- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.541
Lütfen herkes bugünkü menüsünün altına bu hafta kaç gün spor yaptığını yazsın
UNUTMAYIN FISTIKLAR

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğimiz siyah çay mı canımÇok yeme canim ara öğün yapabilirsin kuru çay yut suyla hemen geçer![]()
Yaaaa hahahahha ya kucağımda bebek sırf beni gruptan yollamayın diye her şeyi yapıyom o da karışıyo tabiKiz cicisko sen adaylar listesindesinorada adin yazıyor oraya yap canikom
Bence öğlen yemeği yerine 2 patates haşla ye canım birde ara öğün türk kahvesi içersin. Küt kesilir ishalKızlar çok Afedersiniz ama ben ishal oldumleblebi yiyorum ama kilo yapmaz dimi
![]()
Ayy severim o bebeği misgibi kokar şimdi o cennet kokusu Bemim yerime boynunun altını koKlar mısınYaaaa hahahahha ya kucağımda bebek sırf beni gruptan yollamayın diye her şeyi yapıyom o da karışıyo tabi![]()
Sağol canım teşekkür ederimBence öğlen yemeği yerine 2 patates haşla ye canım birde ara öğün türk kahvesi içersin. Küt kesilir ishal
Koklarım canımAyy severim o bebeği misgibi kokar şimdi o cennet kokusu Bemim yerime boynunun altını koKlar mısın![]()
amiiiiinnnnnnnKoklarım canımevet uyurken özlüyorum. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Kimseye evlat aratmasın.
Olsun canim bu hafta çok daha dikkat menülerin takibimde63.5 du gecen hafta bugun yine 63.5.
pazar günüydü mangal partisi
Pazartesi 64.6 ydim. O aldığımı vermisim.almasaydim 62 yi gorcektim![]()
Ekleyim ama benim başlama tarihim 2 ekim başlangıç kilom 75.2 idi.Adaylar listesine ekle canim![]()
Ekleyim ama benim başlama tarihim 2 ekim başlangıç kilom 75.2 idi.
Siz ogün tekrar sorunca yine yazmıştımSEVTAL87
.sabah tartıldım 74.6 kg geldim .30 yaşındayım hedef kilom 65.bide emziriyorum 8.5 aylık kızım var.her akşam menümü yazar gün içindedeneler yaptığımı yazarım ve başlayım. 09.10.2015
Böyle not almışım seni canim geçmiş yapip bakiyorum 2 ekime