- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman sakın bu özgüven patlamasının gerisi gelmesinFit olacaz fitt
Ayyy ne yedim ne ictimde boyle ozguven patlamasi yasiyorum bilemedjm![]()
Fit olucaz Can'ımFit olacaz fitt
Du bakalim yarin gorcez hanyayi konyayiAman sakın bu özgüven patlamasının gerisi gelmesindaha gecen özgüven patlamasının cezasını çekicez seninle
![]()
Kiz ne biliyon belki biz herkesi gecmis olcaz yarinFit olucaz Can'ım![]()
Benim pek umudum yokKiz ne biliyon belki biz herkesi gecmis olcaz yarin![]()
Benim Konya'yı görücem kesinDu bakalim yarin gorcez hanyayi konyayi
hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin el birliğiyle vericez KİLOLARIherkese merhaba , buraya çağrıldım az önce![]()
Sagolsim dusunceli kaptan![]()
Tamam canim tabii yarişin bu hafta ikinizi eşliyimCanim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizi
Bu arada senin kilona en yakin yarismaci benim istersen haftaya beraber yarisalim yarin tarti gunu yarin baslayabiliriz
Ayyy gerci unutmusum eslestieleri kaptan yapiyor bende kendime denk birini gorunce heyecan yaptim sanirin
Bu özgüven hiç yokolmasinnn tatlimmm olucazzz fitttt olucaaaazzFit olacaz fitt
Sen artidasin galiba miyavvvvvvBenim Konya'yı görücem kesin![]()
Olsun canım listeye dönene kadar yine de bildirim yapacaksin cumalariAhahh ben yarismiorum ama cok heycanliyim yinedeeeeee valla bu hafta donm noktasi oldu bana :)
Tabiikii canimGerci bu hafta verdiklerim ödem ama onlardan kurtulmakta onemliiii dimi yani![]()
Benimde 4 5 günüm var Karnım şimdiden şişYaaa regl gunum geldi daha olmadim karnim sanki davul gibi bi olaydimda kurtulaydim
Tahmin edebiliyorum kaptanım gecen arkadaşlarda rekor kırdımSen artidasin galiba miyavvvvvv![]()