- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #117.281
Yok yok valla 5ten sonra ağzıma bi lokmacık koymadımbaya spor yaptım üstüne mel b falan bile yapıcaktım da pestilim çıktı yapamadım
ancak geldim buraya da
![]()
Menümü de paylaşayım hazır gelmişken
Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta beyaz peynir yanında 1 avuç ceviz ve badem domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 4 buçukta bir avuç beyaz leblebi ve üzüm yedim
Öğlen
saat 5te 2 küçük biber dolması 2 küçük yuvarlak peynirli poğaça (hani şu pastanelerde dışında maydonoz olan küçük yuvarlak poğaçalar oluyo ya ondan ev yapımı biz yaptık yani) yanında 2 kaşık patates salatası ve domates salatalık bi de 2 ıssırık sarı haşlanmış mısırlardan
![]()
bugün biraz abarttım çünkü misafir geldi eve annem de o poğaçalardan yapalım dedi ben yapmıştım daha önce çok beğenmişlerdi :) biz de ondan yaptık ben de 2 tanecik yiyiverdim patates falan da Karatay'a göre yememek lazım ama yedim artık ama bol bol sporumu yaptım valla
Saat 6 buçukta 45 dk leslie yaptım bi 15 dk dinlendikten sonra 10 dk squat yaptım üstüne söz verdiğim gibi 250şer bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 500 ip atladım ha bi de masaj yaptık annemle o masaj makinesiyle :)) en azından yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum![]()
su 2.5 litre içtim
Cok gec vakte kalmamis iyi ki bu yediklerin.
Sporu da iyi yapmissin. Yerlesmeden gider bence. Ama kaptan ceza verebilir hazir ol

Bende menümü paylaşayım :)
09.00 peynir salatalık domates haşlanmış yumurta fındık
12.00 bitki cayi 3 adet ceviz
14.00 kiymali domatesli yemek yağsız
16.00 Türk Kahvesi şekersiz
19.00 bir kase yoğurt içine kuru kayısı doğradım 3 tane
3 lt su 30 dk plates
30 dk yürüyüş
Sporyapamiyorum dedin bi de

Gayet guzel yapmissiniste

Menu de guzel olmus