Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok yok valla 5ten sonra ağzıma bi lokmacık koymadım :KK48::KK48: baya spor yaptım üstüne mel b falan bile yapıcaktım da pestilim çıktı yapamadım :KK31: ancak geldim buraya da :KK53::KK53:

Menümü de paylaşayım hazır gelmişken

Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta beyaz peynir yanında 1 avuç ceviz ve badem domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçukta bir avuç beyaz leblebi ve üzüm yedim

Öğlen
saat 5te 2 küçük biber dolması 2 küçük yuvarlak peynirli poğaça (hani şu pastanelerde dışında maydonoz olan küçük yuvarlak poğaçalar oluyo ya ondan ev yapımı biz yaptık yani :KK48:) yanında 2 kaşık patates salatası ve domates salatalık bi de 2 ıssırık sarı haşlanmış mısırlardan :KK43: :KK43: bugün biraz abarttım çünkü misafir geldi eve annem de o poğaçalardan yapalım dedi ben yapmıştım daha önce çok beğenmişlerdi :) biz de ondan yaptık ben de 2 tanecik yiyiverdim patates falan da Karatay'a göre yememek lazım ama yedim artık ama bol bol sporumu yaptım valla

Saat 6 buçukta 45 dk leslie yaptım bi 15 dk dinlendikten sonra 10 dk squat yaptım üstüne söz verdiğim gibi 250şer bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 500 ip atladım ha bi de masaj yaptık annemle o masaj makinesiyle :)) en azından yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum :KK70: :KK70:

su 2.5 litre içtim

Cok gec vakte kalmamis iyi ki bu yediklerin.
Sporu da iyi yapmissin. Yerlesmeden gider bence. Ama kaptan ceza verebilir hazir ol:KK48:

Bende menümü paylaşayım :)
09.00 peynir salatalık domates haşlanmış yumurta fındık
12.00 bitki cayi 3 adet ceviz
14.00 kiymali domatesli yemek yağsız
16.00 Türk Kahvesi şekersiz
19.00 bir kase yoğurt içine kuru kayısı doğradım 3 tane
3 lt su 30 dk plates
30 dk yürüyüş

Sporyapamiyorum dedin bi de:KK48:
Gayet guzel yapmissiniste :nazar:
Menu de guzel olmus:KK9:

Aynen oyle. Serinlesin de guzelce sporumuzu artiralim:21:

Olsun canim hangisini istersen onu yap tabi. Bi onu bi otekini de yapabilirsin.
Plates bandi yerine kilotlu corap veya body tarzi esnek seyler kullanabilirsin.
Plates bandi cok pahali birsey. Degil zaten. Zaman bulunca cikip alabilirsin.
Ben cok sevmiyorum plates hareketlerini. Ama kaptan senelerce plates yapmis baknasil sıkı ve fit duruyor. :KK66:

Aynen ben de bi ara yapmıştım göbek möbek kalmamıştı ama bırakınca tabi bi de löp löp yeyince bu hale geldim :D :D aynen işte bi ara tüm malzemelerini almak istiyorum kaptan şimdilik plates yapma kardiyo yap dedi ben de bi süre böyle gidicem sonra biraz daha kilo verince plates forever :KK28::KK28:

Teşekkür ederim canım :) bunu deneyeceğim bende .. spora aynen böyle devam edin çok güzel masallah ...

İnşallah ya bakalım :) başta daha iyi yapıyodum geçen hafta hep tembellik yaptım bakalım tekrardan spora vericem kendimi :KK49::KK49: siz de deneyin tabi bi de ben mel b yapıyorum kaptanın önerdiği videolardan onları da verebilirim baya etkili yani bugün de leslie denedim o da çok iyiymiş :) siz de elinizden geldiğince yapın çünkü ne kadar az yesek de sporsuz çok zor oluyo

Sporu da iyi yapmissin. Yerlesmeden gider bence. Ama kaptan ceza verebilir hazir ol:KK48:

Aynen cezaya hazırlıklıyım zaten :D :D bakalım ne çıkarsa bahtımıza :D

Ama var ya şunu farkettim ki yani çorbasız sebzesiz falan insan doymuyo resmen yani ben 1 kase çorba yiyip 2 kaşık sebze yiyince bile karnımı tıkabasa dolu hissediyodum ama bugün bunları yiyince anca yarım saat sonra falan tok hissettim yani bunları beyin daha geç algılıyo o yüzden abur cubur yiyince insan kendini tok hissetmediği için yedikçe yiyo yani sebze gibi şeyler yiyince insan hemen hissediyo tokluğu yani hemen gidiyo beyne sinyal

İnşallah ya bakalım :) başta daha iyi yapıyodum geçen hafta hep tembellik yaptım bakalım tekrardan spora vericem kendimi :KK49::KK49: siz de deneyin tabi bi de ben mel b yapıyorum kaptanın önerdiği videolardan onları da verebilirim baya etkili yani bugün de leslie denedim o da çok iyiymiş :) siz de elinizden geldiğince yapın çünkü ne kadar az yesek de sporsuz çok zor oluyo
Mel b mi onu da alayım linkini canım ... bende deneyeyim bunları bakalım ya yemekten kisiyoruz ama sklasmak için ...leslie yi bende denemistim oda iyi yoruyor :)

Saol canım :) yaptm ama fenalastim sıcaktan geri bıraktım zorla oldu buda :KK49:

Aynen ben de bi ara yapmıştım göbek möbek kalmamıştı ama bırakınca tabi bi de löp löp yeyince bu hale geldim :KK70: :KK70: aynen işte bi ara tüm malzemelerini almak istiyorum kaptan şimdilik plates yapma kardiyo yap dedi ben de bi süre böyle gidicem sonra biraz daha kilo verince plates forever :KK28::KK28:
Kardiyo yu nasıl yapiyorsunuz :)

Plates malzemeleri alinabilir. Kilolara veda edince hergun evde yapmak lazim. Ben 6 sene birakmadan yaptim ama busene lesli mesli sardim biraktim gene baslarim.
Bende menu yazayim
Sabah kalkinca su kefir muz yedim denize kactim kizim ve arkadasiyla
11.30Kahvalti acikbufede klasik karataya kacamak 1 pisi ve 3 lokma tereyaglibal yedim
16.00 da 1 kase yarmali soguk corba 1 biber dolma dunden kalan kiymali
2 top dondurma
20.00 de 1dlm ekmekle peynirli yumurta zeytin yedim

Pazar menum bituhaf oldu :))
Sporlarim
Sabah denizde 30dk yuzme
Ikindi 39dk havuzda yuzme ve karin bacak yaptim
Aksam 45dk çay kenarinda yurume
Esimi kandirdim bugun beraber yuruduk cok iyi geldi

Ya ben dunde sabah aksam yuzdum ama yazmayi menuye unutmusum yeni farkettim
Sivilarim 4lt gecmistir

[QUO TE="denizmrv, post: 42294744, member: 696627"]Mel B videoları binevi kardiyo gibi oluyo :) dur yazayım şimdi buraya onları da :)

[/QUOTE]
Iste bunlar benim favorimmm obacak o karin videolari na bayiliyorummmm

[QUO TE="denizmrv, post: 42294744, member: 696627"]Mel B videoları binevi kardiyo gibi oluyo :) dur yazayım şimdi buraya onları da :)

Iste bunlar benim favorimmm obacak o karin videolari na bayiliyorummmm[/QUOTE]
Bunlarİda yapacağım inşallah yarın olsun :KK6::KK73::21: birde en çok niye kilo vermek istiyorum hani biri birsey anlatır ya toplumda şişman birinden bahsedilir anlatan söyle bir erafina bakar tabi hedef ben :KK12: ayniii Bengi gibi birde döner alinmadin degilmi der Ayy bir sınır oldum şimdi yine aklıma gelince ..zayiflayiP zayiflayip intikam almak istiyorum bunu yapanlardan :KK4: :confused:

Iste bunlar benim favorimmm obacak o karin videolari na bayiliyorummmm
Bunlarİda yapacağım inşallah yarın olsun :KK6::KK73::21: birde en çok niye kilo vermek istiyorum hani biri birsey anlatır ya toplumda şişman birinden bahsedilir anlatan söyle bir erafina bakar tabi hedef ben :KK12: ayniii Bengi gibi birde döner alinmadin degilmi der Ayy bir sınır oldum şimdi yine aklıma gelince ..zayiflayiP zayiflayip intikam almak istiyorum bunu yapanlardan :KK4: :confused:[/QUOTE]

Evet yani çok sinir bozucu bi durum gerçekten ben de şu aile arasında geçen muhabbetlere sinir olurum işte bugün mesela bize misafir geldi aile dostumuz iki tane teyze geldi işte annem dedi kızım araöğün yapıcak mısın falan filan hemen kadın atladı aa diyet mi yapıyosun kendin mi yapıyosun diyetisyene mi gidiyosun dedi kendim yapıyorum dedim neden diyetisyene gitmiyosun dedi bi işe yaramadı çünkü gittim zamanında dedim sonra bi tanıdığını anlatıyo işte bilmem ne hastanesine gitmiş de çok kilo vermiş de diğer teyze de ben mutfağa giderken bi süzdü bi süzdü yani sonra da arkamdan diyo işte bi basenleri var bilmem diye ya size ne kardeşim benim kilomdan millete dert olmuş ya :KK12:

Sağol tatlimmm:KK15: yarın bununla başlayayım bakalım yapabilecekmiyim

Rica ederim :) zaten kaptanım paylaşıyo yeni gelenler olunca hatta paylaştı gene ama arada kaynadı çok katılan olunca her seferinde paylaşamadı o yüzden gözden kaçmıştır :) ben ilk yaptığımda biraz zorlanmıştım baya hızlı ve enerjik yapıyolar sonraki seferlerde alıştım valla baya eğlenceli aslında :) bi de ben arka fonda hareketli şarkılar açıyorum daha eğlenceli oluyo ;)

Rica ederim :) zaten kaptanım paylaşıyo yeni gelenler olunca hatta paylaştı gene ama arada kaynadı çok katılan olunca her seferinde paylaşamadı o yüzden gözden kaçmıştır :) ben ilk yaptığımda biraz zorlanmıştım baya hızlı ve enerjik yapıyolar sonraki seferlerde alıştım valla baya eğlenceli aslında :) bi de ben arka fonda hareketli şarkılar açıyorum daha eğlenceli oluyo :KK66:
Tabi ilk etapta ayak uyduramam ama zamanla guveniyorum kendime :) müzik iyi fikir bende açayım arka fonda çalsin :) tek sorunum gulme krizi geliyor bunları yaparken ...ayak uyduramayinca bi gülüyorum bi gülüyorum :KK70: konsantre olmam lazimm

:KK4::confused:
Evet yani çok sinir bozucu bi durum gerçekten ben de şu aile arasında geçen muhabbetlere sinir olurum işte bugün mesela bize misafir geldi aile dostumuz iki tane teyze geldi işte annem dedi kızım araöğün yapıcak mısın falan filan hemen kadın atladı aa diyet mi yapıyosun kendin mi yapıyosun diyetisyene mi gidiyosun dedi kendim yapıyorum dedim neden diyetisyene gitmiyosun dedi bi işe yaramadı çünkü gittim zamanında dedim sonra bi tanıdığını anlatıyo işte bilmem ne hastanesine gitmiş de çok kilo vermiş de diğer teyze de ben mutfağa giderken bi süzdü bi süzdü yani sonra da arkamdan diyo işte bi basenleri var bilmem diye ya size ne kardeşim benim kilomdan millete dert olmuş ya :KK12:[/QUOTE]
Aynenn yaa bide o muhabbet var millete ne Ayy o tanidiklariii hiic bitmezzz zaten şu şuraya gitmiş verdi bu buraya gitmiş verdi sende git verirsin ....birde basenlerdemi var bir tek diyorlar ay herkes sağlıkci kesildi :) birde ee ye ne var misafirlikte diyet olmaz muhabbeti var :KK47:herkes söz sahibi ...ben son yaptığım diyette karar almıştım kimseye diyetteyim demicem dedim bir yere gidiyordum işte canım istemiyo bugün midem kötü filan diyordum sonra kilo verdim demişlerki bak gizli gizli kilo veriyor bizden saklıyor...yok söyle yok böyle :KK69: :KK69: yani ne yapsak konuşacak bir konulari var tatlim

Back
X