Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar valla şoklardayım:KK57:tartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum

Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum

Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Supersin tebrik ediyorum senii. 2 haftada 7 8 kilo verdin resmen:rolleyes:
Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.

Hayir canim olur mu oyle sey. 1 Haftada 4 kilo zaten anormal bir durum. Ya hastaliktan ya da ilaclardan siskinlik vardir. Takimiz biz arti ciktim diye ayrilmak olur mu:KK20:
Cok gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah:KK60:

Olsun :KK53: ikimiz kukumav kuşu gibi otururuh burda:KK8:

Bi de ben kalirim sonlara. Ben de sizle oturcam:KK53:

Tatlım bugün ki mutsuzluğuma rağmen beni içinize aldınız ya böyle... Takıma apayrı bi bağla bağlandım. Gitmem artık bi yerlere imkanı yok.
Tabikiiii canım biz bugünler için varız :KK200::KK19: biz bir takımız yeri geldi hepimiz artidaydik ama pes etmedik desteklerle bu zamana geldik takimimi çok seviyorum herkesi birer birer çok seviyorum :KK74::KK36:

Free Takim
Kitapasigi (68.4 / /% )
Afrasyab ( / / / %)
Moon8187 ( 73.5/71.5 /-2/%2.8)
Bengiisuu ( 70.2/ /%)

Kizlarrr gunaydinnnnnnnnnnnn:KK200::KK200:
SekerPancarii SekerPancarii selincimmm 71.5 olmusumm takimdayimmmm:KK45:@Sudbanazenin canimmm tebrik ederim harikaaaaaaaaaaaaaa muhteşemmmmm bu hafta daha az olursa kaybin endiselenme her zaman bukadar hizli olmuyor ama 78i kesin gorursun canimm nasl mutlu ve motive oldunu oyle iyi anliorumkiiiiii hadi bakalimmmm senin hedefin 78 olsunn benimkide 68:KK15:
:KK12:

ki 4 gundur wc den tik yokkkk belki daha -dir ama olsun takima girecek kadar yetti banaaaaaaa
20160122_101623.webp

Back
X