- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.581
ayyyy heves ettimm herkesin kilo boy ve hefef kilo belli olsun çizelge yapicammm☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OY KUZUM BENDE yaşadım 2hamilelikte. zaten benim hikayem hamilelik sonrası artan insülin direncime savaş açmakla başladı burada. ozaman konuşacak çok şeyimiz var. ben 2. çocukta 12kg verdim almak bi yana. ne olduysa sonra oldu zamanla direnç depoladı kg ları en son 90 gördüğümde , direncim çıktığında dur dedim bu işeben bugun genel olrak dikkat edemeidm ama 5 tem sonra hicbisey yemedim buda demek oluoki yatina zimba gibi hazirimmm inşALLAH sütüm azalmaz iyice zaten zar zor yetio bebgime o yüzden cok sıkı yapamicam ama cok dikkatli olucam hergun tatli yiyorum falan onlari tamamen kesiorum bugundn itibaren ekmek belki sadece kahvaltida 2 dilim tam bugday sonra ekmkte yok..Allah'tan antremanliyim ben hamilelikte tavan yapan sekerim ve ebedi benimle var olan insulin direncimle bebegim tehlikedeydi o yuzden hamileligimin son 2 ayinda diyet yaptim dr kontrolunde 32.haftada 11 kilo ile 92 olmustum sonra sadece ekmek ve sekeri keserek 4 kilo verdim cocugumun kilosuda normale geldi yoksa sekerden şisen yabrum iri bebek olraka dogacak belkide dogar dogmaz seker hastasi olacakti..O zaman yaptimm simdide yapabilirimmm☺☺
zeynom hoşgeldin. evet bu bilgiler çok guzel faydası olursa ne mutlu
yeliz hemen halıda debelenme sporu yapıyorsun karın bacak allah ne verdiyse. spor yapmayanı benkovalıcam arkasından
karatayı anlayıp hayata geçiriyoruz diyelim. ben 1 senedir tam olmasada uygulamaya çalışıyorum. sanada tavsiye ederim
ama bir diyet değil bu hayat tarzı
cansu bende seni oturtuyorum canımmm bak150 mekik çekiyorsun hemen şimdi
valla derya çok azimlidir bilemem yanii
kuzum nerdesin özledik ya senide. çocuklar iyimi yaramazlık yok dimi .okudunmu geçmişi katı kurallarımız hayata geçiyor
saat 15-17 arası gelebilirmisin. listeyi paylaşıma taşıyacaksın kuzum başka bişi yok. şimdi anlatmayım cuma anlatır etiketlerim seni
ÇOKMU BİRİKMİŞ GEÇMİŞBu arada kaptanım aradaki çoğu mesajı atlayarak okuyorum eğer önemli bişey paylaşırsanız beni de etiketler misiniz deniz mutlaka oku falan diye çünkü geçmişe dönünce de tüm msjları tek tek okumakta zorlanıyorum ancak alıntılara falan bakabildim doğru düzgün
TAMAM KUZUM BİZ HALLEDERİZ sıkma sen canını. sana başka görevler verelim bi ara. menu sendemiydı bu hafta kimdeydi yahuuKaptanım dediğim gibi baya yoğun programım cuma sabah 9dan 1e dersim var 1 saat aram var sonra 2den 4e yani 14-16 arası gene dersim var eve de ancak 6 gibi falan gelebilirim o da hani arkadaşlarımla çok kalmazsam o yüzden cepten yapmayı denerim olmazsa okul bilgisayarlarından birini kullanırım ama onun için de öğlen vaktim olmayabilir yemek ancak yetişiyo çünkü 1 saate
ÇOKMU BİRİKMİŞ GEÇMİŞdeniz bu hafta takımı uçurucaz bak. zaten haftaya tatil.
TAMAM KUZUM BİZ HALLEDERİZ sıkma sen canını. sana başka görevler verelim bi ara. menu sendemiydı bu hafta kimdeydi yahuu
ben bişey sorcam 2 diyet arasında kalmıs bulunmaktayım.ben gittim cümleten iyi geceler
![]()
Haklısın cnmkızlar yeni dönem başlatmaya karar verdim. tüm kurallar sert bir şekilde hayata geçiyor bilesiniz. yarışma kurallarını tekrar hatırlatıyorum
1**3 gün menü yazmayan 1 sarı kart alıyor.
2**3 hafta arka arkaya kılo veremeyen dıskalıfıye oluyor.
3**haftalık Mesaj sayısı 35 ı tutmazsa haftaya 60 mesaj ıstıyom , onuda yapmassanız 1 sarı kart verıyom.
4**3 sarı kart dıskalıfıye sebebii olacak
5** Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
6** 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
7** Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.
8** Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
Iyi geceler canımben gittim cümleten iyi geceler
![]()