Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar.bebişi uyuttum şimdi spor yapcam öpüyorum sizi.
ne güzel düzenli yapıyorsun sporu ya...çok imreniyorum sana...
ben sadece memlekete ailemin yanına gittiğimde düzenli bir tatile gittiysem düzenli yapıyorum.o zaman tek odak noktam dinlenmek ve zayıflamak oluyor çunku.aslında şimdide yapsam kafamda rahatlar ama yok ya...koltuğa yapışiıyom eve gidince...

ne güzel düzenli yapıyorsun sporu ya...çok imreniyorum sana...
ben sadece memlekete ailemin yanına gittiğimde düzenli bir tatile gittiysem düzenli yapıyorum.o zaman tek odak noktam dinlenmek ve zayıflamak oluyor çunku.aslında şimdide yapsam kafamda rahatlar ama yok ya...koltuğa yapışiıyom eve gidince...
Merhaba canım tşk.ederim.belki bende çalışıyo olsam böyle düzenli yapamazdım.seni anlıyorum ama vücudu rahatsız etmedende kilo verilmiyo güzel.

Bende şimdi sporumu yaptım şu mercimek böreğini düşünüyorum yapsammı diye.içine yoğurt ve yumurtavkoyuluyodu dimi

Slm kizlarr evde sıkıldım annemlere geldim :21: annemle oturuyoruz:KK68:

Sudbanazenin Sudbanazenin
Demir ilaci iciyorum zaten canim. Yorucu bi hayatim yok. Kontrole gidicem en kisa zamanda bakalim..
Canim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistim
Bana 1 ay her gun bir avuc findik yada fistik birde çikolata yememi soylemisti

Ben ayni gun baska birsey ici test vermistim ordaki testtede b vitamini eksikligi vardi vitamin vermisti ben vitamini kullanmayi ihmal etmistim ama kuruyemid ve çikolata dan sonra alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama baya bi etkisini gormustum

Bence bi dahiliye uzmanina gorun

Kizlar gunun menusunu yazayim

Sabah 5 zeytin 4-5 dilim peynir

Ögle:1 tabak nohut iki parça et

15 bin adim 14 bardak su su icmeye devam ediyorum

Canim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistim
Bana 1 ay her gun bir avuc findik yada fistik birde çikolata yememi soylemisti

Ben ayni gun baska birsey ici test vermistim ordaki testtede b vitamini eksikligi vardi vitamin vermisti ben vitamini kullanmayi ihmal etmistim ama kuruyemid ve çikolata dan sonra alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama baya bi etkisini gormustum

Bence bi dahiliye uzmanina gorun
İyi ki psikoloğun verdiği ilaçları kullananmışsın Canım çık dışarıya nefes al yürüyüş yap sakın o ilaçlara buluşma:KK56:

İyi ki psikoloğun verdiği ilaçları kullananmışsın Canım çık dışarıya nefes al yürüyüş yap sakın o ilaçlara buluşma:KK56:
Canim adam beni dinlemeden tuttu ilac yazdi dinlese bi iki bisey sorsa yine kullanirdim valla o dinlemeyince bende guvenmedim
Kullanmadim iyide kullanmamisim hic pisman degilim cok sukur

Back
X