Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim adam beni dinlemeden tuttu ilac yazdi dinlese bi iki bisey sorsa yine kullanirdim valla o dinlemeyince bende guvenmedim
Kullanmadim iyide kullanmamisim hic pisman degilim cok sukur
Bu doktorlar zaten hemen ilaç yazarlar sakın ama sakın çevremde birkaç kişi kullandı öyle bir ilaç olamaz akıllı kızsın zaten iyi yapmışsın :KK19:

Maşallah 15 bin adım helal sana cuma birinci sensin:KK5:@SekerPancari71 den cezayı ben yiyecem:KK42::KK42:
5 bini sabah yaptim oglende disarda isimvardi yuruyerek gidip geldim 15 bin yaptim ahhh havalar bi duzeleydi bide su kopekcikler olmayaydi gorurdun ben nadil yuruyorum :(ama iste imkanlar

Bu arada sıkma canini bugun dikkat ettiysen yarinda dikkat eder toparlarsin insallah

Ben sana guveniyorjm;)

5 bini sabah yaptim oglende disarda isimvardi yuruyerek gidip geldim 15 bin yaptim ahhh havalar bi duzeleydi bide su kopekcikler olmayaydi gorurdun ben nadil yuruyorum :KK43:ama iste imkanlar

Bu arada sıkma canini bugun dikkat ettiysen yarinda dikkat eder toparlarsin insallah

Ben sana guveniyorjm:KK66:
Ay evet bende çok korkuyorum köpeklerden sormak.maşallah sana:nazar:

Kizlar nedense bugunde gözüm tok:KK53:

Bi tuhafim ya aliskin degilim ben bu duyguya Allah hayretsin

Bende menümü yazayım kızlar dün ne varsa yiyince kahvaltı yapmadım şimdi ise haşlanmış et ve salata yedim :kk77::kk77: şimdi de saçlarıma bakım yağı uyguladım kendim yaptım z.yağı-badem yağı-çörek otu yağını karıştırdım diplerine boya yapar gibi sürdüm sonra streç film ile sardım üstüne beremi geçirdim :KK69::KK69:birden içimden tarif vermek geldi:KK59:

Bende menümü yazayım kızlar dün ne varsa yiyince kahvaltı yapmadım şimdi ise haşlanmış et ve salata yedim :kk77::kk77: şimdi de saçlarıma bakım yağı uyguladım kendim yaptım z.yağı-badem yağı-çörek otu yağını karıştırdım diplerine boya yapar gibi sürdüm sonra streç film ile sardım üstüne beremi geçirdim :KK69::KK69:birden içimden tarif vermek geldi:KK59:
Saclarinada sanada afiyet olsun canim :KK19::KK19::KK19:

Masallah sende gunu hafif atlatmissin yarinida kurtarirsak cumaya haziriz

Ayyy kiz bide acaba kaptan mi 1. Olacak ben mi

Ya ama ben 1. Olmak istiyorum:mad:

C vit.ve şampuan karıştırıp sürüyosun saçlara 1 saat sonra yıkıyosun 1 -2 ton açıyo saçada hiç zarar vermiyomuş bende yeni denedim
Canım saçlarını kurutmasında ben en son çam terebentin kullandım saçlarım kurudu ve döküldü umarım saçlarını kurutmaz

Çarsamba menusu:
Sabah 1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
2 zeytin ve sekersiz cay
ogle
yarim kase yayla corbasi
aksam
4 ceviz ici
3 lt su:eek:

Kizlar c vitamini ve sampuani ben 3 gun yaptim gercekten acio zaten renk akio yikarken sizde farkediosunuz..Normal beyaz bildigimiz haci sakir kalip sabunuda renk acio birkac yikamada ama saclar kece gibi oluo bide durulamak cok zor oluyor..

Back
X