- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.881
Cok stresli gecti bir iki hafta sanirim ondan olamadımBenimde 4 5 günüm var Karnım şimdiden şişkiraz sapi iyi ödem atiyor diyorlar ben denicem bi ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok stresli gecti bir iki hafta sanirim ondan olamadımBenimde 4 5 günüm var Karnım şimdiden şişkiraz sapi iyi ödem atiyor diyorlar ben denicem bi ara
Canım burda özel hastanelerde var belki bulunduğun ilde vardır hastanelerdeBen aslinda kilo yag kas su oranima baktirmak istiorum eczanelerde varmi acaba oyle tartilar yada nerde vardr genelde dietisyenlerde olur ama onada ben gitmiorum..
Evet stres etkiliyor adetiCok stresli gecti bir iki hafta sanirim ondan olamadım
Elinden geldiğince az ye canım çaktırmadan :)Kizlar yemege kv dem cagirdi .insallah hafif biseyler vardir.hic iyi olmadi bu
Tahmin edebiliyorum kaptanım gecen arkadaşlarda rekor kırdım![]()
Hatırlamıyorum canim bi bakayımyarina tahmin ettigim sey olursa inşALLAH haftaya listedeyimm kaptanimSekerPancarii ben en son kactim burda 72.5 galiba fırçalamıstn ya beniii
![]()
Menün çok güzel afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: peynirli omlet, beş zeytin, dört ceviz, kk peynir..
Akşam: üç köfte, ayran, marul salatası..
Ciğer iyide patates kızartması olmamış Canım onu yedin keşke ekmek yemeseydin zaten patates nişastalıBgün menüm
Kahvaltı 2tane etimek,peynir,zeytin,salatalık
Akşam ciğer,patates kızartması,1dilim ekmek
Bu saatten sonra da şekersiz çay içeceğim![]()
Doydun mu Can'ım keşke yAnında zeytin yada yeşillik yeseydinKizlar soylememe gerek var mi bilmiyorum ama ben yinede soyleyeyim
Bugunku menum ayran