Ben geldiiim. Neler yaptim neler ettim nasil pestilim cikti iki gundur anlatip menulerimi yazayim. Yorgunluktan kafami tutamiyorum
Cuma gunu sabah erkenden evden ciktik. Eminönüne geldik. Ordan vapurla karsi tarafa gectik mis gibiydi cok ozlemisim. Orada bir cay bahcesine girdik kahvalti ettik. Oturduk. Sonra kalktik biraz yuruduk. Tekrar karsiya gectik. Bindik arabaya geze geze eve geldik. Evege lince herkes bir yataga serildi

Sonrasinda yemek fasli vs derken gelemedim pek. Kalabalik oluyoruz burda genelde. Zaten sonra da güp yataga attim kendimi uyudum

fena yormus bu kadarcik aktivite bile .
Cuma gunku menum: 31 temmuz
Sabah
Simit ceyrek
Domates
Salatalik
Cok az patates kizartmasi
Cay
Aksam
2 yemek kasigi etli taze fasulye
1 dilim karpuz
Su: 2litre
Spor: 5binden fazla adim.
Bugun de erkenden avmye gittik. Aksam 8de eve gelebildik. Yengemin zoruyla bir gelinlikciye modellere bakmaya girdik. Deneme niyetim hic yoktu aslinda kafamizda bi model olsun diye bakacaktik sadece. Ordaki gorevli yardimci olmak icin geldi . Düğün tarihini ogrenince şoka girdi. (Düğün tarihi persembe gunu kesinlesti. 26 eylule salon tutuldu. Cuma gunu ev de tutuldu onun stresi kalkti sükür) Cok gec kalmissiniz neden bu zamana kadar beklediniz dedi. Beni yaka paça deneme odasina götürdülergötürdüler

Aklimda hicbi model yok. Nasil olsa ne olsa hicbi fikrim yok. Denedim gelinlikleri. 1 Tanesini sectik aldik. Hic hesapta yoktu

tabi eve gelince cortlamis haldeydim.
Kimsenin yemek yapacak hali kalmamisti disarda soyledik. Onun icin simdiden ozur diliyorum. Bugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
Aksam
3 kofte
1 dilim kasarli sucuklu pide
Icetea
Su:2.5 litre
Spor: 8bine yakin adim atmisim bugun