Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ogle yemedim suan karemelli buzlu latte iciyorum :KK17: ne yazikki sekerli :KK70: cok fazla degil ama tipik starbucks kahvesi iste :KK70:
Ben sekeri birakali cok oldu. Bizim ofjstede var late makinesi bende cok severim ama sek3rsiz
Ben bi alistimki sorma bu late ye

selam kizlar
3. olmusuz tebrik ederim herkesi ben 2 haftalik izindeyim ama buralardayim yine gorusuruz bol bol
yarim kahvaltiya misafirim.var bugun butun gunum temizlikle gecti heryerim.agriyo yorgunluk cayi iciyorum simdi bidigimi da uyutuyorum yarini da atlatayim insallah ondan sonra esim ise baslayacagi icin bol bol bende buralarda olurum ve menu paylasmaya baslarim hepinizi opuuyorum izin sonrasi da bomba gibi donuyorum insallah
Ooo yelizim ha gayret bi an once don aramiza

Eveeeet menümü yazmaya geldim
Sabah
3 tane haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Ara öğün
5 tane ceviz
2-3 yemek kaşığı hösmerim(balikesir in yöresel tatlısı

Akşam yemeği
Kocamaan bir tabak çorba
Kocamaan bir tabak ıspanak yemeği
Bir bardak ayran
Bir kase yoğurt
2-3 yemek kaşığı kabak yemeği

Bugün çok aciktim akşam yemeğini zor bekledim vakit geçsin diye temizlik yaptım hatta :))
Menun dengeli. Spor yokmu. Sen calisiyormusun neler yapiyorsun gun icinde anlat bakalim

Bende menu yazayim
Sabah kefir muz findik
Ogle 2 haslama yumurta salata fındık
Yarim elma
Aksam kabakli kavurma
Spor 30dk yurume
90 gun diyeti protein gunumdu bugun bile gecti

gunaydın çıtırlarımmm. 3. olmuşuz bu hafta maşallah biza bayram sonrası gene iidik dimi.
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

ayy çook sevindimmm süper olmuuş bayramı güzel atlatmışız valla :KK73::KK73:herkesi tebrik ederim :KK200:

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

vaaay sonunda birinciliği de gördüm vallaaa çok mutlu olduuum :KK6::KK6::KK6: diğer arkadaşlarımı da çok tebrik ederim inşallah aynen devam ederiz :KK68: bu arada efektlere de bayıldım kaptanım çok tatlı olmuuş ellerine sağlık :KK28:

evet bengim amin canım

sen yaparsın aslansın kaplansın banum:KK70:

:nazar::nazar: allahım bunlar ne güzel şeyler böle. tebrikler bak sende nirvananı keşfettin. DİYET çok itici bi laftır. biz SAĞLIKLI BESLENİP BÖYLE ŞAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ sloganımız bu.
bende kendimi harika motive hissediyorum. yerimde zıplıcam ortam musait olsa o derece :KK70:
ben banumun 90 günlük diyetine başladım kızlar bu gun. işte biraz kendi yeme düzenime göre de ayarladım. menu yaptım onu uygulayacağım

misal ilk gün protein günü
sabah 1 kefir muz ve fındırk yedim
öğle haşadığım 2 yumurtayla salatalık salata filan yticem
akşam ya menemen yada ızgara yicem

eşimde başladı. 13 yaşındaki kızımda eşlik edecek ama onun öğünlerini dengeli olarak az farkla düzenledim. söz verdi 5-6kg verecek :KK70: biraz insülin sorunu var erkenden önlem almak lazım:KK68:

aynen öyle kaptanım SAĞLIKLI BESLENİYORUUUUUZZ HoppaHoppa

sana da bol şans kaptanım yeni beslenme düzeninde :) umarım banu abla gibi sana da faydası olur :KK68:

Bir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum :((

Ben de menümü yazayım hemencikkk bugün biraz fazla kaçırdım malesef hem haftasonu yüzünden hem de dışardaydım ondan

Sabah
saat 9 buçukta 2-3 kaşık kızartma işte patates ve patlıcan kızartması yanında beyaz peynir ve 5-6 tane badem

Ara
saat 2 buçukta 1 limonlu soda yolda arkadaşlarla soda içtik abur cubur da aldık da ben yemedim neyse ki
sabah da dediğim gibi polatlıya gittik bugün gordion müzesini ve kazı alanını gezdik yaklaşık bi 3 saate yakın gezi yaptık valla

Öğlen
saat 3 buçukta yarım porsiyon beyti kebap yanında salata ve ayran

Akşam
saat 5 buçukta bi iki çatal çikolatalı pasta
off bu aralar çok kaçırdım çikolata tarzı kaçamağı ama bugün özel bişey vardı valla arkadaşlarımdan birinin ilk günüydü bizim okulda çalışma bursuna başvurmuştu bugün de ilk çalışma günüydü gezi dönüşü okula uğradım onun yanına işte giderken de bi küçük pasta aldım ona :) yanında da kimse yokmuş bugün normalde bikaç kişi çalışıyolar ben de onun için fazladan çatal koymuştum öyle olunca ben de azcık ucundan yedim pastanın ama başka da bi lokma koymadım ağzıma geldim eve acıkmadım zaten

su 1.5-2 litre kadar
spor 45 dk yürüyüş okula falan git gel yapınca yürümüş oldum zaten müzenin orda da yürüdük baya :)

Bir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum :KK43:(

ya illa 6 diye kasmayın 7 de olur o ben zaten 8de bile yiyebiliyorum hani kötü etkilemek için demiyorum da kendinizi çok sıkarsanız bu defa işkence olur akşam acıktığınız saatte yiyin sonra bişey yemezsiniz çok acıkırsanız da akşam ayran veya süt içmeye çalışın ilk zamanlar ben akşamları süt içerdim hep veya bitki çayı da içebilirsiniz şekersiz şekilde içince bitki çayları acayip iştah kapatıyo bence özellikle de yeşil çay veya 9lu bitki çayı falan olabilir ben bi ara karışık kırmızı meyveli bitki çayı da içiyordum zevkinize uyarsa eğer için derim :)

kizlar buraya yazmaya yüzüm yok bugun tantuniler havada ucustu pastalar ....kaptanim almayin beni listeye ....ben aranizda olacam ama toparlanmam lazim yiyorum offf surekli sonra olursa girerim listeye olmazsa kalsin ne yapayim...

Kuzum masallah sana olan inancimi kara cikarmiyorsun sporunuda yapmissin tebrik ederim. Bizim gulay vardi ayranci derdim icip icip kafa bulcan diye takilirdim aklima o geldi sen ayran iciyom deyince ilahii :)

Toparlamissin ama menu fena degil

Eh ucuz yirtmissin
Nenu dengeli

Wayyy iyi toplanmissin

Masallah bitanem sana guvenim tam artik yakinda 69 bile goruceksin
Tabi en çok da senin güvenini kara çıkarmamak için böyle iradeliym. :) Ayranı da hem seviyorum hem açlığımı bastırıyor

ya illa 6 diye kasmayın 7 de olur o ben zaten 8de bile yiyebiliyorum hani kötü etkilemek için demiyorum da kendinizi çok sıkarsanız bu defa işkence olur akşam acıktığınız saatte yiyin sonra bişey yemezsiniz çok acıkırsanız da akşam ayran veya süt içmeye çalışın ilk zamanlar ben akşamları süt içerdim hep veya bitki çayı da içebilirsiniz şekersiz şekilde içince bitki çayları acayip iştah kapatıyo bence özellikle de yeşil çay veya 9lu bitki çayı falan olabilir ben bi ara karışık kırmızı meyveli bitki çayı da içiyordum zevkinize uyarsa eğer için derim :)
Aynen aslında çok kasmamak lazım strese sokuyoruz sonra kendimizi .Bi kaç 3 kilo daha vereyim biraz daha rahat davranırım inş.
Doğru bitki çayları iştah kapatıyor .içmeye çalışıyorum sık sık özellikle yeşil çay.
Gün içinde o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık akşamları hicbirsey içmek istemiyorum :)))

Ya valla aksam 6-7 gibi yiyip gece 1e 2ye kadar falan uyumayinca benim de karnim senfoni orkestrasini aratmiyo bazen :KK70: :KK70: ama diyorum fedakarlik yapmadan bisey olmaz o yuzden katlaniyorum dun mesela oglen 1de yedigim o durumle aksami ettim yani eve gelince agzima lokma koymadim zaten 10 bucuk gibi uyudum ama gece uyandim 1den 2ye 3e kadar uyuyamadim ama dedim nolcak ya sabah guzelcene kahvaltimi yaparim ve aksam da eve gelince gittim buzdolabina bi baktim amaan dedim ne yicem ki simdi :KK70: artik yemek icin yemiyorum yani eskiden olsa ohooo ne bulsam yerdim sirf yemis olmak icin o icimdeki ac ruhu doyurmak icin ama simdi sadece bedenim icin besleniyorum neye ihtiyaci varsa onu veriyorum cok da mutlu oluyorum :) kendimi diyet yapiyomus gibi falan da hissetmiyorum hic daha once diyetisyene gittigimde falan kendimi kisitlanmis hissederdim simdi ise saglikli beslendigimi hissediyorum resmen :) yeme duzenimin degistigini dusunuyorum yani o yuzden cok mutluyum :)) cunku yeme duzeni değişmeyince bi insanin diyet yapiyomus gibi hissedince hemen ilk firsatta eski haline donuyo :) artik bu benim normal beslenme duzenim haline geldi :)) ayy ne kadar mutlu uyandim ben oyle yaa herkese musmutlu gupguzel bir haftasonu dilerimmm :) bugun pek ortalarda olmicam arkadaslarimla muzeye gidicez de :KK70: bi tane ders icin muze gezisi yapip rapor hazirlamamiz gerekiyo o yuzden aksama gorusuruz insallah :)
Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonra

Aynen aslında çok kasmamak lazım strese sokuyoruz sonra kendimizi .Bi kaç 3 kilo daha vereyim biraz daha rahat davranırım inş.
Doğru bitki çayları iştah kapatıyor .içmeye çalışıyorum sık sık özellikle yeşil çay.
Gün içinde o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık akşamları hicbirsey içmek istemiyorum :)))

benim de oyle oluyo bazen ya cikamiyorum tuvaletten :D :D

Eee kizlar bende evimdeyim bugun. Ozlemisim 1 gunde :KK68:
Esimle tavla oynadik 3-0 ondeyken 3-5 yenildim iimi :KK47: balli adam yendi gene :KK49:
Alime gulduk aksam aksam. Arkadasi babam kasap demis ise gitmiyo demis bizimki ne garipsediyse gelmis bize "" anne ya mehmetin babasi kasapmis işe gitmiyormus hiç işe gitmeyen baba olurmu? Çok acayip " deyip bide cikciklamazmi :KK70::KK70:yere yattik gulmekten tabi ardindan acikladik durumu

Neyse MENU YAZAYIM
sabah 8 de yarim simit yumurta avakado kozle:KK28::KK28:me biber zeytin domates salatalik
11 de incecik d.gunu pastasi yedim patronun
Saat 15.de ekmeksiz sadece tantuni
salata
Saat 19.00 da 1 kasik bulgur pilav zeytinyagli taze fasulye koca kase salata
Bugun oglen 45dk yurudum
Aksam 15dk bida yurudum
Az once 10dk karin videosunu yaptim
:KK73::KK73:
ooo sporun harika valla

Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonra

Aynen oyle ya insanin midesi kuculuyo hem istahi da kesiliyor ilk zamanlar benim de zorlandigim zamanlar oldu tabi ama pes etmemek onemli olan :) umarim siz de en kisa zamanda guzelce oturtursunuz kendi duzeninizi ve en onemlisi dusunce yapinizi :) cunku ben eskiden cok farkli dusunurdum simdiyse cok daha farkli dusunuyorum o yuzden de cok mutlu oluyorum boyle farkindalik kazandigim icin :)

Back
X