparak ogreniliyor zaten ;)

Yanliz adacim yeni uyeler 2 ay izne ayrilamiyor kural geregi atladim hatirlatayim. Tartinida götürüp zaten mecburi dikkat edeceksin :KK46::KK49:

Kaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun

Kaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun
hayirdir canim duzelir insallah hersey ...

iremcim bitanem guzel meleğim, aile çatışmasını her genç yaşar bitanem. senin bize anlatmadığın bir durummu var öz uvey vs. gibi bir durummu var neden seni sevmesinler. bir anne olarak bunun mumkun olmadığını sölemeliyim. ama anneler babalarda bazan yanlış yaparlar davranış konusunda, eminim senin ailende iyiliğini düşünüyordur. sorunnedir tam anlamadım ama insan duygusal açken kilo vermeye adepte olamıyor. moralini hiçbişiin bozmasına izin verme bitanem. sen özelsin, guzel ve güçlüsün. ilerde başarılı bir hekim olucaksın, geleceğini düşün okişş.
hem baktımda buraya geldiğinde kaydettiğim bilgilere;

İrem093

irem 22 yaş boy 166 ,kilo: 84, hedef kilo:60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

mezuniyet kilosu: 64,8

bak ne çok yol katettin şuan 77,8 sin ve 6,2kg vermişsin hemdeee daha 1 ay olmadan.
seni ayakta alkışlıyorum meleğim daha ne olsun :KK36::KK36::KK9::KK9::KK73::KK73::KK9::KK9:
İkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızar

Bu ay herkeste sıkıntılar arttı allah sabır versin . Umarım hallolur herşey .hem ramazan dualar kabul olur bol bol dua et.

Bildirim zamanı
sabah
kk peynir
1 yumurta
2 dilim karpuz
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak tarçınlı süt

Öğlen
2 kayısı ve 1 kase yoğurt

Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı tavuk sote
biraz salata

Yarım saat leslie 2 mil , su da tamam baya içtim ama hesaplamadım .

Bende bugun sabah bır dılım ekmek peynır domates bır bardak çay. Oglen tavuk ızgara semiz otu salatası. Akşam bı bardak şekersız soguk kahve, ıkı tane kremalı bıskuvı (tatlısız yapamıyorm canım cok ıstedı) bır fıncan kıraz sapı çayı su 2 litre ama daha ıcerim, 45 dakıka yıruyuş :)

yelizim diyet yarışma herşey bi tarafa meleğim seniyi olda. haftaya cuma bildirimsiz izne ayırıldı yazarım, dönmek istediğin zaman kapın açık kalsın en azından. allaha emanet ol umarım herşey yoluna girer. anlatmak rahatlamak iyi gelecekse gel derdini anlat konuşalım oldumu bitanem
:cry::cry:
İkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızar
irembenimannemde az despot dik bi kadındı seni anlıyorum :KK36: komsumuz kızını prensesim diye severken annem bakışıyla kendinden uzaklaştırırdı. şimdi bilemiyorum ozamanlar keşke annemböle olsaydı derdim. amafazla cıvıklık da iyi değilmiş 2 meleğim olunca anladım :confused:

Bildirim zamanı
sabah
kk peynir
1 yumurta
2 dilim karpuz
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak tarçınlı süt

Öğlen
2 kayısı ve 1 kase yoğurt

Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı tavuk sote
biraz salata

Yarım saat leslie 2 mil , su da tamam baya içtim ama hesaplamadım .
menun guzel sporda harika bitanem azmin daim olsun :KK66:

Merü
tel Şehriye çorbası
salata
2 kaşık pilav
az pide
tavuk
Su az
spor yok
iremcim yuruyuse çıkacak açık havada biyer yokmu yaşadığın yerde keşke az yuruseydin menun guzlmiş

Bende bugun sabah bır dılım ekmek peynır domates bır bardak çay. Oglen tavuk ızgara semiz otu salatası. Akşam bı bardak şekersız soguk kahve, ıkı tane kremalı bıskuvı (tatlısız yapamıyorm canım cok ıstedı) bır fıncan kıraz sapı çayı su 2 litre ama daha ıcerim, 45 dakıka yıruyuş :)
menun guzel tatlım, eğer 2 büsküviyle kaldıysan tabi. tebrikler

***14. TAKIM 420. ETAP İLK DÖRT LİSTESİ***

1. Ada81 (73,4 / 72,1 / 1,3 /%1,77 ) :nazar::nazar::nazar::nazar:
2. Emirse34 ( 64.2 /63.2 /% 1.55) :nazar::nazar::nazar:
3.irem093 (78,8/ 77.8/1/% 1,27):nazar::nazar:
4.Fairy Tale 123 ( 81/ 80/ 1 /%1,25 ) :nazar:

DERECELER YUZDE HESABINA GÖRE VERİLMEKTEDİR ;)
kilo verentum meleklerimi tebrik ederim.
takım olarak toparlanmamız lazım kızlar farkındasınız demi.

bende bugunki emnumu yazayım hastalıktan bitkindim ve öylece yattım durdum.
menum
sabah 10 gibi yarım dilim kızarmış ekmek+yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık
öğle 14 gibi : domatesli şehriye çorbası
ikindi 17 gibi : yarım dilim kızarmış ekmek+5 zeytin
akşam 20,30 da : 1 tabak yarmalı yogurt çorbası+2 tane kuru patlıcandolması
spor yok bugunde yattım hala duzelemedim :KK43:

Back
X