Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Lor
Yeşil çay

Ara
1 bardak süt
1 avuç kuruyemiş
1 tane vezir parmagi

Yeşil cay

Aksam
1 büyük kase tarhanaçorbası .kuru Ekmek attım icine
6 7 adet sarma
1 kırmızı biber kozlenmis
1 kase yoğurt

Canim dünkü menüden sonra bugün öğle ve akşam karbonhidrat yok demiştim sen arada 1 vezir parmağı akşam hem çorbana ekmek katip hemde sarma yemissin 30 dk spor yapmani istemiştim oda yok :(

Naber canım keki yerken iyimiydi.bide yazmıştın canımız çekti valla.güzelmiydi tadı

Aaaa olmaz boyle hanimlaar galeyana gelmeyin valla rakip takimin bize kek borek corek getirmesine gerek kalmicak valla bu gidislee :D :D caniniz cok tatli falan cekerse kuru kayisi falan yiyin mesela bosver keki meki ben bugun oyle yaptim :) menumu yazinca gorursunuz reglime az kaldi heralde ondan acayip tatli cekiyo canim bikac gundur

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtap87 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afsasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

p.tesi menum gelsin
sabah 7,40 1 brd kefir+1 elma tarçınlı
öğle 12,30 da 3 çatal yumurta+avakado ezmesi+zeytin+havuç+domates+çiğ fındık
akşam 17,40 da 1 tabak sarımsak yoğurtlu semiz otu çorbası+ 1 tabak kıymalı karnıbahar+ 1 kaşık bulgur pilav
spor: sabah 40dk fazla yurudum
akşam 10dk lesli+ 10dk mel b karın bacak ( yaklaşık 200 hareketti saydım)
ve p.teside kapandı bu satten sonra bi kahve içerim şimdi maske sürdüm size bakim dedim gidip paklanayım :KK70: yeşil kurba gibi dolanıyom :KK48:
Çok güzel menun neslim afiyet olsun sporun da her zamanki gibi:KK15:
selam kizlar
bugunku menum

sabah
2 haslanmis yumurta uzerine biraz corekotu ve maydonoz koydum
peynir domates zeytin badem

ara
2 bardak ayran

aksam
5 kofte bol salata ayran

spor
100 dk yuruyus

su
2 litre

bide az once lipton slim plus cau ictim kabizlik basladi bende yine insallah iyi gelir
Harika bi menu yelizcim afiyet olsun bol eksi hetirsin inşallah:KK60:100 dk yürüyüşde harika♥♥

ben de yazayim menumu hazir gelmisken

sabah
saat 9da beyaz peynir domates salatalik 1-2 parca kasar peyniri(tost yemeyeli baya oldugu icin kahvaltilarda kasar peyniri bagimlilik yapti bende ya ama azaltmak lazim tabi yagli yagli yememek lazim cok az yedim bugun) 1 bardak sekersiz 7li bitki cayi ve ceviz

ara
saat 11de sekersiz sutlu kahve

oglen
saat 2de 5 nugget ve salata

aksam
eve gelince saat 7 gibi 2 gunkurusu kayisi ve 1 avuc badem
7 bucukta 1 kase yogurt corbasi 3 kasik pirasa ve 3 kasik kadar patlican musakka yaninda salata

su 1.5 litre
spor 25 dk kadar yuruyus aksam annemler aldi eve giderken + aksam dans edicem gene insallah

selam harikacım boylarımız yaklaşık aynı işallah beraberce ulaşırız hedefe kilolarda yakın bende 170cm boyunda, 39 yaşında 2 çocuklu çalışan bi anneyim 1 hafta evdeyim şimdi keyif sürüyorum :KK66:
Insaallah birbirimize faydali oluruz canim.bu haftan guzel gecer Insaallah.benimde son iki haftam okula baslama sitresiyle gecti.bu haftayida atlarirsam cok rahatliycsm Insaallah.bide calissam sitresimden yanima yaklasilmaz heralde.cocuklarin kac yasinda canim

ben begendim kaptanim :)) bana biraz daha kati olabilirsin spor konusunda baya iyi olur hatta :KK70: :KK70: dun dans ettim ama mesela spor yapamasam da actim muzigi kendi capimda dans ettim hem kafami dagitmis oldum

Begenmene sevimdim denizcim:KK19: haftada 3 gün en az 15 dk mecburi spor tatlim daha çok yaparsan ne alaa:KK76:spor gibisi var mi:KK49:

♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Ve ödül kilo vereceğiz:KK68::KK68:
Uyulmucak kurallar değil kizlar hep birlikte kurallara uyarsak daha güzel kilolar veririz :KK5: umarım yeni kurallarimizi beğenirsiniz:cool::KK23:
Canim benim uyulacak kurallar iyi olur valla beğendim kabul ettim

Kaptan sporunu yapti:p
20 25 dk sürdü haftanın ilk sporu :KK54:

♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:
Harika spor canım benim

kaptanim sporuna hayranim valla ben de bi kalksam oturdugum yerden ah neler yapcam ama nerdeee :rolleyes:
tatildeyken sporumu yapiyodum guzelcene ama okul acilinca valla yorgunluktan vakit ayiramaz oldum :KK43:
Spor hem çom güzel hemde nankör canim devamlılık şart ben 8 ay falan her hafta 5 gün düzenli 1 saat spor yaptim sıfır selülit taş gibi kalça ve mide kısmından kaslanmaya baslayan karnim vardi ama ramazan falan derken 2 3 ay yapamadim tamamen bırakmadı vücut ama selülitler geri döndü:KK34: .ama geri spora dönünce sizi sevgiyle karşılıyo ve eski günleri unutmayip vücudu çok daha çabuk topluyor :cool: sorunlu bölgerine göre hergün 15 20 dk ayirip spor yapsan çok iyi olur canim bu kadar zamani hep vardr bence insanın:KK39:önemi olan devamli yapmak :KK49:

Aaaa olmaz boyle hanimlaar galeyana gelmeyin valla rakip takimin bize kek borek corek getirmesine gerek kalmicak valla bu gidislee :KK70: :KK70: caniniz cok tatli falan cekerse kuru kayisi falan yiyin mesela bosver keki meki ben bugun oyle yaptim :) menumu yazinca gorursunuz reglime az kaldi heralde ondan acayip tatli cekiyo canim bikac gundur

Katılıyorum kizlaaaarrr hadi yarışıyoruz bakın biz kazanmaliyiz :KK73:bu hafta kaçamak görmek istemiyorum:KK31:

Bugünkü menum

Sabah azcık ekmek zeytin patates salatası

Öğle 1.5 dilim börek 2 dilim tatlı :(

Akşam makarna

Bugün doğum izninden sonra ilk iş gunumdu abarttim biliyorum ama ilk olduğu için

Spor 1 saat yürüyüş

Su hiç icmedim diyebilirim

ben de yazayim menumu hazir gelmisken

sabah
saat 9da beyaz peynir domates salatalik 1-2 parca kasar peyniri(tost yemeyeli baya oldugu icin kahvaltilarda kasar peyniri bagimlilik yapti bende ya ama azaltmak lazim tabi yagli yagli yememek lazim cok az yedim bugun) 1 bardak sekersiz 7li bitki cayi ve ceviz

ara
saat 11de sekersiz sutlu kahve

oglen
saat 2de 5 nugget ve salata

aksam
eve gelince saat 7 gibi 2 gunkurusu kayisi ve 1 avuc badem
7 bucukta 1 kase yogurt corbasi 3 kasik pirasa ve 3 kasik kadar patlican musakka yaninda salata

su 1.5 litre
spor 25 dk kadar yuruyus aksam annemler aldi eve giderken + aksam dans edicem gene insallah
Çok güzel menu denizim keşke musakkaya hiç ilismeseydin pirasayi artirsaydin:kk77:canim çekti bak çok severim pirasayi:KK72: yürüyüş güzel canım dansi unutma hem kafa dağıtır hem kalori yaktirir:KK28::KK28:

Bugünkü menum

Sabah azcık ekmek zeytin patates salatası

Öğle 1.5 dilim börek 2 dilim tatlı :KK43:

Akşam makarna

Bugün doğum izninden sonra ilk iş gunumdu abarttim biliyorum ama ilk olduğu için

Spor 1 saat yürüyüş

Su hiç icmedim diyebilirim

Hiç olmamış bugün canim ya :( yürüyüş yapmışsın evet ama öğlen onlari yedikten sonra aksami çok hafif gecirebilirdin :KK12: yarın öğle ve akşam ekmek pilav makarna vs yemiyorsun canim ve hafif bi menu bekliyorum senden yarın kahvaltini sıkı ve besleyici yap ki günün kuvvetli geçsin canım ve yarın da spor bekliyorum tamam mi :KK16:

♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Lütfen kuralları uygulayin ve yaptığım yorumları okuyun kızlar ve verdiğim cezaları dikkate alip uygularsaniz sevinirim hepinize iyi geceler ben çıkıyorum yarin tartilmayi unutmayin :KK15:

Ben simdiden bugunku menumu yaziyim
Sabah iki yumurta+ bir dilim ekmek +sutlu kahve
Oglen bir tabak yogurt corbasi + iki avuc findik + biraz uzum
Ara nescafe
Aksam zeytinyagli taze fasulye + yogurtlu havuc salatasi
Yarin hicri yilimizin son gunu oldugundan oruc tutucam Insaallah
Menün çok iyi canim orucunu şimdiden Allah kabul etsin:KK68: tatlim sen daha önce başka bi takimda yarıştin mi??

Back
X