- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.401
hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı neslihan 2 çocuklu 38 yaşında çalışan bir anneyim. izinden sonra bugun iş başı yaptım. burada motivasyonla istediğin kiloya bence ulaşırsın kısa zamanda. ama anlattıklarından tecrubemlede sabit asla diyet yapmıyoruz biz sağlıklı beslenip ömur boyu uyulacak kendimize en yakın programda ilerliyoruz. doğruları öğreniyoruz. zamanla alışırsınHerkese günaydın. Ben Büşra 18 yaşındayım daha doğrusu 1-2 ay kaldı 18 e 1.70 boyunda 69.9 kiloyum. 1 1buçuk sene öncesine kadar 76 kiloydum 66 a kadar düştüm sonra 3 kilo geri aldım arada bir çok diyeti daha yaptım(hepsi sağlıksızdı) 65 düşüp geri aldım hep yada 2-3 gün içinde bıraktım eski irademin olmadığını fark ettim ama artık buna dur demenin bir vakti geldi. Düzenli bir programla artık bu kiloları vermem lazım. Yaptığım en büyük hata işte şu gün diyete başlıyacam ozamana kadar tıka absa yiyeyim sonra yiyemicem diyişimdi bu yüzden verdiğim kiloları hep geri aldım. Çevremdekilerde bana destek olacaklarına köstek oluyolar ve sen kilo veremezsin ne yaparsan yap 57 kilo olamazsın tarzı şeyler söylüyor. 57 kilo hedefim 6 hafta sonra tatile gidiyoruz ozamana kadar en azından 60 kilo olmk istiyorum. Buarada tatil sadece 1 hafta yani katılırsam ihmal etmem burayı yinede yazarım günlük
ilk sayfada kurallarımız var onları oku kabul beyanı yap
her gun menu paylaşıyoruz arkadaşlarınından takip edersin örnekleri
ver her cuma sabah tartılıp 12 ye kadar bildirim yapıyoruz kilomuzu
gerisini zamanla öğrenirsin
öğrencimisin, çalışıyormusun ve nerde yaşıyorsun tatlım.