Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar menu listesini cevapla diceksiniz sonra upuzun bi liste geliyo orda adınızı bulup [/TD][/TD] yazan yerlerin ortasındaki noktayı silip :kk77: yapıstırıcaksınız sonra da listenin basında ve sonunda yer alan QUOTE yazılarını siliceksiniz :)
teşekkür ederim canım sayende yapabildim menüyü :KK19:

Basenlerinden şikayetçi bi kaç kişi var galiba benimde sorun basenlerim ne kadar zayiflarsaniz vücudunuza oranla o basen küçülüyor ama gitmiyor egzersiz şart
mari winsor pilates burn&thing videosunu yapabilirsiniz ;)

iyi akşamlar kızlar baya geçmiş birikmiş süpüre süpüre gelebildim şükür.:KK70:

Herkese gunaydinn...
RengarenkNesli RengarenkNesli daha cok yokum var ilk hedefe 5 kilo 2.hedefe+5 kilo daha yilbasina kadar halolucak inşALLAH..Bide su misafirlik isleri olmasa daha kolay oluck bnm icin..Yarim ablama hidicm annem geldi orda olucam kacamk olucagini sanmiyorum ki zaten bn ekmek ve aksam yemeklerimdn feragat ediyorum onun disinda hersey normal gunde 2 ogun yiyorum..yarin aksamda annemi bize getiricem ama kendisi zatn bu konuda cok katidir hic sıkıntı çektirmz bana:)
kizimim aşısı vardi 4.ay onlari yaptirdik birazda yuruyus oldu umarim sıkıntısız atlayiriz..Jenuz kahvalti yapamadim sabhta taritida - gorunce nedense yiyesim gelmiyo hani emziriyor olmasam aç gezicem o derece azimlerdeyim..Her gun işknece olsun diye saatlerce alosveris sitelerine bakip sunu alirim bunu alirim yapiorum:)
hatta kendine bir küçük beden etek pantolon bişi al ve hedefle. ben 42 bedene böyle inmiştim zaten o oldu :KK70:hedefe ulaştım daha veremedim, şimdi 40-42 ara bedendeyim uzun zamandır yerimde sayyıyorum.:oops:

Herkese merhaba.bugün çok mutluyum.bebişim mamasını yedi damlalarını içti.çok şükür.
gözün aydın bitanem. onlar yer anneler doyar vallahii :KK16:
Aynen Nesli kaptanim yetiştik valla insallah birlikte devam ederiz artik :)
:KK17:edelim bakalım

neslim kolay gelsin ohh mis olmustur ev simdi ilahiyat okuyordum aciktan dogum yapinca ara vermek zorunda kaldim simdi kaydimi yeniledim
valla kurudu kılıflar taktım mis kokularla otuuyorum gel keyfim gelhesabı :21:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiii :21::21::21::21:

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim :KK53:
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım :KK48:
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim :KK66: ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim :KK68:
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım :21:
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış :KK57: üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden :KK53:
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde :KK53: onların fiyatı henüz belli değil :KK48:
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi :KK66: artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum :KK66: )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar :KK66: git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm :KK66:
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21::21:
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim :KK66: bol bol sohbet ederiz :KK66:
oo saçlar gitmiş banum foto bekleriz ama :KK22:

evet gelelim gün sonu Z raporunu vermeye
çar. menum
sabah 7,40: 1 bardak kefir+ 1 yerli küçük muz+1 mor erik tarçınla
öğle 13,30 da dün tereyağdan yaydığım kalıntıdan lor yapmıştım yumurtalı onu yedim+ biraz avakado ezmesi+zeytin+çiğ fındık domates salatalık
akşam 17,45 de: bol renkli salata+ 1 tabak z. yağlı taze fasulye+1 mor erik+ 5 kaşıkyoğurt
spor: 30dk yurume+akşama kadar ev işi:KK70: ev işi spor değil demeyin benim için spordu, 20 yıldır çalışıyorum böle akşama temizlik yaptığım nadirdirrrrr ondan vallada saydım spordan :KK70:
su içme problemim yok 3lt fazla içtim her zamnki gibi
aralarda 2 t. kahvesi sade ve 1 kupa yeşil çay içtim

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem093 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtal87 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Ya dün çok yoğum nir gün geçirdim. Bebeğimde çok huysuzdu. Birde bir yakınım trafik kazası geçirdi oraya gittim böyle garip bi gündü yazamadım.
Geçmiş olsun canim :KK15: özletme kendini:KK19:
Yazmadım yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta, yarım simit
Öğle: menemen simitin diğer yarısı
Akşam: 3 köfte ve bir sandviç ekmeği
Iyi sayilir canim karbonhidrat fazla olmuş ama yoğunluktan heralde:KK19:
Menüm
İftar
1 kase tavuk çorbası (ilk defa denedim istediğim gibi olmadı ama yenebilir )
1 kase yoğurt
1 tane galeta
Menülerin hep çok güzel canim cumaya güzel bi rakam göreceksin bence:KK60:
Çarşamba menüm
Sabah yumurta domates peynir zeytin
Öğlen haşlanmış tavuk
Aksam tavuk çorbası
Yeşilçay
2 lt su 30 dk yürüyüş
Süpersin canim çok güzel menun:21:yürüyüş de yapılmış oohh:KK49:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiii :21::21::21::21:

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim :KK53:
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım :KK48:
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim :KK66: ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim :KK68:
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım :21:
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış :KK57: üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden :KK53:
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde :KK53: onların fiyatı henüz belli değil :KK48:
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi :KK66: artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum :KK66: )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar :KK66: git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm :KK66:
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21::21:
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim :KK66: bol bol sohbet ederiz :KK66:
Yokluğun çok belli oluyor banusum ozlettin:KK15:
Selamlar.menümü yazayım hemen
Saat...12.00...2 yumurtalı tereyağında omlet 1 dilim kep.ekm.az sonrada 2 şekerli lıght sütle sütlü kahve
Saat..15.30..40 dk.eliptik+200 twester+150 mekik
Saat.17.00 .. 1 kase yayla çorbası salata 1 dilim ekm.yeşil çay ve mısır püskülü çayı beraber içtim.
Saat.20.00...sütlü kahve
Eşim gelincede egzersizlerin aynıyı yapcam inş.ve öylede kaparım inş.
Kızlar kekik suyu içtim adet söktürücüymüş tadı iğrençti hepsini içemedim.bide regli olsaydım çok rahatlıcam
Menunde sporunda çok guzel tatlim afiyet olsun:KK15:
ben de yazayım menumu

sabah
saat 8de beyaz peynir salatalık badem 1 bardak şekersiz karısık bitki cayı

ara
saat 11de 1 gunkurusu 1 bardak sekersiz sütlü kahve

oglen
saat 1de tavuk ve salata

ara
saat 5te 1 bardak sekersiz böğürtlen cayı

aksam
saat 7 bucukta (eve ancak geldim) ve yolda acıkıp cantama attıgım elmayı yedim eve gelince de 1 gunkurusu 1 avuc badem, 1 kase tavuk çorbası ve bi parca peynir yedim (et yemeği vardı canım istemedi babam da kahvaltılık istemis ben de onlardan peynir yedim azcık)

bugün acayip cok sey içtim ya tuvaletten cıkamadım valla :KK70: :KK70:

su 1.5 litre + bi sürü bitki cayı ve kahve :KK70:
spor 45 dk yürüyüş
Menun çok güzel canim cantanda elma olmasi harika ani açlık krizlerini önler :KK19:
Sabah ice tea ictim 12 de yarim kutu.
Cay
Sekersiz buzlu latte
Aksam da domates corbasi bir kase.
Yuruyerek gittim okula sadece.
Yarin basen egzersizimi yapacagim.
Kizlar bir aya yaklasiyo basenlerimde bir degisiklik yok cok mutsuzum fitograflamistim hic bi degisiklik yok artik ise yaramiyo mu ölene kadar basen egzersizi mi yapcam haftada kac kere yapmaliyim biktim :KK43:
Kuzum hiç bişey yememissin 1 kase çorba görüyorum yemek olarak kahvaltida güzel bi omlet yiyebilirdin:kk77:halsiz düşersin canim :KK19: malesef basen çok zor eriyo canim ya benimde vücudumda tek begemdigim yer basenlerim küçülüyor ama yok olmuyor spora devam :KK49:
menümü yazmadan listeye ekleme yaptım :KK53:
akşam
1 kase bulgur
2 parça tavuk biraz patates
1 kase yoğurt

1 buçuk lt de su içerim
Gayet güzel tatlim ama bir kase bulgur biraz fazla sankimm:KK47:

Harikacim ben omega 3 surekki kullaniyorum. Ayrica b12 ve d vitaminimi surekli takip eder yuksek seviyede tutmak icin takviye igne kullanirim. Sen ne vitamini aldin
Daha alamadim malesef canim kucuk oglusum uyudu o kalkana kadar buyuk geldi cikamadim.solgarin bir vitamini iyi diyolar nette baktim.ya onu yada arkadasimin kullandigi hamilelik oncesi kullanilan bir vitamin var yarin ikisinden birini alicam .bende kansizlikta var ikisinide bir arada hallederim Insaallah

Çarşamba menu

Sabah yarım simit çay (dün akşam diş cektirdim o yüzden yiyemedim çok açtım dışarda en masumu simit

Öğle 1 dilim ekmek acı sos peynir Domates yarım dilim tatlı

Akşam taze fasulye cacık 2 kaşık pilav

1 saat yürüyüş

3 litre su

Back
X