Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya gecmisten bu zamana kadarki yazdiklarinizi okuyup alintilayip gelmistim ama alintilar yok olmus. :KK57: Bu kadar kalmis.

Benim de boy 168. Ben de kuru zayif seviyorum da nedense tam tersiyim:KK53:

Yedigin mantilarin tabaklari kucuk muydu ki 3 Tabak yiyebildin kaptan acaba?o_O

Dusunme seklin cok hos nasilsa olcez hepimiz:KK70:

:KK70:

Valla pirasami degismem ben ya borege falan. Cok seviyorum kendisini :KK72::kk77:
Canim ilk tabak doluydu ikinci tabak yarim gibiydi 3.tabağinda yaridann ćogunu kizim yedi aslina bakarsan 2 orta boy tabak manti ediyor :D :D manti dünde kaldi diyete son hiz devam :KK55:

:KK60: ayyy ben nescafeye bayılıyorum ama şekersiz çok az sütlü içiyordum sonra bağımlılık yapti günde 2 kupa içiyordum birini sabah gözümü açar açmaz :KK50: ama sonra hergün başım çatlicakk gibi ağrimaya başladi meğerse kahvedenmiş:KK57: bıraktim artik arada içiyorum sadece:KK23:
Nescafeyi ben içseydim kızardın ama kaptan:KK20:

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, üç kaşık domates sosu, üç ceviz.

Saat 15 de: lavaşsız et döner..
Akşam: birer tatlı tuzlu kurabiye :oops:
Off ısrarlar işte..
Kurabiyeler dışında çok iyi tatlim onuda bugün hemen telafi etki yapişmasin sana:KK37:

Ben de gelemedim bugun. Gece cok gec yattim. Sabah da cok gec kalktim. Sonra da isler gucler disariya cikma evde keyif yapma derken bu saat oldu.

Menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 kasik makarna

Su cok icemedim bugun.

Spor da 30 dk yuruyus
Gayet güzel tatlim afiyet olsun :KK19:

Ben neden bu kadar istahli yiyip doymayip butun kilolari geri aldigimi buldum.

Demir ilaci iciyordum gecen aya kadar duzenli. Istahimi acmis sanirim cok feci. Ilac daha bitmedi sabahlari icmeui unuttugum icin uzun zamandir kullanmiyorum canim yemek yemek falan istemiyor. Ama o ilaci bitirmem lazim. Daha birbucuk kutum var. Zorlanicam sanirim baya:mad:
Sağlık olunca iş bişey denmiyor ama malesef bu ilaçlar kilo aldırıyor canim erteleme de düzenli iç bitsin hemen canim

Kizlar hepinize günaydin .yeni bir hafta yine gidecek kilolar.herkese bol eksiler
cuma kilom;65
Bu sabah;65

Günaydın kızlar ben tartildim 89 olmusum yani cumadan bu yana 200 gr almisim ama icim rahat cunku hic kacamak yapmadim bu arada bağırsak sorunum var ve regl haftasina girdim sislik oldugunu dusunuyorum ondan icim rahat

Bugun hepiniz icin bol eksili gecer insallah

SekerPancarii SekerPancarii 200 gr almisim ama yukarida mazeretlerimi yazdim benden korkmaya devam edebilirsin:KK62:

Miyav_su Miyav_su canım bak bende bi ileri iki geri gidiyorum ama pes etmek yok:KK20:
Menülerin güzeldi şişliktir o eminim cumaya kadar güzel eksi görürsün:KK19:

Nescafeyi ben içseydim kızardın ama kaptan:KK20:
Kuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen iç :KK50: hazir paket nescafelerden bahsetmiyorum ama granul şeklinde kavanozda olanlardanHoppa

Kuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen iç :KK50: hazir paket nescafelerden bahsetmiyorum ama granul şeklinde kavanozda olanlardanHoppa
Şaka yaptım Canım ben sadece Türk kahvesi yada arada sırada filtre kahve içerim şeker bırakalı 3 yıl oldu süt tozu hayatımda 1,2 kere kullandım oda 10 yıl önceydi bakma kilolu olduğuma sağlıklı beslenmeye çalışırım

Back
X