Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommm :KK70: oturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm :KK70:
Ayyy en sinir olduğum tip:D yiyip yiyip kilo almayan kizz:KK62::D :D ayy şaka bi yana çok şanslisin canimm ben hemen aliyorum kilo:KK61:hep dikkat etmem gerek:KK34:

az gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommm :KK70: oturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm :KK70:
Benim ablamin görümcesi geldi aklima tuvalete gidicem ışığı açmaya eriniyom biri açabiliirr mi dermiş :D sendeki de öyle bi eringeçlik mi :D :D

Evet damlıyor degil mi benimde için bir tuhaf oldu kızlar Nasıl anlatsam size beni yanlış anlamınızdan korkuyorum hem sevindim hem üzüldüm teyze oldu şimdi de hala oluyorum rabbim izin verirse ama daha anne olamadım bir tuhaf oldum 16 geliyormuş :KK46:ve tanıdığım insanlar yine bilindik soruları sorucaklar kızlar :KK61::KK61:
Miyavcimm hicc uzulme ben bu korkuyla 14 yil yasadim sukur RABBIME kimse soramadan nasio etti bana..Biri bisey derse ideallerim var once onlar sonra ALLAH nasio ederse bizde istiyoruz tabii de...

Miyavcimm hicc uzulme ben bu korkuyla 14 yil yasadim sukur RABBIME kimse soramadan nasio etti bana..Biri bisey derse ideallerim var once onlar sonra ALLAH nasio ederse bizde istiyoruz tabii de...
Öyle diyeyim bari sıkıldım bu sorulardan cevap vermekten bıktım

SekerPancarii SekerPancarii canim bu hafta istedigim kiloya inemicem gibi gorunuyor cunku ben her sabah uyanir uyanmaz tartiliorum:KK39: Cok dogru degil bu yaptigim ama napim oyle motive oluorum hergun tartinij resmini cekip ablalarima ve esime yolluyorum her -de cok daha motive ediolar beni sagolsunlar..Gercktn canm yemk istemio yiyince pisman oluyorum bu haftayi bi atlatayimda ALLAH'ın izniyle onunuzdeki hafta bi duzen getiricem..Daha 69'u goremedim zaten:(

Selam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .

Selam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .
hayirli olsunnn canimmm gule gule saglikla mutlulukla oturun inşALLAH:KK200:

Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, teryağında mısır yarması üç kaşık..
Akşam: barbun fasülye, yoğurt..

Back
X