- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.221
Herkese merhaba kilo bildirimi yapıyorum.
73.7.cuma 74.6 idi.çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoookk sevindim caniminşallah cumaya daha da assagisini görürsün
![]()
mağazaya girdim normalde m beden giyerdim elbise çok dar oldu. orda çalışan eleman da zayıf bi kız. kıs kıs gülüp bana demez mi o beden bana bile dar geliyor. sinir oldum. tamam dedim alışveriş falan yok. önce bu kilolar gidecek.Bolgesel demek ki ya kilonuz da cok degil aslinda yani umarim halledersiniz :) bu arada o alisveris seyi de super bizimkiler mesela surekli bana diyolar alisverise gidelim bi üst bas alalim diye yok diyorum ben eskilerle idare ederim alisveris hakkımı kilo verince kullanicamhem binevi motivasyon kaynagi oluyo :)
ben de ilk aldığımda 56 gösterdi kilomu ama bedenimde hiçbir değişiklik yoktu. sevindim ben de. eşim dışarda tartılmış üç kilo az gösteriyormuş bizim tartı. tabi moralim sıfırYa ben de normal tarti kullaniyorum ama neyseki beni idare ediyo kulusturbenim de almam lazim yakin bi zamanda arastiricam ya
mağazaya girdim normalde m beden giyerdim elbise çok dar oldu. orda çalışan eleman da zayıf bi kız. kıs kıs gülüp bana demez mi o beden bana bile dar geliyor. sinir oldum. tamam dedim alışveriş falan yok. önce bu kilolar gidecek.![]()
ben de ilk aldığımda 56 gösterdi kilomu ama bedenimde hiçbir değişiklik yoktu. sevindim ben de. eşim dışarda tartılmış üç kilo az gösteriyormuş bizim tartı. tabi moralim sıfır![]()
densiz işte. hayır ben dar gelince bir beden büyüğünü istedim sen niye yorum yapıyorsun ki. bi de gülmedi mi kıs kıs.Aman haspam yaasinir oluyorum oyle insanlara ya sanane kardesim yani neyse ki benim basima herhangi bi magazada oyle bisey gelmedi ama ben kabinlerde kendi kendine sinir krizine yeterince giriyorum zaten
o yüzden alışverişten uzak duruyorum simdilik en az bi 5 kilo daha vermeden alisveris malisveris yok banaaa en az 1 beden kuculmem lazim su an 44e sigabiliyorum insallah 42yi gorurum yakinda :)
densiz işte. hayır ben dar gelince bir beden büyüğünü istedim sen niye yorum yapıyorsun ki. bi de gülmedi mi kıs kıs.ben de 40 bedenim hedefim 38 olmak. eski günlerdeki gibi
![]()
Öyle yapmaya çalışıyorum ama insanın motivesi düşebiliyor ama devam :)canim benim.cunku once sudan kaybedersin onun icin hizki verdim zannedersin sen devam et az veya cok illaki gidecektir kilolar
Çoğunlukla yürüyorum veya bazen bisiklet sürüyorumBi sure sonra vücut yeme duzenine alıştığı icin direnmeye basliyo olabilir spor yapiyo musun takip edemedim ama spor da cok etkiliyo ben de geçen hafta veremedim mesela cunku hic spor yapmiyorum kac haftadir biraz spora agirlik vermeye calis bence bazen de yediklerini ictiklerini ne biliyim ogun sayisini falan degistirmekte fayda vardır sanirim hani cok emin degilim bi arastirmak lazim ama
haddini bilmez insanlardan nefret ediyorummağazaya girdim normalde m beden giyerdim elbise çok dar oldu. orda çalışan eleman da zayıf bi kız. kıs kıs gülüp bana demez mi o beden bana bile dar geliyor. sinir oldum. tamam dedim alışveriş falan yok. önce bu kilolar gidecek.![]()
İnşallah öyle olur.bu hafta dikkat etcem inş. KaptanimHayır canim protein gününden sonra bence artinin büyük bölümü gider cumaya kadar aksamlari da hafif tuttun mu artinin yerini eksi alir bence![]()
Her gün tartilma canim sadece pazartesi sabahları tartiliyoruz kilo kontrolü için canim arti çıkarsak pazartesi protein günü yapıyoruz kuralları pazartesi açıkladigim için bu haftalik sali günü tartilmanizi istemiştimHer gün tartilayim mi kaptan??
Bugun 12de kalktim sadece yesil cay ictim. Cumaya kadar agzima sagliksiz bir sey sokmuyorum canisiiii
Senin adina cok sevindim canim.bilirim rakam degisikligi cok mutlu ediyo ve motive edici oluyo.bende gecen sene 70.1 olmustum.ama o 200gr. Verip kilomun basindaki 6 yi gormeyi hayal ederken birde bakmisim78 olmusum.ama bu sefer kilomun basinda 6 gormeden durmaya niyetim yokKaptanimm gunaydinlaar :) cok mutluyum bugun sonunda cok sukurrr 79.5u gordum Allahim sonunda 7li rakamlara donuyorum galiba yillar sonraaa :))))
Herkese merhaba kilo bildirimi yapıyorum.
Evet canim haftasonu kaçırmalarina karşı pazartesileri tatilcaz önlem almak içinSekerPancarii canim p.tesi tartilin yazmişsin sanki dün 76.5 bugunde 76.0 ciktim sabah :)
Kizlar ben 58 kilo ile hamile kaldim 75 kiloydum doğumdan sonra ve kendime 1 tane siyah pantolon başka hiç bişey almadim taaki zayifken giydigim pantolonlara girene kadar sonra alışverişe başladım çoğu kişi ben 2 kilo verdim diye sevinirken ooo daha 20 kilo vercen deeee o pantolonlara gircen diye umutsuz bakarken ben kendime inandim ve o pantolonlarimi hala çok severek giyyorumAman haspam yaasinir oluyorum oyle insanlara ya sanane kardesim yani neyse ki benim basima herhangi bi magazada oyle bisey gelmedi ama ben kabinlerde kendi kendine sinir krizine yeterince giriyorum zaten
o yüzden alışverişten uzak duruyorum simdilik en az bi 5 kilo daha vermeden alisveris malisveris yok banaaa en az 1 beden kuculmem lazim su an 44e sigabiliyorum insallah 42yi gorurum yakinda :)
Senin adina cok sevindim canim.bilirim rakam degisikligi cok mutlu ediyo ve motive edici oluyo.bende gecen sene 70.1 olmustum.ama o 200gr. Verip kilomun basindaki 6 yi gormeyi hayal ederken birde bakmisim78 olmusum.ama bu sefer kilomun basinda 6 gormeden durmaya niyetim yok
Kizlar ben 58 kilo ile hamile kaldim 75 kiloydum doğumdan sonra ve kendime 1 tane siyah pantolon başka hiç bişey almadim taaki zayifken giydigim pantolonlara girene kadar sonra alışverişe başladım çoğu kişi ben 2 kilo verdim diye sevinirken ooo daha 20 kilo vercen deeee o pantolonlara gircen diye umutsuz bakarken ben kendime inandim ve o pantolonlarimi hala çok severek giyyorumbirazdan profilime vücudumun fotosunu koyarim bakin bakem
![]()