Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Salı menum
Sabah peynir çok az yumurta
Ara yesilcay
Oglen salata ayran
Aksam iki kaşık eksili kuru bamya
Çok az leblebi

ay ben kaçamak yaptım :KK61:
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi :KK42:
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum :KK61:

ay ben kaçamak yaptım :KK61:
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi :KK42:
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum :KK61:
Benimde kizim almış gelmiş bana diye ınanki 5 gündür dolapta duruyor kendimi onunla imtihan ediyorum her aciktigimda kedi gibj dolaniyo rum etrafında ama yemedim çok sukur ve yemedikce bu daha çok hoşuma gidiyor azimleniyorum :KK9:

Menü yazacak yüzük yok
Sabah öğle bişi yemedim.
Akşamda 1 tabak makarna üstünede utanmadan turşu yedim. :(

Ama sporum tam tıkırında. Focus 2. gün tamamdır. Üstüne bide Cize programının bi videosundan 15 cık yaptım.
50 de squatım var oh mis.
Reglim inanılmaz şiş hissediyorum kendimi tartılmak istemiyorum sabah hiç ama merak ediyorum ne kadar artı çıkcam.
Cumaya kadar artık kasacağım.Takıma geldiğim hafta sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

Benimde kizim almış gelmiş bana diye ınanki 5 gündür dolapta duruyor kendimi onunla imtihan ediyorum her aciktigimda kedi gibj dolaniyo rum etrafında ama yemedim çok sukur ve yemedikce bu daha çok hoşuma gidiyor azimleniyorum :KK9:
tebrik ederim canım keşke ben de yemeseydim. bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum :KK61:

Back
X