Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kuzum o işleri denedim ama zor yolum uzun zaman yok :KK43:
öğle yemeğim çorba salata bir dilim ekmek bolca salata...
Olsun canım öğleyle akşam sebzeye
78,9 şimdilik ama regl oldum. Biraz çıkmıştır kilom.

Spor başlığımı takip etmiyorum başka bir arkadaşın konusuna kaydım. Focus t 25 diye bir program var. 25 dk ama kaliteli 25 dk:KK70:
O programı yapıyorum yanınada ek bişeyler . Sende gel istersen. Sporsuz olmuyor ki. Hatta kızlar hepiniz gelin t 25 çi olalım hep beraber.
Bende yaptım t25 ve aşık oldum o programa:KK28: ama benim bileklerim kaldırmadi sakatlandim bırakmak zorunda kaldim :(

100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)
Maşallah bengiiimm:nazar: harika vermişsin:KK200:
Selinim canim :) ıyiki varsin :KK68::KK19:
Sende sendeeeee:KK68::KK68::21::KK60:
SekerPancarii SekerPancarii selincim yok zorlanmam kanimca denicem bu hafta cunku 1 haftada 4 kilo verince metabolizma aptal oldu..Dulan tets yaptim ideal kilon 64 dio saka yapio galiba:) Ben 60 olmak istiorum ve uzun yolum var asil hedefim haziran kizimin dogum gunune kadar..Hesapliyorum her ay 2 kilo versem 10 kilo eder..Hep boyle istiorum tabi inşALLAH azimle devam edebilirim..
O zman çok iyi canimm çünkü dukan çok güzel kilo verdiriyor hadi hayirli olsun bool eksi getirsin sana dukan:KK60:
ilk hedefim 70 tabii..2 yildir goremedigim bi rakam..
Olacak olacaaakk:KK76:
selam kızlar
bugünkü menüm
sabah: zeytinyağında 2 yumurta 2 dilim ekmek biraz da tahin pekmez
öğlen: 1 kase çorba
akşam: 1 kase nesfit
2 fincan yeşilçay
sporumu da fırsat bulursam yapıcam. günler uzasa da rahatlasam artık. bazen hiçbişeye yetişemiyorum :KK43:
Afiyet olsun canimm çok iyi menünn:KK19: aynen valla bende öyle gün ne ara bitiyor öyle:KK35:
Kizlar bende menumu yazayim

Sabah yiyesim yoktu birsey yiyemedim

Ögle:1 kase fırında tavuk bir kasede yogurt yedim
Afiyet olsun nazeniniim:KK25:
Bugün yine düzensiz bir beslenme yaptm.sabah sütlü kahve içtim sadece.hoş benm sabah dediğim saat 12civarı :KK45: Akşam: nohut,pilav ve salata
Pilavı ne kadar yedin ondan haber ver sen:KK62:
Sabah; bir yumurta,ligt peynir,fume, ve cay
Aksam; yulaf kepegiyle yaptigim enfes ucgunluk ekmegimmm, bi kasik yag ile ispanakli bir yumurta kirdim bide yogurtt ohhhh miss doydummm..
Birazdan spor salonuma gidicem..
Ohhh miisss misss harika bi menü:KK5: sporda boll terlemeler:KK28:

Bugunku menum

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim salam
1 dilim ekmek

Oglen
Yesilcay

Aksam
1 Servis kasigi pilav
1 servis kasigi firinda patlican

Su 2litre
Afiyet olsun caniimm çok iyi:KK19: bu arada sen tam bir kitap aşığısin desene:KK200:yazdıklarıni okudum da:KK16:

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm 06.00 kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta 10 adet zeytin bol yeşillik bir turp avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş tükketim akşam yemeği yiyemedim heyecandan saat 15.00,17.00 fıtness yaptım şimdi de yüzme yerine geldim erken gelmişim 19,45 bekliyorum :KK17::KK17:
Ayyy naptin yuzmede miyavimm :KK33: menü güzel:KK36:

Maşallah bengiiimm:nazar: harika vermişsin:KK200:

Sende sendeeeee:KK68::KK68::21::KK60:

O zman çok iyi canimm çünkü dukan çok güzel kilo verdiriyor hadi hayirli olsun bool eksi getirsin sana dukan:KK60:

Olacak olacaaakk:KK76:

Afiyet olsun canimm çok iyi menünn:KK19: aynen valla bende öyle gün ne ara bitiyor öyle:KK35:

Afiyet olsun nazeniniim:KK25:

Pilavı ne kadar yedin ondan haber ver sen:KK62:

Ohhh miisss misss harika bi menü:KK5: sporda boll terlemeler:KK28:
Tesekkir ettim kaptanim

Anam ne ettinn miyaaavvv:KK70:

Bayiliyorum kitaplara valla kaptan. Bana hediye sirf kitap gelsin ozel gunlerde falan en cok o mutlu eder:KK71:
Canım bende aynı senin gibiydim gunde bir kitabı bitirip hemen ikinciye basladigim zamanlar olurdu oyle yemek yemek gibi zevk verirdi

Simdi ne oldu nasil oldu sahiden hic bilmiyorum okumak istiyorum ama oyle okurken o heyecani bulamiyorum yada bitirmem gunlerimi aliyor hatta uzun zamam oldu bi kitap bitirmeyeli sahiden kotu bi duygu

Canım bende aynı senin gibiydim gunde bir kitabı bitirip hemen ikinciye basladigim zamanlar olurdu oyle yemek yemek gibi zevk verirdi

Simdi ne oldu nasil oldu sahiden hic bilmiyorum okumak istiyorum ama oyle okurken o heyecani bulamiyorum yada bitirmem gunlerimi aliyor hatta uzun zamam oldu bi kitap bitirmeyeli sahiden kotu bi duygu
Heyecanli surukleyici bir kitapla basla tekrar canim o zaman? Bazen bir kitaptan cok sıkıldıysam o bitince benim de okuyasim baska kitaplara baslayasim gelmiyor. Hafif kafa dagitmalik gunumuz ask veya surukleyici guzel bi kitapla kurtulursun bu durumdan bence

Heyecanli surukleyici bir kitapla basla tekrar canim o zaman? Bazen bir kitaptan cok sıkıldıysam o bitince benim de okuyasim baska kitaplara baslayasim gelmiyor. Hafif kafa dagitmalik gunumuz ask veya surukleyici guzel bi kitapla kurtulursun bu durumdan bence
En son bin muhteşem günesi oyle heyecanla okumustumda insallah bulursam bi daha oylesini

Sahiden mukemmel otesiydi bence

Ya onceden kitap tarzim farkliydi simdi hayatimda farkli bi açıdan degistigi icin bende uzun zamandir ne tur kitaplar okuyabilirim diye bakiyordum
Ben mesela bilim kurgu gerilim fantastik distopik kitaplari cok seviyorum kuzum.

Eger duygusal seyler seviyorsan john green kitaplarina jojo moyes kitaplarina bakabilirsinbakabilirsin. Sarah jio da guzel.

Aksam menum
20160119_205419.webp

Back
X