- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.141
Ay evet Can'ım ah keşke belki Birgün karşılaşarız neden olmasınKeşke yakın olsak da gelebilsemmdiyet arkadaşi olurduk sağlıkli yemekler yapardik beraber
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet Can'ım ah keşke belki Birgün karşılaşarız neden olmasınKeşke yakın olsak da gelebilsemmdiyet arkadaşi olurduk sağlıkli yemekler yapardik beraber
![]()
Ayyy en sinir olduğum tipaz gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommmoturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm
![]()
fıstıkım senınde hersey yerındeeee165.. 54ayy maşallah ne boy var sende dioşum manken manken
52 benim hedefim
senin kilon gayet güzel memnunsundur sen
![]()
Inşallah canim ne güzel olurAy evet Can'ım ah keşke belki Birgün karşılaşarız neden olmasın
Ayyy en sinir olduğum tipyiyip yiyip kilo almayan kizz
![]()
ayy şaka bi yana çok şanslisin canimm ben hemen aliyorum kilo
hep dikkat etmem gerek
![]()
Benim ablamin görümcesi geldi aklima tuvalete gidicem ışığı açmaya eriniyom biri açabiliirr mi dermişaz gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommmoturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm
![]()
Yiyip yiyip kilo almion da ondan bi al bakalim ikinciye nasill korkarak yiyon![]()
ay dıyet hıc bana gore degıl ama sekerımm valla mıdemm tam tamına doyacak
![]()
Miyavcimm hicc uzulme ben bu korkuyla 14 yil yasadim sukur RABBIME kimse soramadan nasio etti bana..Biri bisey derse ideallerim var once onlar sonra ALLAH nasio ederse bizde istiyoruz tabii de...Evet damlıyor degil mi benimde için bir tuhaf oldu kızlar Nasıl anlatsam size beni yanlış anlamınızdan korkuyorum hem sevindim hem üzüldüm teyze oldu şimdi de hala oluyorum rabbim izin verirse ama daha anne olamadım bir tuhaf oldum 16 geliyormuşve tanıdığım insanlar yine bilindik soruları sorucaklar kızlar
![]()
Öyle diyeyim bari sıkıldım bu sorulardan cevap vermekten bıktımMiyavcimm hicc uzulme ben bu korkuyla 14 yil yasadim sukur RABBIME kimse soramadan nasio etti bana..Biri bisey derse ideallerim var once onlar sonra ALLAH nasio ederse bizde istiyoruz tabii de...
Nasıl yani bir üşengeçlik bu kadın kesin ev hanımıdırBenim ablamin görümcesi geldi aklima tuvalete gidicem ışığı açmaya eriniyom biri açabiliirr mi dermişsendeki de öyle bi eringeçlik mi
![]()
![]()
ay ınsallahh ınsallah sekerımYiyip yiyip kilo almion da ondan bi al bakalim ikinciye nasill korkarak yiyonayy nazarim degmesin hep böyle manken gibi kal bebeğim
![]()
Benim ablamin görümcesi geldi aklima tuvalete gidicem ışığı açmaya eriniyom biri açabiliirr mi dermişsendeki de öyle bi eringeçlik mi
![]()
![]()
hayirli olsunnn canimmm gule gule saglikla mutlulukla oturun inşALLAHSelam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .
Amin canım inşallah..hayirli olsunnn canimmm gule gule saglikla mutlulukla oturun inşALLAH![]()
Evet ev kadını üşengeçlikte zirve amaNasıl yani bir üşengeçlik bu kadın kesin ev hanımıdır![]()