SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu

Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi

)
Akşam 21:00de eve döndüm hatta

tam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye

Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık

Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük

Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik

Ben seneler önce oraya gitmiştim

daha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken

Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen

Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılar

bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan

Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize

Tabi benim büyük kızda peşimden

o gazla diğer kızlarda peşimizden

2 - 3 saat deli gibi eğlendik

bende o bahaneyle bol bol yüzdüm

Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptık

Hava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık

Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler

Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük

Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım