Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yormazsam olmuyor Canım benim gram veremiyorum :KK61::KK61:
Bi süre sonra vücudun pes eder. Hadi inatla direndin ama bağışıklığın çöker toplanman zor olur. Yüzme olduğu gün diğer sporunu hafif tut. Hatta hiç yapma yüzme dışında. İkisinede enerji bölünce ikisinden de verim alamazsın. Motivasyonunu yıkmak için demiyorum. Kendim yaşadım bir aydan uzun süre toparlayamadım bağısıklık sistemimi.
Şimdi yine yoğun bir programa giriyorum gerçi ama sen biraz daha yoğun yükleniyorsun gibi geldi fikrimi söylemek istedim.

Gunaydinnnnnnnnn fistiklar:KK200:
:KK15::KK15::KK15:
Evettttt been hergun tartiliyorum motive icin bu sabah ------600 gordumm :KK70: :KK73::confused:
80.3 yarin 7 gormek dilegiyleeeee:KK71:
Çoookk iyi canim tebrikleerr:KK68::KK68:
Hergün tartılınca pskolojim şaşıyor benim. Ama meraktayım hep :KK70:
Ben de hergün tartiliyordum ama baktim arti çıkınca moralim bozuluyor artık haftada iki kez tartiliyorum:KK53:
Yeni uyandm canm.bu aralar boşum o yüzden geç uyanıyorm fln ama haftaya işe başlicam ve bu boşlukları çok arayacam.şmdi diyetlk güzel bir kahvaltı yapıcam ☺️
Daha sık uğra güzelim özlüyorum seniiii afiyet olsuun:KK60:
Valla bende beni merak ettim:KK53:

Ben regl yim ben baskulde artilari gorunce kotu etkileniyorum kendimi saliyorum diye kaptan bana izin verdi tartilmadim:KK69:

Artik cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana:KK70:

Bende merak ediyorum eksi var mi acaba diye niyeyse kendimi davul gibi sis hissediyorum sanki vermis gibi degilim:KK61: du bakalim cuma gorucez artik
Nazenin karabugday kürü yapalim mi perşembe günü bende regliyim ödem falan kalmiyor karabugday yeyince:KK58: tüm gün yağsız tuzsuz pişmiş yogurtla karistirilmis karabugday ve elma yicez:kk77:
Kizlar dün nette karabugday diyeti gördüm deneyen varmi aranizda.yada kara buugday yiyen varmi nasil bisey merak ettim
Ben karabugday kürü yaptim bi kaç kez canim özellikle regl zamanlarimada yapıyorum iyi geliyor eksi görüyorum hep tartida :KK28: yağsız tuzsuz pilav gibi pişiriyorum hafif bi kahvaltı yaptiktan sonra bütün gün yoğurtlayip yiyorum yaninda elmayla:kk77:
Merak ettim ya

Emim degilim ama karabugday sanirim su marketlerden aldigimiz yarmalar oluyor ya paketli olanlar (onlar yikanmis oluyor diye duymustum) ama elden kilo olarak alinanlar kara oluyor diye biliyorum

Dogrulugu nedir bilemiyorum ama ben dun hasladim annem kilo olarak almisti sahiden rengi koyuydu ama normslde paket olarak aldiklarimiz yaninda cok acik renkli
Yok canim karabugday çok farkli yarmadan netten bi resim koyarim ben ;)
Bende regl oluyorum sanırım. Halbuki 10 gün önce olmuştum :S
Sudbanazenin Sudbanazenin aöf sınavına nasıl çalıştın?
Bool su iç kuzum cumaya daha var ödem kalmaz:KK60:

Bende insülin direnci var kilo vermeyi zorlaştırıyor toplam 1 senedir spor ve Karatay beslenmesi ile 16 kg verdim benim yaptığımı normal insan yapsa safinaz gibi olmuştu insülin seviyemi 20.seviyeden 5. Seviyeye düşürdüm
Olsun cnm inaniyorum ki daha ne --ler gorceksin

:KK15::KK15::KK15:

Çoookk iyi canim tebrikleerr:KK68::KK68:

Ben de hergün tartiliyordum ama baktim arti çıkınca moralim bozuluyor artık haftada iki kez tartiliyorum:KK53:

Daha sık uğra güzelim özlüyorum seniiii afiyet olsuun:KK60:

Nazenin karabugday kürü yapalim mi perşembe günü bende regliyim ödem falan kalmiyor karabugday yeyince:KK58: tüm gün yağsız tuzsuz pişmiş yogurtla karistirilmis karabugday ve elma yicez:kk77:

Ben karabugday kürü yaptim bi kaç kez canim özellikle regl zamanlarimada yapıyorum iyi geliyor eksi görüyorum hep tartida :KK28: yağsız tuzsuz pilav gibi pişiriyorum hafif bi kahvaltı yaptiktan sonra bütün gün yoğurtlayip yiyorum yaninda elmayla:kk77:

Yok canim karabugday çok farkli yarmadan netten bi resim koyarim ben :KK66:

Bool su iç kuzum cumaya daha var ödem kalmaz:KK60:
Yapalim yapmasinada 1 gunluk bisey mi o malum ben persembe gunleri birsey yemiyorum ya sadece ayran iciyorum ertesi gun tartida artiyi gormemek icin

Tartida arti kelimesini bile kurarken bi korku kapliyo icimi:KK17:

Bide unuttum ya ben subatin 14 une kadar meyve yiyemiyorum seker orucundayim ya

Merhaba kızlar.mercimek böreği ben denedim ama pek sevmedim tabi herkesin damak tadı farklı.
Ya şu karabuğdayı bende çok istiyorum ama bi türlü bulamadım.

Merhaba kızlar.mercimek böreği ben denedim ama pek sevmedim tabi herkesin damak tadı farklı.
Ya şu karabuğdayı bende çok istiyorum ama bi türlü bulamadım.
canim migrosta var yayla ve duru markanin ben durununkini aldim yenmick bisey asla degil ben yogurt ve baharatla okta severek yedim..8-9 lira galiba fiyati

Ben bugun dukana basladim..Et vazgecilmez olunca benim icin kilo vermemde 3 gundur durdu cmtesiden beri ayni kilodayim..Ki hicc kacamak yapmadim..Hem metabolizmam şaşirsin diye hemde esinde aksam yemek yiyebilsin diye dukan yapmaya karar verdim..2 yil evvel 1 ayda 7 kilo vermistim arada kacamaklarimda olmustu..Maalesef test galan yapmadm ama vaktiyle kitabini hatmetmişligim var cunaya kadar saf protein yapicam cumartesi seyire başlicam benimmm icin hayirlisi olur umarim..yine gec yemicm en gec 6 da yeme isini bitiricem inşALLAH..Hadi bu sefer gitsin bu kilolar yaza kadar 10 kilooo hadii hadiii:KK55:

Hanimlar altin gunlerinin bi farkli versiyonuyla kitap icin yapilan bi etkinlik var. Aylar suruyor bunu onceden belirteyim yarida birakmamak gerekiyor. Diyelim ki 10 kisi varsa her ay iclerinden bir kisi kurayla secilip o kisiye kalan 9 kisi birer kitap alip gonderiyor.

Katilmak isteyen var mi?

Hanimlar altin gunlerinin bi farkli versiyonuyla kitap icin yapilan bi etkinlik var. Aylar suruyor bunu onceden belirteyim yarida birakmamak gerekiyor. Diyelim ki 10 kisi varsa her ay iclerinden bir kisi kurayla secilip o kisiye kalan 9 kisi birer kitap alip gonderiyor.

Katilmak isteyen var mi?

Ciddi mi cok guzelmis ya

aslında 9 kişi gönderiyo ama 9 kitap değil. daha fazla kitap geliyor. çünkü kitap limiti 20 lira. '0 liraya tamamlayalım diye genelde 2 kitap seçtik hepimiz ilk günde. Direk internetten alıp yollayınca kargo ücreti ödiceğimize arkadaşımıza kitap yollamış olduk mis gibi de oldu . Çok kitap alıyoruz çok kitap geliyor:D

Evet cok guzel bi etkinlik. Bi anda mesela 9 tane kitap hediye gelmis oluyo :KK48: diger aylarda da baskasina hediye kitap alma heyecani var tabi o da cok guzel:rolleyes: benim icin tarifsiz bi mutluluk:KK48:
Katilmak ister misin canim?
Cok isterimde calisan biri degilim zaman zaman maddi sıkıntımın oldugu oluyo o yuzden katilamiyorum yoksa cok isterdim

Cok guzel bi uygulamaymis altin gununden daha ise yarar bence

aslında 9 kişi gönderiyo ama 9 kitap değil. daha fazla kitap geliyor. çünkü kitap limiti 20 lira. '0 liraya tamamlayalım diye genelde 2 kitap seçtik hepimiz ilk günde. Direk internetten alıp yollayınca kargo ücreti ödiceğimize arkadaşımıza kitap yollamış olduk mis gibi de oldu . Çok kitap alıyoruz çok kitap geliyor:KK70:
Ay bunu yaptiginizi bilmiyordum. Cok guzel olmuss kac tane kitabi olacak simdi:rolleyes:

Kiskandim:mad:

Cok isterimde calisan biri degilim zaman zaman maddi sıkıntımın oldugu oluyo o yuzden katilamiyorum yoksa cok isterdim

Cok guzel bi uygulamaymis altin gununden daha ise yarar bence
Tamam canim o zaman canin sagolsun:KK15:

Ilerleyen zamanlarda katilmak istersen bekleriz:KK19:

Ay bunu yaptiginizi bilmiyordum. Cok guzel olmuss kac tane kitabi olacak simdi:rolleyes:

Kiskandim:mad:
Planlı yapmadık ama öyle oldu çokta güzel oldu. Her ay gün sahibini dışlayıp özel konuşma açacağız orda konuşuyorduk hangi kitapları aldığımızı alcağımızı. ay 2. günün heyecanı sardı şimdi beni.
Heyecan keşke kilo vermeme sebep olsa :D:D

Hem aynı takımdaymışızda kaç kilosun canım sen?

Back
X