Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 449. ETAP***
Şekerpancarı71(54.7/ / /% )
Sevtal87(64.6 / /%)
Sarraf(83.9/ / /%)
Asena87( 65,5 / / /%)kendi isteğiyle takimdan ayrıldı
Miyav_su(80,7/ / /%)
Marlin18( 64.5 / / /%)
Sudbanazenin (85.8 / / /%)
_Simurg_ (78.9/ / /%) 4. Takımdan transfer oldu

Canim kurllafi kaptan ve bengisu daha iyi biliyor ama sanirim deneme suren iki hafta iki haftada kilo veremessen katilamiyorsun takima

Bak bi haftan daha var bence pes etme sahiden burasi insana cok iyi geliyo diyetisyenden bile iyi diyebilirim
Canım ben takım değiştirdim tranfer oldum. Geçen gün SekerPancarii SekerPancarii listeye giriyormuşsun dedi. O yüzden. yoksa denemede olsam daha iyi su an :/

Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
Canim takımı etikeleyecek selinim seni ana listeye eklemiş sanırım transfer olmuşsun buraya listeye eklenmen şartmı acaba onu bir seline soralım geldiğinde ona göre hareket ederiz yarışmayı bırakmak diye birşey yok :KK20: biz iyi günde kötü günde beraberiz öyle bırakmakmis filan aklından çıkar tamammii :KK15::KK19:

Canım ben takım değiştirdim tranfer oldum. Geçen gün SekerPancarii SekerPancarii listeye giriyormuşsun dedi. O yüzden. yoksa denemede olsam daha iyi su an :/
Giriyosan hic birakma o zaman hepimizin artilari gordugu gunler oldu bazen durucak kilo verisimiz bazen alicaz bazende cok guzel vericez hep cok guzel gidecek diye bisey yok ki sen sadece kacamak yapmamaya calis gerisi gelir zaten

Günaydın kızlar valla şoklardayım:KK57:tartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum

Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum

Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Canım ben sana ne dedim hatırlıyor Musun çünkü kısmen Karatay yapıyorsun senin adına çok Mutlu oldum ikimizde aynıyız :KK19::KK60::KK68::KK68:

Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
Canım neden hemen pes ediyorsun ki bence devam et

Hos geldin canim
image.webp

Canim takımı etikeleyecek selinim seni ana listeye eklemiş sanırım transfer olmuşsun buraya listeye eklenmen şartmı acaba onu bir seline soralım geldiğinde ona göre hareket ederiz yarışmayı bırakmak diye birşey yok :KK20: biz iyi günde kötü günde beraberiz öyle bırakmakmis filan aklından çıkar tamammii :KK15::KK19:

Giriyosan hic birakma o zaman hepimizin artilari gordugu gunler oldu bazen durucak kilo verisimiz bazen alicaz bazende cok guzel vericez hep cok guzel gidecek diye bisey yok ki sen sadece kacamak yapmamaya calis gerisi gelir zaten

Canım neden hemen pes ediyorsun ki bence devam et

Kızlar motive ettiniz beni teşekkür ederim. İşte gelir gelmez sizi olumsuz etkilemek moralimi bozdu. diyeti bırakmayı düşünmüyorum zaten. Sizi etkilemeyim diye yarış dışı devam ederim artık diye düşündüm.
Geçen hafta:78.9
Bugün: 83.3
Fark: + 4.4
Geçenlerde de grip olduğum hafta baya artı çıkmıştım. Ama 4 kilo baya bi artı oldu :S Grip yanı sıra alerji ilacıda içmem gerekiyor. O da sanırım ödem yapıyor. Ya da tümden bende sıkıntı var.

Kuzum biz bir takimiz artida olman bunu etkilemez bu hafta listedesin takimdan ayrilmakda yok tamam mi:KK60:

Kızlar motive ettiniz beni teşekkür ederim. İşte gelir gelmez sizi olumsuz etkilemek moralimi bozdu. diyeti bırakmayı düşünmüyorum zaten. Sizi etkilemeyim diye yarış dışı devam ederim artık diye düşündüm.
Geçen hafta:78.9
Bugün: 83.3
Fark: + 4.4
Geçenlerde de grip olduğum hafta baya artı çıkmıştım. Ama 4 kilo baya bi artı oldu :S Grip yanı sıra alerji ilacıda içmem gerekiyor. O da sanırım ödem yapıyor. Ya da tümden bende sıkıntı var.
Bir haftada 4 kilo arti imkansız canim sen moralini bozma ödemdir onlar öbür hafta çok güzel eksi göreceksin eminim:KK19:

Back
X