- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.621

Demir ilaci iciyorum zaten canim. Yorucu bi hayatim yok. Kontrole gidicem en kisa zamanda bakalim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel düzenli yapıyorsun sporu ya...çok imreniyorum sana...Merhaba kızlar.bebişi uyuttum şimdi spor yapcam öpüyorum sizi.
Merhaba canım tşk.ederim.belki bende çalışıyo olsam böyle düzenli yapamazdım.seni anlıyorum ama vücudu rahatsız etmedende kilo verilmiyo güzel.ne güzel düzenli yapıyorsun sporu ya...çok imreniyorum sana...
ben sadece memlekete ailemin yanına gittiğimde düzenli bir tatile gittiysem düzenli yapıyorum.o zaman tek odak noktam dinlenmek ve zayıflamak oluyor çunku.aslında şimdide yapsam kafamda rahatlar ama yok ya...koltuğa yapışiıyom eve gidince...
Evet canımBen surekli yorgun uyaniyorum hic enerjim yok. Bunun sebebi ne olabilir fikri olan var mi? Uykumu da alamiyorum dogru duzgun![]()
Evet canim yumurta yoğurt var tam tarif bi kaç sayfa geride kaldi benimde aklimda bende denicem merak ettimBende şimdi sporumu yaptım şu mercimek böreğini düşünüyorum yapsammı diye.içine yoğurt ve yumurtavkoyuluyodu dimi
Ohh ne güzel benimkiler yürüme mesafesi olaydı bende giderdim vallaSlm kizlarr evde sıkıldım annemlere geldimannemle oturuyoruz
![]()
Benimki de yürüme mesafesi değil canim eşim evde ya sıkıldım dedim oda getirdi saolsunOhh ne güzel benimkiler yürüme mesafesi olaydı bende giderdim valla
Canim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistimSudbanazenin
Demir ilaci iciyorum zaten canim. Yorucu bi hayatim yok. Kontrole gidicem en kisa zamanda bakalim..
İyi ki psikoloğun verdiği ilaçları kullananmışsın Canım çık dışarıya nefes al yürüyüş yap sakın o ilaçlara buluşmaCanim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistim
Bana 1 ay her gun bir avuc findik yada fistik birde çikolata yememi soylemisti
Ben ayni gun baska birsey ici test vermistim ordaki testtede b vitamini eksikligi vardi vitamin vermisti ben vitamini kullanmayi ihmal etmistim ama kuruyemid ve çikolata dan sonra alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama baya bi etkisini gormustum
Bence bi dahiliye uzmanina gorun
BuradayımMiyav_su takımın minnak kedisi canim kayiplardasin
Maşallah 15 bin adım helal sana cuma birinci sensinKizlar gunun menusunu yazayim
Sabah 5 zeytin 4-5 dilim peynir
Ögle:1 tabak nohut iki parça et
15 bin adim 14 bardak su su icmeye devam ediyorum
Canim adam beni dinlemeden tuttu ilac yazdi dinlese bi iki bisey sorsa yine kullanirdim valla o dinlemeyince bende guvenmedimİyi ki psikoloğun verdiği ilaçları kullananmışsın Canım çık dışarıya nefes al yürüyüş yap sakın o ilaçlara buluşma![]()
C vitami ile Nasıl açılıyor canım saçlar ?Kızlar bebişi uyutup c vitaminiyle saçlarımın rengini biraz açmaya çalışcam inş olur