tatlım ben karma yapıyorum. yaklaşık 40dk kardiyomda: bant yurume,lesli,eliptik bisiklet var. arkasına zaman zaman şu videolardan seçip yapıyorum
SPOR VİDEOLARI
KARDİYO:
Qc9c54zR&index=1
KARIN:
BACAK:
Qc9c54zR&index=4
aynen bende çalışıyorum. ev iş çocuklar eşim e birde 2. ailem sizler varsınız, baya yoğunum. bazen motor takarım yetişmek için 2 çocukla

lesli guzel seçim. 1 mil az geldiği an 2-3-4 hatta 5 mile çıkabilirsiniz 5 mil yeter tek başına
bildiğim en iyi yol karatay sağlıklı beslenmesi canım sağlıklı zayıflamada. kure mure gerek yok
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
5mil yap bakalım yetermi yetmezmi

seninde başın sağolsun

kilolar gitmiş gerisini beraber vericez ozaman
yelizim saat 20,00 a kadar tum takımlar paylaşım alanına listelerini paylaşmak zorunda, sen çeyrek kala belki daha erken biter paylaşım alanı, bitince dereceleri belirleyip sonuç sayfamıza taşıyacaksın. bende buralarda olurum zaten merak etme
kız ruveyda hemen geceliklerden al hele o murdum takımlardan muhakkak olsun çeyizinde, kayınvaldenin ilk bakacağı o olur bence, şahsen ben geliniminkine bakar eksikse hediye alırım

geceliksiz gelin olmazzz
menuleri paylaş, ama listeye 2 hafta geçince gireceksinizin suremiz en az 2 hafta. ha bu arada bu seneki son izninmiş, bahar performans listemize öle yazmış bilgin olsun. ya hemen dönme menu ve bildirim yap listeye girme, yada gelirsende izin hakkın olmaz dugunde felan zorllanırsın. banakalırsa izinle kal aramızda gitme

menu listesine el atarmısın kuzum irem yapamadı, sen bu hafta devam et haftaya yeliz yapsın, sonra bir arkadaş yetiştirelim onla dönusumlu yapılsın menuler okey