Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]:kk77:-[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]....irem093.........[/TD]
[TD]...:kk77:.....[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]zekikadin[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii :21::21::21::21:

Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdük :21:Tabi Annemde bizimleydi :KK66:
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altın küpe aldı
:21::21::21:
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altın küpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye :KK48: Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi :KK68: baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım :KK68: hemde sudan ucuz :KK48: 120 lira :KK48:

Çocuklar gibi mutlu oldum :KK48:
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydü :KK68:Bayıldım bu diyete :KK48:

Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi :KK48: )
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata :KK68:

Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle :KK66:
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi :21:

oynakbasi34 oynakbasi34
banum bi ara doğal temizlik için link vermiştim senin gruptan evde deterjan yapmak isteyen birine. o zaman link çalışmıyordu. şimdi hem çalışıyor hemde başka sayfa daha açmışlar. ben hatirlayamadım kimdi o kişi :KK17: sen iletirmisin

http://sadetemizlik.com/
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/

Canım valla bende tam hatırlamıyorum ama sanırım şu ara tayini yüzünden gelemeyen arkadaşımızdı :KK64:
Ben bizim topikte paylaşayım bu linkleri de dileyen bakar ;)

Ohh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bari
Kiyafet almayi düşünmüyorum zayiflayinca olmaz aldiklarim :)))

Benim bugün gittiğim sebze pazarıydı :KK48: ama onu bile çok seviyorum rengarenk sebzeleri meyveleri gördükçe içim açılıyor ;)
Kıyafet pazarına bende bayılırım aslında ama uzun zamandır gitmedim acıkcası ;) Şöyle bir 10 - 15 kg daha gitsin ondan sonra bende gidip gönlümce bakarım ;) tamam şu andada bulabiliyorum ama 1 ay sonra yada atıyorum 2 ay sonra üzerime olmayacak şeyleri almanın alemi yok :21: zaten evdekiler afrodit Banu Alkan gibi omuz açıkta moduna geçiyor yavaş yavaş :KK70: düdük gibi olanlarıda artık gayet rahat sokağa giyebiliyorum Allahtan ;) hatta kızımın salaş giydiği thirtleri ben dar olarak giyiyorum :KK70:

Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdük :21:Tabi Annemde bizimleydi :KK66:
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altın küpe aldı
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altın küpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye :KK48: Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi :KK68: baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım :KK68: hemde sudan ucuz :KK48: 120 lira :KK48:

Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )

Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi :KK48: )

Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle :KK66:

Canım valla bende tam hatırlamıyorum ama sanırım şu ara tayini yüzünden gelemeyen arkadaşımızdı :KK64:
Ben bizim topikte paylaşayım bu linkleri de dileyen bakar :KK66:

Benim bugün gittiğim sebze pazarıydı :KK48: ama onu bile çok seviyorum rengarenk sebzeleri meyveleri gördükçe içim açılıyor :KK66:
Kıyafet pazarına bende bayılırım aslında ama uzun zamandır gitmedim acıkcası :KK66: Şöyle bir 10 - 15 kg daha gitsin ondan sonra bende gidip gönlümce bakarım :KK66: tamam şu andada bulabiliyorum ama 1 ay sonra yada atıyorum 2 ay sonra üzerime olmayacak şeyleri almanın alemi yok :21: zaten evdekiler afrodit Banu Alkan gibi omuz açıkta moduna geçiyor yavaş yavaş :KK70: düdük gibi olanlarıda artık gayet rahat sokağa giyebiliyorum Allahtan :KK66: hatta kızımın salaş giydiği thirtleri ben dar olarak giyiyorum :KK70:
Hayırlı olsun canım kupelerin :) güzel günlerde kullan ..Menunde çok güzelmiş valla :) bayildim makarna çikolata nasıl bir diyet ki bu :)

gunaydın güzellerim. akşam gelemedim babam geldi amasyadan erzak filan yerleştirdim uğraştım akşam
annemde 18 gibi dönecek orda kaldı biraz daha çok özledim anamı
menumu yazayım
sabah: 1 bardak kefir+armut++fıstık
öğle kıymalı turlu yoğurt
akşam kıymalı turlu azdı bitti şükür :) mercimek köfte salata yoğurt
spor yok
babamla çay içerken avuç içi kadar fındık yedim

Ohh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bari
Kiyafet almayi düşünmüyorum zayiflayinca olmaz aldiklarim :)))
bende kıyafet almıyorum, hele stoktakilere gireyimde diyorum :KK48:

Ben bizim topikte paylaşayım bu linkleri de dileyen bakar :KK66:

Benim bugün gittiğim sebze pazarıydı :KK48: ama onu bile çok seviyorum rengarenk sebzeleri meyveleri gördükçe içim açılıyor :KK66:
Kıyafet pazarına bende bayılırım aslında ama uzun zamandır gitmedim acıkcası :KK66: Şöyle bir 10 - 15 kg daha gitsin ondan sonra bende gidip gönlümce bakarım :KK66: tamam şu andada bulabiliyorum ama 1 ay sonra yada atıyorum 2 ay sonra üzerime olmayacak şeyleri almanın alemi yok :21: zaten evdekiler afrodit Banu Alkan gibi omuz açıkta moduna geçiyor yavaş yavaş :KK70: düdük gibi olanlarıda artık gayet rahat sokağa giyebiliyorum Allahtan :KK66: hatta kızımın salaş giydiği thirtleri ben dar olarak giyiyorum :KK70:
anneciğinin aldığı küpeleri güzel gunlerde kullan banum
sahi menun kaçamkalı olmuş sen pek yapmazdın, bende regl bekliyorum cnm çekiyoo tatlı

Bugünkü menum
10.00 tam bugday tostu
12.00 bitki cayi
15.00 4 tane mercimekli köfte salata ayran
18.00 meyve yoğurt
20.00 Yeşilçay
1 lt su bel basen hareketleri
menun güzel sporda yapılmış maşallah sana:kk77:

evet meleklerim kaldı tartıya 1 gün, bu hafta acı olaylardan motivemiz mi düştü ne kayıp kızlarımız var meraktayım ama gelen giden yok
cuma heyecanım devam ediyor ben çok heyecanlıyım. bugun yarın regl bekliyom şişlik başladı yakındır saatler heralde. umarım yarın tartıya yansımaz

14.TAKIM KAÇAKLAR NERDESİNİZ ***

@Fairy Tale 123
denizmrv denizmrv denizim tatil bitmedimi :KK51:haber bekliyorum

nillhan nillhan neslim adaşım maraşta durumlar nasıl, merak ettim çok seni bi ses ver

@kitap_asigi ruveydam nasıl gidiyor gun yaklaştı tabi artık düğün bitince dön aramıza :KK68:
Kaptanim simdilik evdeki esyalari kolileme ile geciyor zamanim. Cok az kaldi. Kirisacak kiyafetlerim, evde gunluk kullanacagim kiyafetlerim, coraplar camasirlar ve 2 koli kadarlik kitap ve ayakkabilarim disinda her seyi toparladik. Mobilyalardan haber bekliyoruz. Ona gore esyalari goturecegiz iste.

Takip ediyorum sizleri. Cok guzel gidiyorsunuz.
Ben 2 3 gundur tatlinin dibine vurdum malesef. Regl oldum dun de. Insallah cok arti cikmam.

Back
X