Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Meleklerim iyi aksamlar
Dun aksam kizim rahatsizlandi simdi daha iyi. Onunla ilgilendim gelemedim.
Biliyorsunuz ayaklarindan ameliyatli yatmaktan mi nedir gaz problemi yasadi olduk olduk dirildik. Simdi iyi. Beni merak etmeyin yarin goruuruz. Kendinize birbirinize cici bakin

Meleklerim iyi aksamlar
Biliyorsunuz ayaklarindan ameliyatli yatmaktan mi nedir gaz problemi yasadi olduk olduk dirildik. Simdi iyi. Beni merak etmeyin yarin goruuruz. Kendinize birbirinize cici bakin
Gecmis olsun kaptanim

Meleklerim iyi aksamlar
Gecmis olsun kaptanim

Meleklerim iyi aksamlar
Cok gecmis olsun kiziniza kaptanim

Bugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Aksam
Şakşuka
Kilis salatasi
Yogurtlu semizotu

Su:1.5 litre
Spor 5bine yakin adim

En Büyük TÜRKİYE2 AGUSTOS PAZAR MENU BİLDİRİMİ En Büyük TÜRKİYE

NHTYLZ::kk77:
RENGARENKNESLI:
IREM093::kk77:
EMIRSE34::kk77:
KITAPASIGI::kk77:
NURBURR:
FAIRY TALE 123:

Meleklerim iyi aksamlar
Geçmiş olsun kaptanım kızınız kaç yaşındaydı?

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin ekmek

Ogle
Coban salata
1 dilim tb ekmegi
Ayran

Aksam
5 firin kofte
5 dilim firin patates
Salata
Ayran

Spor
50 squat
50 mekik
200 ic bacak

Su
3 litre
Menun guzelde. Patates aksam yeme yelizim insulini ziplatir yag depolarsin.

Menü
Sabah
Peynir domates salatalık

Öğle
Tavuk
Makarna
Akşam peynir
Yufka
Çay
Yufka azdir umarim

Ben geldiiim. Neler yaptim neler ettim nasil pestilim cikti iki gundur anlatip menulerimi yazayim. Yorgunluktan kafami tutamiyorum:KK48:

Cuma gunu sabah erkenden evden ciktik. Eminönüne geldik. Ordan vapurla karsi tarafa gectik mis gibiydi cok ozlemisim. Orada bir cay bahcesine girdik kahvalti ettik. Oturduk. Sonra kalktik biraz yuruduk. Tekrar karsiya gectik. Bindik arabaya geze geze eve geldik. Evege lince herkes bir yataga serildi:KK48:
Sonrasinda yemek fasli vs derken gelemedim pek. Kalabalik oluyoruz burda genelde. Zaten sonra da güp yataga attim kendimi uyudum:KK48: fena yormus bu kadarcik aktivite bile .

Cuma gunku menum: 31 temmuz
Sabah
Simit ceyrek
Domates
Salatalik
Cok az patates kizartmasi
Cay

Aksam
2 yemek kasigi etli taze fasulye
1 dilim karpuz

Su: 2litre
Spor: 5binden fazla adim.

Bugun de erkenden avmye gittik. Aksam 8de eve gelebildik. Yengemin zoruyla bir gelinlikciye modellere bakmaya girdik. Deneme niyetim hic yoktu aslinda kafamizda bi model olsun diye bakacaktik sadece. Ordaki gorevli yardimci olmak icin geldi . Düğün tarihini ogrenince şoka girdi. (Düğün tarihi persembe gunu kesinlesti. 26 eylule salon tutuldu. Cuma gunu ev de tutuldu onun stresi kalkti sükür) Cok gec kalmissiniz neden bu zamana kadar beklediniz dedi. Beni yaka paça deneme odasina götürdülergötürdüler:KK53:
Aklimda hicbi model yok. Nasil olsa ne olsa hicbi fikrim yok. Denedim gelinlikleri. 1 Tanesini sectik aldik. Hic hesapta yoktu :KK48: tabi eve gelince cortlamis haldeydim.
Kimsenin yemek yapacak hali kalmamisti disarda soyledik. Onun icin simdiden ozur diliyorum. Bugunku menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Aksam
3 kofte
1 dilim kasarli sucuklu pide
Icetea

Su:2.5 litre
Spor: 8bine yakin adim atmisim bugun:KK45:
Menüler spir guzel
Gelinligin hayirli olsun. Seni gelin edicez saka maka az kaldi ruveydam ver su kilolari dugune kadar bitanem ha gayret

Merhabalar Gunaydin herkesee:KK54:
Ben bu gunlerde Adetliyim iyi bir Zaman olmadi Bawlangic icin
Baslamanin zamani yik bitanem. Rwglde metabolizma hizi avantaj takma sen yola
devam
Kızlar ve kaptanım öncelikle dün bildirim yapamadım baya konu geçmiş çok pardon ama mazeretim şu benim dayım eşimden ayrıldı kuzende eşiyle kalıyo eşi çocuğu göstermiyo vesaire problemler var ve iki haftada bir geliyo o da bu hafta sonu geldi akşam 5 te gidicek yani yarın güzel güzel bildirim yapcam çünkü şuan dikkat edicek bi ortam yok kuzen ne isterdise o bide küçük yani 10 yaşında :) yani pazartesi nildirim yapsam daha iyi moralim bozulmasın haftasonjnu da hafta içi sporla kaparım :KK66:

Heyoo nerdesiniz kızlar ben varım siz yoksunuz :63:
Menuler geksin gelmicekse 100 mekik. 1 mil lesli cezan ;)
Ben oruç tutunca 1 kilo zayıf oluyorum her gün 300 gr falan azalıyor ama oruç tutmadığım gün artı 1 kilo falan fazla çıkıyorum neden acaba?
Su kaybindan bitanem. Oruc tutmaiginda susuz kalan beden su tutuyor tarti arti gosteriyor

Dün bı yandan regl sancım bı yandan mıde bulantım dayanamadım dayım hastaney götürdü okadar bitkinimji yazamadım dün hepınızden ozur dılerım. Dunkı menum sabah yok, oglen ıkı kaşık sütlaç zaten onuda cıkardım , serum verdıler , akşam yarım kase mercımek corbası. Serum aldıgım ıcın açlık hıssetmedım suda cok ıcemedım tatilim zehır oluyo ıyıce

Bugun, sabah bır tane haşlanmış yumurta , portakal suyu, oglen bır kase cacık akşamda salata yazıyorum ama yıyebılırmıykm bılmıyorum.
Gecmis olsun serencim ne desem hastakuktan kurtulamadinki

Bugunku menum
Sabah
2 haslanmis patates

Ogle
Patates salatasi
Ayran

Ara
1 kupa tarcinli kahveli sut

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
Patatese sarmissin bugun

Sabah
Peynir
Domates
1 tane galeta

Öğle
Et
Salata
1 dilim ekmek

Akşam
Peynir ekmek
1 tane limonlu soda
Menu dengeli spor yokmu

Bugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Aksam
Şakşuka
Kilis salatasi
Yogurtlu semizotu

Su:1.5 litre
Spor 5bine yakin adim
Harikasin

Çok tesekkur ederım canımm bizde anlamıyoruz coj sıkıldım bu durumdan, bakalım gecmezse gidicem tekrarr cok tesekkurler
Tahlil sonuçların onemli bitanem

Geçmiş olsun kaptanım kızınız kaç yaşındaydı?
13 yasinda oykum. Zaten acaba dedim reglmi olcak denk mi geldi ama yok gaz 3 saat sinra cijti rahatkadik

Menulerim gelsin.
C.tesi
Sabah yumurtali klasik kahvaktim
Ogle et site salata
Aksam kiymali patlıcan az makarna ve salata
Spoir 40 dk kardiyo 10dk yuzme

Pazar

Sabah domates sos yumurta oeynir zeytin recel 2 dlm ekmek

Ogle kabak corba
Aksam az pilav z.yagli taze fasulye salata ayran
Spor 35dk yuzme ve havuzda hareketler

GÜNAYDINNNN
gunnn.webp

**AĞUSTOS
dartssmiley01.gif
Listesi**

*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->74,9 :KK46::KK4:
irem093 (77.0--------->
Emirse34 ( 61.8--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->
Rosalindaa ( 63---------->

2050127rqz3idwoiq.gif

Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm:KK16::KK16::KK16:

Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama TarihleriEn Büyük TÜRKİYE

7. agustos---- I irem093
14. agustos----- @kitap_asigi
21. agustos------ zeze_84 zeze_84
28. agustos------ E Emirse34

RengarenkNesli RengarenkNesli cezalarımı kabul ediyorum :)
Bu akşamdan itibarende bildirim yapıcam ama cezayı bugün yapamayabilirim çünkü saat 2 gibi kızılaya gidicem ama yarın yaparım :)
ANLAŞTIK CANSUM. CEZA SPORLARIM YAZMAYI UNUTMA. bu hafta eksi bildirim bekliyorum takıma gir artık okiş

Back
X