- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.281
Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Merhaba ben Deniz :) ben de 87 kilo ile bu hafta katıldım şu an 86ya düşmüş bulunmaktayım :) az önce cansu arkadaşımızın yorumuna verdiğim cevaptaki gibi anlatayım ben de liste oluşturmadım kesinlikle ama yediklerimi liste halinde tutuyorum geri dönüp bakabilmek için ve kendime diyet günlüğü gibi bişey oluşturdum burda okumuştum onu da örnek alarak yaptım :) biraz özendim yani ama bence faydası oluyo şimdi günlüğümü düzenliyorum işte mesela başına neden kilo vermek istediğimi fazla kiloluyken yaşadığım sıkıntıları yazdım motive olmak için :) kesinlikle tavsiye ederim size de zaten püsküütü bilen bilir :) o da kendine günlük tutmuş zamanında ben de o şekilde yapıyorum ve yapmaya çalıştığım şeyler de şunlar sporu düzenli şekilde sürdürmek ekmek ve pilavdan uzak durmak ve bir de şeker olabildiğince az tüketmek yani meyve falan yiyorum doğal şeker olarak onun dışında çay ve kahve gibi içeceklerde şekeri kestim bi anda ve alıştım sayılır :) fazla zorlanmıyorum şeker konusunda onun dışında her gün mutlaka sade türk kahvesi içmeye çalışıyorum arada da olsa limon sıkarak sade doğal maden suyu tüketmeye çalışıyorum :) bunun dışında evde olan yemeklerden tüketiyorum normal şekilde ve süt ayran yoğurt gibi ürünleri her gün tüketiyorum hepsi bu :) umarım bu şekilde devam ederim ve faydasını da görürüm :) sen de bunlardan yola çıkıp kendi yolunu çizebilirsin menu anlamında :)