Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :35+
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :17
kitap_asigi : 32
Fairy Tale 123:35+
Denizmrv :

MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum

Sagol banummmmm
Yegane kaptanimm

Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedava :KK66:

:oops::oops::oops:Canımsın meleğimmm:KK60:

Çok iyi yapmışsın bitanemmm sosyal aktiviteler çocukların gelişiminde çok önemli gerçi senin kuzların her zaman aktif maşallah:KK36::KK36:

***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :35+
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :17
kitap_asigi : 32
Fairy Tale 123:35+
Denizmrv :35+

MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum

Cidden son şeyleri alıntılasanız daha iyi olucak :)) çünkü ben yazmıştım ama benim yazdığım alıntılanmamış şimdi yeni girebildim yeniden yazdım o yüzden

Ayy ne güzel ne güzel bizede resmini atarsın :)
Paylasayim canim birazdan:oops:

Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor

Hosgeldin aramiza canim.
Ben ruveyda. 64 kiloyum 168 de boyum. Yardimci kaptanim. Ben genel olarak bir sey uygulamiyorum. Ekmegi kestim ve sekeri biraktim. Abur cubur cok tuketiyordum cok aza indirdim. Onun disinda acikmadan yemiyorum. Doydugum an yemeyi birakiyorum. Bizim takimimiz genelde karataya gore besleniyor.
Sen de tanit kendini :KK19:

Paylasayim canim birazdan:oops:

Cevaplar için teşekkür ederim ve memnun oldum ben de Sümeyye. 85.1 kilodayım yaşım 22 sürekli bu sene kpss ye hazirlandigim için çok kilo aldım simdi de vermeye çalışıyorum 3 gündür 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum :)

Hosgeldin aramiza canim.
Ben ruveyda. 64 kiloyum 168 de boyum. Yardimci kaptanim. Ben genel olarak bir sey uygulamiyorum. Ekmegi kestim ve sekeri biraktim. Abur cubur cok tuketiyordum cok aza indirdim. Onun disinda acikmadan yemiyorum. Doydugum an yemeyi birakiyorum. Bizim takimimiz genelde karataya gore besleniyor.
Sen de tanit kendini :KK19:

Ben size bir sey danisacagim ya icinden cikamadim.
Beslenmeyle ilgli degil ama olsun fikirlerinizi merak ediyorum.:KK48:

Evi 3+1 tuttuk.
Ben salonumda tv istemiyorum. Tv ya hic olmayacak ya da alinirsa oturma odasina koyacagiz.
Bir odaya kose takimi ve kitapliklarimi koymak istiyorum. Kose takimi duvari da yarim yarim kaplayacak. Kitapliklarla birlikte cok mu daralir orta alan? Cok sıkış tepiş istemiyorum. Ferah olsun istiyorum. Bir yandan kitapliklarimla kose takimim ayni odada olsun istiyorum. Annem de diyor ki kitapliklar ayri odada olsun kose takimini oturma odasina koy.
Zaten evi bastan beri 2+1 istemistik. Ben de aklimda yerlestirmeyi ona gore yapmistim. Ama 3+1 oldu. 1 oda bos kaliyor ne yapsam bilemedim. Camasirlik utu masasi vs orada durur diyorum.
Ay beynim isindi.
Karar veremedim bir turlu.:KK64:
Ne dersiniz?

Ayrıca ne yapmalıyım deneme sürecinde listeye dahil oluyor muyum :) bugünkü kibence. 5.1 boyum 1.57
2 hafta deneme suresi oluyor canim sonra listedesin merak etme :)
Ayrica ne yapmalisin bilmiyorum. Deneme yanilma yontemiyle bul bence. Cunku ben 5te 5 diyetinden nefret ettim mesela. Yemek yiyemedigim icin makarnayi bile canim ceker olmustu. Biraksam 1 tencere makarna yerdim. Yani sen bilirsin.

Davetiye ornegimiz bu :)
IMG-20150806-WA0029.webp

Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Canım hoşgeldin :) ben cansu 1.68 boyundayım buraya 81 le başladım şuan 78 kiloyum bende bu hafta girdim listeye ben açıkcası diyet listelerini sevmiyorum yada şöyle diyim bence yapılmamalı bile :) çünkü diyet ürünler alıyosun hepsi light yemekler tamamen yağsız sonra 3 kilo veriyosun yada 5 sonra eski düzene dönülüyo yani bizim evde bir şekilde öyle oluyo o yüzden bence olan yemeklerden az yemelisin yada o öğünü çok kolay olarak kendin yapmalısın salata veya yoüurtun içine meyve tarçın(benim kurtarıcım çok seviyorum) zaten artık bizde yemekler bol yağlı olmuyo çok az yağ ve kesinlikle zeytinyağlı yani annemin alışkanlığı oldu:) ben böyle yapıyorum ama @kitap_asigi nın dediği gibi sen sana uygun olanı bul ;)

Davetiyeniz çok güzel olmuş ya :) inşallah mesut bahtiyar olursunuz :) evle ilgili soruyu da gördüm de ben çok anlamadığım için o işlerden karışmayım dedim :D gerçi benim de iki tane kuzenim geçen sene evlendi bi kuzenim de senin gibi 3+1de oturuyo o da bi odayı kendisi için çalışma odası haline getirdi bi odada da ütü işte kurutma makinası tarzı şeyleri falan koydu bir odalarını da depo haline getirdiler :) ama onların televizyonları salonda :)

Davetiyeniz çok güzel olmuş ya :) inşallah mesut bahtiyar olursunuz :) evle ilgili soruyu da gördüm de ben çok anlamadığım için o işlerden karışmayım dedim :KK70: gerçi benim de iki tane kuzenim geçen sene evlendi bi kuzenim de senin gibi 3+1de oturuyo o da bi odayı kendisi için çalışma odası haline getirdi bi odada da ütü işte kurutma makinası tarzı şeyleri falan koydu bir odalarını da depo haline getirdiler :) ama onların televizyonları salonda :)
Valla aynen ev sorusuna bende karışmak istemedim hiç anlamam yani anlamam değilde ne biliyim o anki duruma bağlı ;) sen bizden daha iyi bilirsin napcanı zaten :) @kitap_asigi

Canım hoşgeldin :) ben cansu 1.68 boyundayım buraya 81 le başladım şuan 78 kiloyum bende bu hafta girdim listeye ben açıkcası diyet listelerini sevmiyorum yada şöyle diyim bence yapılmamalı bile :) çünkü diyet ürünler alıyosun hepsi light yemekler tamamen yağsız sonra 3 kilo veriyosun yada 5 sonra eski düzene dönülüyo yani bizim evde bir şekilde öyle oluyo o yüzden bence olan yemeklerden az yemelisin yada o öğünü çok kolay olarak kendin yapmalısın salata veya yoüurtun içine meyve tarçın(benim kurtarıcım çok seviyorum) zaten artık bizde yemekler bol yağlı olmuyo çok az yağ ve kesinlikle zeytinyağlı yani annemin alışkanlığı oldu:) ben böyle yapıyorum ama @kitap_asigi nın dediği gibi sen sana uygun olanı bul :KK66:

kesinlikle katılıyorum sana ben de eskiden diyetisyene falan gitmiştim ama onun verdiği liste resmen bana işkence olmuştu ya kendimi kısıtladıkça daha çok yiyesim geliyodu şimdi kafama göre canım ne isterse evde ne yemek varsa ona göre yiyorum listeden çok daha iyi oluyor ama ben bir de diyet günlüğü yaptım kendime :) buraya yazdığım gibi günlük menülerimi oraya da yazarak tutuyorum böylece geri dönüp neler yemişim fazla kaçırmışım bakabiliyorum :)

kesinlikle katılıyorum sana ben de eskiden diyetisyene falan gitmiştim ama onun verdiği liste resmen bana işkence olmuştu ya kendimi kısıtladıkça daha çok yiyesim geliyodu şimdi kafama göre canım ne isterse evde ne yemek varsa ona göre yiyorum listeden çok daha iyi oluyor ama ben bir de diyet günlüğü yaptım kendime :) buraya yazdığım gibi günlük menülerimi oraya da yazarak tutuyorum böylece geri dönüp neler yemişim fazla kaçırmışım bakabiliyorum :)
Ayy ne çok ortak nokamız var kız bende yapıyodum ama tablet babamda kaldı babamda istanbulda -tabiki tablette günlük de şifreli giremez zaten huyuda değildir- bende haftaya eve gidince devM etçem günlüğe geçen senekileri okudum çok üzüldüm hevesle yazmışım herşey yalan böyle kalbim acıdı yeminlen :( inşallah bunun sonu gelir :)

Back
X