Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 431. Etap ***

nhtylz. (86.5 / 86/0.5 / %0 .58)
Rengarenknesli (75,8/ 75.3/ 0.5/ %0.66 )
Fairy Tale 123( 78 / 77/1 /%1,28)
denizmrv(83.5/ 82 / 1.5 / 1.8 % )
bengiisuu ( 75.3/75.0 /0.3 / %0.40 )
zekikadin ( 101,1 / 100,30/0,8 / % 0,79)
nice15 (64.8/ 63.1/ 1.7/% 2.62)

14.Takım Ortalaması:% 1,16

bengii yuzdesini yanlış hesaplamış düzelttim
bunu paylaşabilirsiniz kontrol ettim herşey tamam
AaAa hakikaten kusura bakmayın canlarimmm ya aceleyle bildirim derken yanlış hesaplamisim

***6.TAKIM 431. Etap***

45derya45 ( 79,1 /77 / 2,1 /% 2,65 )
baldandane (87 / 87 / 0 / % 0 )
sabit
battaniye1 ( 71,5 / / /% )izinli
bülbül-e bismil ( 83,4 / 82,5 / 0,9 / % 1,08 )
Dark_Paradise
( 113,9/ / /% )kendi istegi ile ayrildi

6. Takım Ortalaması: 0,74

kizlar listemiz cok uzun yoracak sizi ama bi konrol eder misiniz :))
canim ortalama 0.75 olacak gerisi dogru

yok bitanem zaten 1 hafta gecikmeli listede olacaksınız bu cuma etap yarışı yok. iyi bayramlar eğlenceler sana. sakın diyet yapma sağlıklı beslen bedenine hurmet etmeye çalış, bak fit olacaksın artıyla dönme. artıyla dönersen 1 hafta daha uzar deneme süren :KK66:
oh içim rahatladı. köy öyle bi yer ki internet bile yok :( yok bozmicam bomba gibi gelcem inş :)

Kızlar yüzdemız çok güzel :) herkesi ayrı ayrı tebrik ederim canlarimmm ....Süpersiniz önümüz bayram inşallah en az hasarla atlatacagiz kilo olayını :KK66: tatile gidecek olan arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun hayırlı bayramlar olsun...bende Adanaya gideceğim koyde olacağız bir süre orda çekmez ama her çeken yerde girmeye çalışacağım ..Ayy hepinizi çok ozlerim benn :cry:...

Kızlar yüzdemız çok güzel :) herkesi ayrı ayrı tebrik ederim canlarimmm ....Süpersiniz önümüz bayram inşallah en az hasarla atlatacagiz kilo olayını :KK66: tatile gidecek olan arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun hayırlı bayramlar olsun...bende Adanaya gideceğim koyde olacağız bir süre orda çekmez ama her çeken yerde girmeye çalışacağım ..Ayy hepinizi çok ozlerim benn :cry:...

Bayramda pek gelip giden olmicak sanirim di mi? Ben de cok ozlicem herkesiii :) bayramdan sonraki cuma devam etcek kilo bildirimine di mi ama pazartesiden itibaren menuler baslar sanirim di mi? Ben tam bilmiyorum da tatil nasil uygulanicak?

Bayramda pek gelip giden olmicak sanirim di mi? Ben de cok ozlicem herkesiii :) bayramdan sonraki cuma devam etcek kilo bildirimine di mi ama pazartesiden itibaren menuler baslar sanirim di mi? Ben tam bilmiyorum da tatil nasil uygulanicak?
Canim takım arkadaşım senide tebrik ederim :) çok güzel verdin masallah devamını getir herzaman ..tatil nasıl uygulanacak bende bilmiyorum canım sizinle ilk tatilim. .

Nesliciğimmmm canım ya 5.ci Takım henüz :KK53: zaten bir onlar kaldı :KK53:
Hayır eşim 1 saatte gelir dışarı çıkacağız ve ben listeyi yapmamış olucağım o_O en geç ne zamana kadar yapmam gerekiyor yani zaman varsa hemen gece gelince yaparım ;)

Nesliciğimmmm canım ya 5.ci Takım henüz :KK53: zaten bir onlar kaldı :KK53:
Hayır eşim 1 saatte gelir dışarı çıkacağız ve ben listeyi yapmamış olucağım o_O en geç ne zamana kadar yapmam gerekiyor yani zaman varsa hemen gece gelince yaparım :KK66:
Canim ben yoldayim konya yolundayim.
8 e kadar paylasim alani bugun. Ama sonuc listesi yaiYarın 11 e kadar yaparsin sorun yok

:KK70: Sen bayram nobetci kaptanisin direksiyon sende. :KK70: yiktim sana denizim. Saka bi yana elden geldigince burayi unutmayin. Unutursaniz kilo alirsiniz :KK47:

arkadaslar selam. moralım cok bozuk bugun diyetisyene gittim tok karna. bızım evdeki tartı bozukmus. 58.9 kilo cıktım :(:(

Canim takım arkadaşım senide tebrik ederim :) çok güzel verdin masallah devamını getir herzaman ..tatil nasıl uygulanacak bende bilmiyorum canım sizinle ilk tatilim. .

Teşekkür ederim takım arkadaşcığııım :))) inşallah hedefimize ulaşmadan ayrılmayız buralardan :) aynen benim de ilk tatilim gibi olacak tatile gidip geldiğim dönemi saymazsak :) inşallah bayramda da en kötü ihtimal kilomuzu koruruz yani almaktansa :) herkese şimdiden hayırlı bayramlar ve iyi tatiller :)

:KK70: Sen bayram nobetci kaptanisin direksiyon sende. :KK70: yiktim sana denizim. Saka bi yana elden geldigince burayi unutmayin. Unutursaniz kilo alirsiniz :KK47:

Valla benden daha deneyimli ve tembellik yapmayacak biri olmalı bence kaptanım :D :D arada girmeye çalışırım ben gene de :) şimdilik ankaradayız biz ama bikaç günlüğüne köye gidebiliriz sanırım bakıcaz yani :)

Back
X