Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuşumu yıkıyayım da hazırlanıp kendimizi sokağa atalım :KK66:
Park dönüşüde hemen akşam yemeğimizi yeriz ( saat 17:30 gibi en geç ) sonrada eşimin halasına gidiceğiz mutfak dolabı sökmek için :KK53:

ARtık gece dönünce yazarım tekrar inşallah :KK68:

Kendinize iyi bakın
Kaçamak yapmayın :KK20:
Veeee bol bol su için ( mümkünse limonlu :KK68: )
güle güle banum
920453_602252303170811_618702610_o.webp

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım :21: Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim :KK66:
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim :KK66:

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur :21:

Allah razı olsun canım şükür baya iyileşti inşallah iz falanda kalmaz ( o konuda hafif takıntılıyım da :KK48: )
Küçük kuşum cidden çok alemdir :KK48: birşeye ikna etmek istediğinde dudağını büzüp etkilendinmi diye sorar :KK70: etkilendim diyene kadarda devam eder sonrada heh tamam o zaman istediğimi yapıcaksın dimi der :KK70:

Masallah ya cok tatli gercekten valla ben de heveslendim kuzusu gormeye :)) benim yerime de opersiniz artik :)

ok ozaman. iddaqyı kaybeden, 1 ay listeyi paylaşım alanına taşıyacak. 3 kişiysek iddada, sonuncu olan yapacak bu işi anlaştıkmı :KK66:

ya yelizim, işlenmiş karbonhidrat böle bişi. bak bundan sonra uzak dur, sonra bir dene bir gun ye ekmeği, aradaki farkı göreceksin seni rahatsız edecek birdaha yiyemiyeceksin

esencim canım hoğgeldin. dun alel acele davet edip kaçtım. enerjine bayıldım bizede nasıp olsun dedim. senden harika bir takım arkadaşı oalcak eminim ben

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

vallahi öyle özellikle sağlık demesi beni aldı götürdü. bizim sloğanımızda neydi biz diyet yapmıyoruz "sağlıklı yaşıyoruz hastalıklardan ve kilodan kurtuluyoruz"
sloganımıza tercumanda olmuş esencim :KK66:

en azından listeye girmeden karar vermen en doğrusu olmuş karar verince gelirsin gene madem öle işlerin kolay gelsin bitanem. tanıdığımıza sevindik :KK3::KK15:

Anlaştık kaptanim o zaman en az kilo veren kaybediyo yani di mi? Daha da hirslandim simdi :)) gerci ceza olarak spor icin falan da bisey koyabilirdik mesela ne biliyim kaybeden bir hafta boyunca her gun su kadar ip atlasin veya su kadar kardiyo yapsin gibi :))

Günaydıın :)
Birkaç gündür yoktum istanbula dönme telaşı 1 günde zaten yolda geçti ama bugüne bomba gibi başlıyorum tatile bu pazar çıkıcam Allahın izniyle sideye gidicez o yüzden bu bir haftada 1-2 kilo versem süper olur neyse herkese yeniden merhaba :KK54:

Yaaa sida coook guzeeel valla bu sene ben dogru duzgun tatile gidemedim bi haziranin basinda okul kapanir kapanmaz gidebildik bakalim bi de eylul basinda gitmeye calisicaz benim yerime de bol bol egleeen :))

Merhabalar hanımlar herkese iyi akşamlaaar :) menümü paylaşayım dedim

Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir 3 yeşil zeytin ve 1 şekersiz yeşilçay içtim

Ara
saat 4te 1 bardak süt 1 şeftali ve biraz üzüm yedim regl olduğum için tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşıladım :)

Öğlen
saat 5te 1 kase erişte çorbası yanında 3 parça tavuk yedim

saat 6da 1 bardak şekersiz ısırgan otu çayı içtim evde buldum paket hiç açılmamıştı bi deniyim dedim valla daha önce içtiğim çaylardan birinin tadına çok benzettim ama hatırlayamadım değişik bi tadı var öyle ahım şahım bişey değil ama içilebilir :) yürüyüşe çıkmadan önce içeyim dedim

Akşam
saat 8de daha doğrusu 8 buçuğa doğru 2-3 kaşık domates çorbası 3-4 parça tavuk 2 kaşık patlıcan yemeği yanında yoğurt ve havuç salatası

saat 9da 1 bardak sade Türk kahvesi şimdilik başka bişey yok ama belki bitki çayı içebilirim 1 bardak
su 2 litre
spor 1.5-2 saat kadar yürüyüş

saat 6 gibi çıktım evden annem bugün ben eve uğramadan direk sen çık yürüyelim dedi dün de yürücektik akşam üstü gene yağmur yağınca kalmıştı zaten annem de temizlikten çok yorulmuştu gidemedik bugün de bizim burda uzakta bi büyük market var oraya gidelim dedik hem de yokuş vardı biraz gidişte 1 yarım saat 40 dk yürüdük sonra markette gezdik biraz alışveriş yaptık dönüşte de bi yarım saat 40 dk kadar yürümüş olduk hepsini toplarsak da 2 saati buldu 8 gibi evdeydik işte sonra da akşam yemeği falan yedik bizim komşunun bi kuzuşu var annesiyle o geldi biraz onlarla oturduk kahve falan içtik işte ancak geldim marketten de hem yeşil çay hem de kırmızı meyveli karışık bitki çayı aldım işte içersem onu içicem yeşil çay da az kalmıştı ama evde başka bi yerde açık kutu bulduk artık o bitince yenisini açıcam :) annemin de işyerine götürdüğü böğürtlen çayı varmıştı onu da getiricek ben böğürtlen ve elma çayına bayılırım da :) öyle işte kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdiden herkese iyi geceler eğer uğrayamazsam tekrardan :)

Menüm
Sabah
Kk peynir
Biraz bazlama
Bir bardak süt tarçınlı
Domates salatalık söğüş

Öğlen
Yoğurt içinde elma tarçın pul biber ve çörek otuyla

Akşam
Bir kase soğuk çorba
3 kaşık fırında sebzeli tavuk
Çok az bazlama

Ara
Biraz çekirdek ve üzüm

Bugün biraz kaçamaklı geçti yarın bazlamaya elveda diycem :)

Spor
Evi temizledik annemle yaklaşık bir buçuk saat sürdü :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bİraz evvel eve girdim ve yatmadan sizlere bir bakayım dedim :KK48:

Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim :KK66:
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok :21:

Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret etti :KK67: artık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ailecek sıkı yönetim ilan ettim :KK70:

Masallah ya cok tatli gercekten valla ben de heveslendim kuzusu gormeye :)) benim yerime de opersiniz artik :)

Canım seni takibe aldım albümdeki resimlerimde kuşumuda benide görebilirsin :KK48:
Eğer görünmüyorsada seninde takibe alman lazım :KK53:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım :KK48:

Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun :KK48: )
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye :KK53: sadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim :KK66:

2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates

Menüm
Sabah
Kk peynir
Biraz bazlama
Bir bardak süt tarçınlı
Domates salatalık söğüş

Öğlen
Yoğurt içinde elma tarçın pul biber ve çörek otuyla

Akşam
Bir kase soğuk çorba
3 kaşık fırında sebzeli tavuk
Çok az bazlama

Ara
Biraz çekirdek ve üzüm

Bugün biraz kaçamaklı geçti yarın bazlamaya elveda diycem :)

Spor
Evi temizledik annemle yaklaşık bir buçuk saat sürdü :)

ya ben de tam bazlama hastasıyımdır ye ye doyamam ama ağzıma pek sürmedim bırakamam diye :D

Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim :KK66:
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok :21:

Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret etti :KK67: artık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı
Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye:KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım seni takibe aldım albümdeki resimlerimde kuşumuda benide görebilirsin :KK48:

yaa kocanız da nasıl tırsmış :D :D
tamam hemen alıyorum takibe ben de :)

ayyy maşallah ya çok tatlısınıız :) kuzuş da öyle siz de :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattım :KK48: şükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de ) :KK68::KK68::KK68::KK68:
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirim :KK48: valla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki :KK66:

yaa kocanız da nasıl tırsmış :KK70: :KK70:
tamam hemen alıyorum takibe ben de :)

Valla 16 seneden sonra az tırssın bence :KK70:
Hayır adamcağız aslında kasten yapmıyor ama ne zaman ben bak kesin kararlıyım kaçamak yapmayacağım yada atıyorum bu hafta detoks yapacağım dediğim halde adamcağız işte canınız ister hesabı eve eli kolu dolu gelir :KK48:
Büyük kızımda yaşıtlarına göre biraz daha iri ve oda benle birlikte kendini frenlemeye çalışıyor tabi eve o tür şeyler nadirende olsa girince ( cips çiko girmez ama işte arada atıyorum dondurma yada kızım seviyor diye şu tuzlu kuruyemişlerinden alır ) kızcağız dayanamaz bozar kendini sonrada ben niye hala zayıflayamadım diye kendi kendine canı sıkılır o_O eeee benimde o durumda arada cırlamam şart kızımın mutluluğu için sonuçta ben hayır diyebiliyorum ama o henüz hayır diyemiyor :KK48:

Birde eşim son 6 senedir sigarayı bıraktıktan sonra 15 kgya yakın aldı :KK53: görüntüde sadece çok hafif göbişi var onunda ama işte oda daha çok sıkıntı yaşamadan bari bizimle birlikte versin kilocuklarını :KK48:

ayyy maşallah ya çok tatlısınıız :) kuzuş da öyle siz de :)

Sağ olasın canım :KK60: o senin yüreğinin güzelliği :KK68::KK68::KK68:

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben :KK48:)

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben :KK48:)

arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş :oops:

Back
X