Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eyyy ahali nerdesiniz bakalım, benimde çok keyfim yok güzel ülkemde olan olaylara şehitlere içimiz yanıyor. yine tüm şehitlere rahmet dilemekle kalıcaz....
bugunki raporu verimm bende
sabah kalkınca 1 kefir+1 armut+fındık
öğle: yumurtalı karatay kahvaltım
akşam: mercimek çorbası+ mangaldan kalanları sogan biber domates sosuyla hazırladım 3 tane yedim+1 biber dolması+cacık
spor: yemek pişerken 15dk kardiyo+15dk karın bacak videosu. şimdi bu videoları ezberledim plates bacak karında ekliyorum ezbere yapyıyorum. bugun tum hareketleri 12-15 er yaptım art arda saydım 330 saydığımda 15dk olmuştu
akşam yemekten sonra 1 saat de yurudume

sabah :peynir+zeytin+domates, salatalık +bal+ 2 dilim tam buğday ekmeği+ çay
öğlen : yayla çorbası+ patlıcan yemeği+ 1 dilim tam buğday
akşam: kuskus + salata
ara öğün yok, spor yok maalesef :KK43:
akşam kuskuz ölçülüyse menun dengeli kuzum. e spor bi süre taziye evi olunca yapamazsın, işe gelip giderken adım at artık napalım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii :21::21::21:

Ay bugünde kendimi yine öğlen sokağa attım ve yeni eve girdim :KK48:
Kuzumu parka götürdüm ve tabiki yine kızkardeşimle Annem bana eşlik ettiler :KK66:
Dönüştede Annemlere geçtik, yemekti çaydı derken ancak gelebildim :KK53:

Şükür bu kez çocuklar fazla kudurmadıda rahat bir gece geçirdik :KK48:
Beslenme bakımdanda bugün 90 günlük diyete başladım bakalım nasıl sonuçlar göreceğim :21:
Sabah bir porsiyon meyveyle güne başladım :KK66: ve çok iyi geldi :KK66:
Öğlende çıkmadan bir güzel melemen yaptım kendime tabi 90 günlük diyette öğlen ne yenirse akşamda yendiğinden Annemlerde de melemen yaptım kendime :KK48: Allahtan yazın melemen çok iyi geliyor da ilk gün zevkli geçti :KK66:
Bakalım yarında karbonhidrat günüm :21: henüz tam karar veremedim ne yiyeceğime ama Mercimek çorbası kesin :KK48:

Pazar menum

Sabah 1 armut kayisili form çayı

Öğle kuru patlıcan kavurması yoğurt

Ara activia içine musli koydum

Akşam pirinç pilavı et sote 1 bardak kola :KK43:

Ara dondurma

Spor 45 dakika Leslie 4 mil
36 dakika fitness
30 dakika jillian

Su 3 litre icildi

Son düzenleme:
Hosgeldin nuramm citirim

Jillan yerine mel b yapin ozaman kizlar o sıkıcıdegil ben bundan korktugumdan baslamadim.iste en iyi bildigini yapmak :)

Menun sporun dengeli cnm.

TTaTlim bazen olur ole seyler . Moralin her bozuldugunda herseye bosvermk istediginde duygularini doyurmazsan duygusal aclik yasarsin. Duygularini doyurmanin tek yolu da maneviyati guclendirmek ice yonelmek. Allah kolaylik versin inanirsan olur. Hepimiz gectik bu yollardan yanliz degilsin koyverme sakin

Bak menu spor harika masallah
Canim iyi dedin valla bır deneyeyim sıkıldım inan zor geliyor

:KK43: inşallah geçer bu ruh halim canım ya ... bosver dım herseyi ıgneye gittik geldik yine 8. İğne oldu serum leri saymadim ben kiyamiyorum artık herseyden sogudum sanki kendimi unuttum
Canim benim Rabbim şifa versin yavruna üzme kendini çocuk bu hasta olur iyileşir inşallah en kısa zamanda

hepşey yoluna girecek sakın böyle düşünme biz yanındayız, bunun için varız. her bunaltını yazabilirsin destekleriz seni. şunu unutma biz diyet yapmıyoruz. sağlıklı beslenip sağlıklı yaşamı öğreniyoruz, eğer diyet moduna girersen hep koyverir başa dönersin. haydı öğrenmeye devam kuzum, bak ilerde tüm öğrendiklerinde hasta olmayan bebişlerin olacak, ne edip edip sağlıklı yaşamı öğrenip hayata yuzde yuz geçiricez oldumu bitanem.
hastalıklara elveda. YAŞASIN SAĞLIKLI YAŞAM

İŞALLAH BİŞİ ÇIKMICAk YELİZİM, buna inan dua et kuzum şifa dile rabbimden

:KK66::KK55::KK55:evet işte bu enerjik bir hafta fundam :KK9:

maşallah gezentim. o zaman cuma eksilerde buluşuyoruz :KK75::KK75: çalsın sazlar..
Saol canım desteğin için ıyiki varsiniz çok rahatlattı beni yazdıkların allah razı olsun ...bunaldim patladim sanki allahım güç ver dedim biraz topladım bugün ..diyeti diyet olarak değil sağlıklı beslenmek olarak görmeliyim ..birden bire kendimi bıraktım ve yemedigm kadar çok yedim :( bozdum dağıttım tüm beslenme düzenimi. ..ama artık toplayacagim inşallah ...

canim benim kizimda hasta bobreklere idrar kacagi var bak tahlil verdim sonuc kotu cikarsa hastaneye yatacak ama ben kusmedim evet insan kusmek istiyo ama sonra onlar icin iyi olmak zorunda oldugunu anliyo sende iyi ol ki bebisin de iyi olsun yilma nefsine yenilme bos zamanlarinda sana iyi gelecek swyler yapmya calis bak ben mesela el isi yapiyorum bebek battaniyesi falan kitap okuyorum bebisimin bi tahlili daha var o da belli olduktan sonra iyi cikarsa acikogretime kaydimi yenilicem yanibos durma sende bos durunca insan dahacok kafaya takiyo
Canim geçmiş olsun sanada ınsallh iyi çıkar tahlilleriniz..allahım şifa sini versin..Azmin çok güzel canım uğraşlar bulmussun kendine bende öyle olmalıyım ...:( çok zayıf çıktım bu konuda....İğne serum bebeğim agladikca kendimi suçlu hissettim ıgneye götürdüğüm için baya bir süre bana bakıp agliyordu ben olayı duygusal bagladim biliyorum iyiligi için herşey ama işte vicdan yaptım suçluluk hissettim :( ve kendimi bırakıp herseyi bosver dım ...ama artık toplayacagim inşallah ..kararımı verdin güçlü olacağım desteğin için çok teşekkür ederim canım insallah sende sevinirsin tahlillerin sonucunda ...

Bugünkü menum
Kahvaltı yapmadım
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
14.00 kepek ekmekli sandviç kaşar peynir domates biber salatalık
18.00 1 tabak bezelye yemegi turşu
Ve geldi cis lar : cips yedim çikolatalı gofret yedim :( üstelik birer paket bitirdim
2 lt su Spor da yapmadım oglumu 20 dk gezdirdım bu kadar ...kizimda ateşlendi bugün şimdi ikiside hasta ama güçlü olacağım kararım kesin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür :21::21::21:
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm :KK68:
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane :kk77: şimdide günün ilk kahvesini içiyorum :KK66:

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder :KK53: )

Canim geçmiş olsun sanada ınsallh iyi çıkar tahlilleriniz..allahım şifa sini versin..Azmin çok güzel canım uğraşlar bulmussun kendine bende öyle olmalıyım ...:KK43: çok zayıf çıktım bu konuda....İğne serum bebeğim agladikca kendimi suçlu hissettim ıgneye götürdüğüm için baya bir süre bana bakıp agliyordu ben olayı duygusal bagladim biliyorum iyiligi için herşey ama işte vicdan yaptım suçluluk hissettim :KK43: ve kendimi bırakıp herseyi bosver dım ...ama artık toplayacagim inşallah ..kararımı verdin güçlü olacağım desteğin için çok teşekkür ederim canım insallah sende sevinirsin tahlillerin sonucunda ...

Canım Rabbim yavruna acil şifalar versin tez zamanda ;)
Bak kendinde söylüyorsun o iğneler iyiliği için o yüzden sakın vicdan azabı yapma ;)
Evet kendini güçlü hisset ki evladınada daha iyi bakabilesin ;) sonuçta biz iyi olursak evlarımıza dem ileride daha iyi örnek olabiliriz hemde onlarla daha kaliteli vakit geçirebiliriz ;)
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ;) Aminnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür :21::21::21:
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm :KK68:
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane :kk77: şimdide günün ilk kahvesini içiyorum :KK66:

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder :KK53: )

Canım Rabbim yavruna acil şifalar versin tez zamanda :KK66:
Bak kendinde söylüyorsun o iğneler iyiliği için o yüzden sakın vicdan azabı yapma :KK66:
Evet kendini güçlü hisset ki evladınada daha iyi bakabilesin :KK66: sonuçta biz iyi olursak evlarımıza dem ileride daha iyi örnek olabiliriz hemde onlarla daha kaliteli vakit geçirebiliriz :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın :KK66: Aminnnnnnnn
Amin canim mmm ...daha güçlüyum çok sukur kafamda baya bir savaş verdim ve kararımı aldım artık güçlü olacağım ve duygusallik ikinci planda olacak önce sağlık ...çok vicdan azabı cektim :( o agladikca kendimi suçladım. .ama iyiyim çok sukur artık :)

akşam kuskuz ölçülüyse menun dengeli kuzum. e spor bi süre taziye evi olunca yapamazsın, işe gelip giderken adım at artık napalım
Günaydın :) Evet hala ev toparlanamadı kaptanım. Eliptik bisikletim var aslında. Fırsat bulduğum an ona başlıcam. Bişey danışıcam. Trambolin almıştım ev tipi. Çok zevkli bir kardiyo sağlıyor fakat göğüs dokum gayet yumuşak benim. Bu zıplama hareketlerinden etkileniyorlar diye kullanamadım. Var mı bilgin yada bilginiz bu konuda. Sıkıntı oluşturur mu sarkma gibi. (zaten sarkıyorlar :( )

Pazartesi menüm;

Sabah : 2 dilim tam buğday, peynir, zeytin, yumurta, çay
Ara öğün :10 adet çiğ badem
Öğle : yayla çorbası, sahan köfte 2 adet.
Akşam : mercimek çorbası, bir porsiyon et sote.

Back
X