Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii canim bu hafta istedigim kiloya inemicem gibi gorunuyor cunku ben her sabah uyanir uyanmaz tartiliorum:KK39: Cok dogru degil bu yaptigim ama napim oyle motive oluorum hergun tartinij resmini cekip ablalarima ve esime yolluyorum her -de cok daha motive ediolar beni sagolsunlar..Gercktn canm yemk istemio yiyince pisman oluyorum bu haftayi bi atlatayimda ALLAH'ın izniyle onunuzdeki hafta bi duzen getiricem..Daha 69'u goremedim zaten:KK43:
Olsun kuzum gitsin de yavaş yavaş gitsin her geçen gün hedefimize daha da yaklaşıyoruzz:KK71::KK71:

Bende menümü yazayım.
12.00.. Klasik kahvaltım 1 bar.3 şek.çay
16.00.. Yarım dilim börek 7 tane mercimek köftesi 4 bar.4 şek.çay 3 çatal pat.sal.
20.00... 5 tane hanımeller büsküvi 6 çubuk kraker 3 bar.3 şek.çay.
Eve gidince hemen sporumu yapcam inş.yarında sadece ayran olcak menüm.pazar günü kızımın 1 yaş doğumgünü ogün azar azar yicem herşeyden sonrada yine ayran yapcam.detoks

:KK70: haha ay oyle gıbıı valla benımkıde :KK70: baskası yapsın bnm yerıme hepp:63::63::63:
:D ben yaparim dicem de azcik bende de var o huydan :D kendi arkami anca topluom :KK69::KK69: ama spora asla erinmem ev işimi birakir onu yaparimmm spor yapmayı çok seviyorum vücudumdaki değişiklikleri görmek beni çok mutlu ediyor:KK28::KK28:

K
Selam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .
Kolay gelsin canimm anlıyorum halinden ćok zor taşınmak Allah kolaylık versin yerlestikten sonra daha çok bekliyorum sohbete:KK74:

@ParteMoralll canimmm oluruz nie olmayalimmmmm...Bebde haziranda 60 olmak istiorum..soyle dusun daha 4-5 ay var ayda 3 kilo versek en az 12 kg eder..Tabi hic almazsakkkk:KK42:
Almamak için hep dikkat edicez canim yoksa emeklerimiz çöpe gider :KK19:

Bende menümü yazayım.
16.00.. Yarım dilim börek 7 tane mercimek köftesi 4 bar.4 şek.çay 3 çatal pat.sal.
Eve gidince hemen sporumu yapcam inş.yarında sadece ayran olcak menüm.pazar günü kızımın 1 yaş doğumgünü ogün azar azar yicem herşeyden sonrada yine ayran yapcam.detoks
Kız sen böyle beslenmezdin hayırdır hanımeller filan havalarda uçuşmuş:KK57::KK57:

Bende menümü yazayım.
Hiiiiiiiiç olmamış bugünkü menun sevtal:KK12: çok şaşırttı bu menü beni bari saat 8 de bisküvileri yemeseydin canim ikindide yediklerini dengelerdi çay da çok olmuş 3 şeker atiyordun diye hatırlıyorum 4 tane atmişsin ve 4 bardak :KK35: Aman Allah im şekeri hesaplamak bile istemiyorum:KK35::KK35::KK35:

Hergün mekik çekiyorum ama hala gitmedi sıkılaşmadı çok az sıkılaştı.ne yapıyım başka
Mekik mide kısmını çalıştırıyor canim yarim mekik çekiyorsun demi. Alt karin için ben ayak bileklerime ağırlık takip yere uzanıyorum ellerimi kalçamin altina koyuyorum ve iki bacağımi birbirine yapiştirip aşşagi yukarı yapıyorum alt karni çok iyi çalıştırıyor ayni pozisyonda makas hareketi de yapabilirsin bi bacak aşşagi diğer bacak yukarı şekiller aklında oluşmadiysa foto ekleyim ;)

image.webp
Spor salonunda yapıyorlar bizim karnına canım

Back
X