- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.001
Kızlarr bu adam beni deli edecek 

Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz
16.cı seneyide bitiriyoruz
ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık 
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otel
arıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk
hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu 
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştü
Geçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi
Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum
tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi
o an benimde jeton düşmedi 
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldum
çünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye
tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim 
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz

Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştim
Ay sinir oldum şimdi yaaaa 

Gece gece sinir oldum

Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz

İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otel

Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştü

Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldum

Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz

Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştim