Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese merhaba , buraya çağrıldım az önce :KK24:
hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin el birliğiyle vericez KİLOLARI :KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiylebirliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Canim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizi

Bu arada senin kilona en yakin yarismaci benim istersen haftaya beraber yarisalim yarin tarti gunu yarin baslayabiliriz

Ayyy gerci unutmusum eslestieleri kaptan yapiyor bende kendime denk birini gorunce heyecan yaptim sanirin
Tamam canim tabii yarişin bu hafta ikinizi eşliyim:KK19:

Ahahh ben yarismiorum ama cok heycanliyim yinedeeeeee valla bu hafta donm noktasi oldu bana :)

Gerci bu hafta verdiklerim ödem ama onlardan kurtulmakta onemliiii dimi yani:KK51::KK51:

Ben aslinda kilo yag kas su oranima baktirmak istiorum eczanelerde varmi acaba oyle tartilar yada nerde vardr genelde dietisyenlerde olur ama onada ben gitmiorum..

Yaaa regl gunum geldi daha olmadim karnim sanki davul gibi bi olaydimda kurtulaydim

Back
X