Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de menümü yazayım
oruçlu olduğum için sadece akşam menüsünü yazıyorum
salata
yoğurt
inş. bi kaçamak yapmam
yatıncaya kadar da 1 buçuk lt su içerim.
spor yapamadım gerçi evde yaramaz iki çocukla zaten beş dakka durmadım.
Salata ve yoğurt bu kadar:eek: canim halsiz düşme o kadar saat aç kaldin sicak bi kase çorba içseydin:KK60: sahurda ne yiyorsun canim:kk77:

selam kizlar ailecek dokulutoruz esim ben bidik grip olmusuz ortanca kiz hastaydi ondan bulasti heralde hemen menumu tazayim

sabah
peynirli omlet

ara
3 kofte domates ayran

aksam
zeytinyagli barbunya salata ayran

spor
yok malesef

su
1 litre
Gecmis olsun canim :KK60:menun çok güzel haftada 3 gun spor kuralını unutma tatliş:KK49::KK49:

Ben çıkıyorum fıstıklarr geri kalan menülere sabah bakarim :21: bu saatten sonra bişey yemeyin artikk:KK20: hepiniz öpüldünüz:KK15::KK15::KK15::KK15:iyi geceleerr:KK68:

Saol kaptanım ocağın üzerinde tepside yemek istiyordum sonra daldım elimle tuttum kaldırdım parmaklarım yapisti tepsiye oyuldu sisti sol elim allahtan yine isimi gücümü yapiyorum..canım ya çok kacirdim haftasonu artıdayım yarın protein gubu yapayım ozaman et tavukmu yicem

cok gecmis olsuuun :(

ben de menumu yazayim bugun biraz fazla kacirdim ama bakalim hayirlisi

sabah
saat 11de yarim elma beyaz peynir 1 haslanmis yumurta 1 siyah zeytin domates salatalik ceviz ve badem yaninda 1 bardak sekersiz karisik bitki cayi

oglen
saat 2de ton balikli salata yaninda bikac tane firinda patates 1 mor erik ve 1 gunkurusu kayisi
kahvaltimi iyi yapmama ragmen dersim 3te oldugu icin derse girmeden yedim yemegimi hafif acikmis gibiydim

saat 3te bi iki catal cikolatali pasta bi arkadasimizin dogumgunuydu cok israr ettiler ben de 2 catal yedim :(

aksam
saat 6 bucukta eve gelince sabahtan kalan yarim elmayi ve 1 gunkurusu kayisiyi yedim yaninda biraz badem
7de 1 kase tavuk corbasi ve cacik yedim

su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus + dans edicem

herkese iyi geceleeer yarin guzel bir gun olur umarim :)

11221887_1741955362698697_132898109734937405_n.jpg
İşe yarıyor mu gerçekten

selam kızlar nabersiniz. baya hareketli gün geçirdim bu gun. telefondaki uygulamaya göre 10500adım atmışım :KK57:
çoğuda tempolu yuruyus oldu. sabah anneme gittim baktım teyzemlere börekli çörekli kahvaltı hazırlamışlar hemen bi bahaneyle kendimi sokaga attım öğlene kadar gitmedim :KK70:es kaza atarım ağzıma bişi diye, sonra bunlar denize gitti geldi baktım gelince çay koydular bi çörek börek faslı daha hemmmençocukların okul toplantısı vardı uzaklaştım ve teee akşam 5 de yemek satine kadar kırtasiye işlerinide halledip gittim. şükür kaçamaksız bi gun kapandı :kk77:

Aaaa olmuyor ama nesli hanimm:63: şaka bebeğim menülerin hafifti aldığını sanmıyorum ama yine de tok karnina tartil anlarsin bence kilo artışı varsa:KK58:
:KK60: selinim bugun öyle bi gündiki bırak tartılmayı orda 5 saniye kalmam tehlikeydi nasıl kaçtığımı bilemedim ama bu hafta öğrendik haftaya p.tesi bildirimi sabahtan yapacağım söz
gunaydin:KK54:
kizlari okula biraktim kahvaltimi ettim cok sukur kaptanim cuma 90.6 ydim bugun 90.1
hadi bakalım artılar gitmiş yelizim yapışmadan gönder

Tartıldım kilom 78.7

İlk başlarda daha hızlı veriyordum sanki niye böyle :KK43: bozmuyorum da çok da dikkat ediyorum . Tartıya çıkarken daha fazla vermişimdir diye düşünüyorum ama öyle olmuyor :KK43:
gayet güzel acelemiz yok bitanemaz gitsin kalıcı olsun, ilk hafta ödemler de gidiyor normal az gitmesi

Kaptanimm gunaydinlaar :) cok mutluyum bugun sonunda cok sukurrr 79.5u gordum Allahim sonunda 7li rakamlara donuyorum galiba yillar sonraaa :))))
:KK9::KK9::KK73::KK73: maşallah bana yetiştiniz :KK30:

SekerPancarii SekerPancarii canim p.tesi tartilin yazmişsin sanki dün 76.5 bugunde 76.0 ciktim sabah :)
sende yetiştin bana sollayın benide göreyim :confused:

Kilom 73.0 olmuş artıdayım yani :KK43: dün parmaklarim yandı oyüzden menümü yazamadim pazartesi menum
Sabah bugday ekmeği ile tost
Ara yesilcay
Oglen Patlıcan salatası
Aksam Güveç ayran
Nar

Canim benim saol tepsiyi ocakta ısıttim geri unuttum tuttum parmaklarim yapisti :KK43: hametan vardida hiç aklıma bile gelmedi sürmek Silverdin sürdüm ama çok fena şu topladi
çok geçmiş olsun bengim. çok fena olur bilirim . snein menuler hep başarılı eminimcumaya gönderirsin takma kafana

bende menumu yazayımm
salı menu
sabah 1 bardak sebze suyu 30dk sonra kahvaltı:
7,40 da menemen+avakado+domates+zeytin+çiğ fındık
12,30 da 5 kaşık turlu+1 kaşık bulgur pilav+domates+ 1 küçük kahve fincanı sütlaç
18,00 de ızgara tavuk salata+3 kaşık pirinç pilav yoğurt
bugun pilavlar ve sütlaç bi arada iyi olmadı ama misafir menusunde anca bu kadar kaçabildim :confused: genede hasarsız sayılır sanırım :-)
sporlar: 10500adım atmışım bunlardan 40dk ve 30dk tempoluydu kalanı da aralıklı oraya buraya yuruyuslerdi. bugun mel b yapamadım malesef annemden yeni geldik keyfim olursa yatmadan 5dk olsa yapsam ii aslında :KK75:

:KK60: selinim bugun öyle bi gündiki bırak tartılmayı orda 5 saniye kalmam tehlikeydi nasıl kaçtığımı bilemedim ama bu hafta öğrendik haftaya p.tesi bildirimi sabahtan yapacağım söz

hadi bakalım artılar gitmiş yelizim yapışmadan gönder

gayet güzel acelemiz yok bitanemaz gitsin kalıcı olsun, ilk hafta ödemler de gidiyor normal az gitmesi

:KK9::KK9::KK73::KK73: maşallah bana yetiştiniz :KK30:

sende yetiştin bana sollayın benide göreyim :confused:

çok geçmiş olsun bengim. çok fena olur bilirim . snein menuler hep başarılı eminimcumaya gönderirsin takma kafana
Saol neslimm. .yanık çok kotuymus allah kimseye göstermesin..bikmiyorum canım ya bi motivem düşmüş Hissediyorum ki sorma artıdayım ve artarak gidiyor sanki iştahım çok açık ondan bundan ağzıma atıyorum

Selam.40 dk eliptik +200 twester+160 mekik
Egzersizim tamamdır.
maşallah sana tatlım. sende mel b karın videosu mekiklerinimi yapıyorsun. ben onları yapıyorum bayadır yaklaşık 300 hareket sayıyorum vakit 15-18dk oluyor. sen dk tuttunmu 160 mekik kaç dk oluyor
Menüm
İftar
Tavuk
Yoğurt
iremcim allah kabul etdin cnm salata yine eksik :KK33:

Salata ve yoğurt bu kadar:eek: canim halsiz düşme o kadar saat aç kaldin sicak bi kase çorba içseydin:KK60: sahurda ne yiyorsun canim:kk77:
biraz acıktım iki dilim ekmekle iki kaşık da türlü yedim. bir nescafe içtim. yarım saat de yürüyüş yaptım. sahur için iki yumurta yiycem o kadar. günü de böyle kapatıyorum kaptanım:KK49:

Saol neslimm. .yanık çok kotuymus allah kimseye göstermesin..bikmiyorum canım ya bi motivem düşmüş Hissediyorum ki sorma artıdayım ve artarak gidiyor sanki iştahım çok açık ondan bundan ağzıma atıyorum
bak ben misafire ragmen firenledim, çünkü artık mezun olmam lazım. duygusal açlığa kapılıp yemeğe sarma bitanem sonra onlar haram olup yapışıyor bedenimize zehir oluyor. motiveni kaybetme beraber mezun olcaz

bak ben misafire ragmen firenledim, çünkü artık mezun olmam lazım. duygusal açlığa kapılıp yemeğe sarma bitanem sonra onlar haram olup yapışıyor bedenimize zehir oluyor. motiveni kaybetme beraber mezun olcaz
Sanki kilo verme olayım bitmiş gibi yiyorum ...:( 1.5 kilo artıdayım an itibari ile ...bende frenlemem lazım bi tuhaf bişiler oldu bana anlamıyorum canimm. ..senin güzel masallah menuleride çık guzel

Back
X