- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.341
Tesekkur ederim canim ya bende cok mutluyumCok guzell vallaaaaasupersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim ya bende cok mutluyumCok guzell vallaaaaasupersin
Canım ben takım değiştirdim tranfer oldum. Geçen günCanim kurllafi kaptan ve bengisu daha iyi biliyor ama sanirim deneme suren iki hafta iki haftada kilo veremessen katilamiyorsun takima
Bak bi haftan daha var bence pes etme sahiden burasi insana cok iyi geliyo diyetisyenden bile iyi diyebilirim
Canim takımı etikeleyecek selinim seni ana listeye eklemiş sanırım transfer olmuşsun buraya listeye eklenmen şartmı acaba onu bir seline soralım geldiğinde ona göre hareket ederiz yarışmayı bırakmak diye birşey yokGünaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
Giriyosan hic birakma o zaman hepimizin artilari gordugu gunler oldu bazen durucak kilo verisimiz bazen alicaz bazende cok guzel vericez hep cok guzel gidecek diye bisey yok ki sen sadece kacamak yapmamaya calis gerisi gelir zatenCanım ben takım değiştirdim tranfer oldum. Geçen günSekerPancarii listeye giriyormuşsun dedi. O yüzden. yoksa denemede olsam daha iyi su an :/
Hos geldin canimGünaydın kızlar sonunda siteye girebildim elektrikler yok hattımda sağolsun güç bela girdi nette
Sen dolma mı yedin benide çağırtsaydın ya Can'ım of Bayırılım afiyet olsuniyi geceler kızlar
ben hiç menümü yazmasam iyi olur.
sabah: bişey yemedim
öğlen: dolmahiç dayanamıyorum dolmaya
akşam: 1 tane mandalina
Girdim Can'ım sagolKizlar miyavsunun kilosuda sabitmis elektrik olmadigi icin nete giremiyormus
Canım ben sana ne dedim hatırlıyor Musun çünkü kısmen Karatay yapıyorsun senin adına çok Mutlu oldum ikimizde aynıyızGünaydın kızlar valla şoklardayımtartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum
Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum
Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Canım neden hemen pes ediyorsun ki bence devam etGünaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
O tartı dogru Can'ım ya niye inanmıyorsun bana bir kavanoz turşu borcun var ben sana demiştim turşu mu isterimKizlar belki baskulde ariza vardir diye emin olmak icin annemde tartildi baskul dogru gosteriyodu cok heyecanliyim ya
Hos geldin canim
Kuz bırak kavonuzu turşu küpleri sana feda olsun kiz varya hic boylesini tahmin etmiyordum en fazla 1 falan gitmistir diye dusunuyordumO tartı dogru Can'ım ya niye inanmıyorsun bana bir kavanoz turşu borcun var ben sana demiştim turşu mu isterim![]()
Ben tahmin ediyordum çünkü kısmen Karatay yapıyorsun ne Zaman gelicek küplerim adresimi vereyim miKuz bırak kavonuzu turşu küpleri sana feda olsun kiz varya hic boylesini tahmin etmiyordum en fazla 1 falan gitmistir diye dusunuyordum
Canim takımı etikeleyecek selinim seni ana listeye eklemiş sanırım transfer olmuşsun buraya listeye eklenmen şartmı acaba onu bir seline soralım geldiğinde ona göre hareket ederiz yarışmayı bırakmak diye birşey yokbiz iyi günde kötü günde beraberiz öyle bırakmakmis filan aklından çıkar tamammii
![]()
Giriyosan hic birakma o zaman hepimizin artilari gordugu gunler oldu bazen durucak kilo verisimiz bazen alicaz bazende cok guzel vericez hep cok guzel gidecek diye bisey yok ki sen sadece kacamak yapmamaya calis gerisi gelir zaten
Canım neden hemen pes ediyorsun ki bence devam et
Kuzum biz bir takimiz artida olman bunu etkilemez bu hafta listedesin takimdan ayrilmakda yok tamam miCanım ben takım değiştirdim tranfer oldum. Geçen günSekerPancarii listeye giriyormuşsun dedi. O yüzden. yoksa denemede olsam daha iyi su an :/
Bir haftada 4 kilo arti imkansız canim sen moralini bozma ödemdir onlar öbür hafta çok güzel eksi göreceksin eminimKızlar motive ettiniz beni teşekkür ederim. İşte gelir gelmez sizi olumsuz etkilemek moralimi bozdu. diyeti bırakmayı düşünmüyorum zaten. Sizi etkilemeyim diye yarış dışı devam ederim artık diye düşündüm.
Geçen hafta:78.9
Bugün: 83.3
Fark: + 4.4
Geçenlerde de grip olduğum hafta baya artı çıkmıştım. Ama 4 kilo baya bi artı oldu :S Grip yanı sıra alerji ilacıda içmem gerekiyor. O da sanırım ödem yapıyor. Ya da tümden bende sıkıntı var.