- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destegin icin tesekkur ederim canim hepiniz cok guzel motive ediyorsunuz gercektenSudbanazenin canimmm yilmaa bende oyoe olmustum gecen aylarda gram veremedigim gibi biraz +bile cikiodum 2 hafta devam etti @SekerPancari71 ve
RengarenkNesli sayesinde devam ettim ama sonra bi an motivem bozuldu izne ayrilmak istedim ve kilo alip dondum...Sakin moralini bozma vücudun şaşirdi senin suanda direnio diyet sürećlerinde bu hep oluyor onumuzdeki jaftalarda daha kalici eksiler goruceksin inşALLAH ben kalpten inaniyorum..
![]()
Valla dogru dedin canim yaa :)Canim 9 kilo patates cuvalini dusun iste o kadar gitmis masallah masallah tebrikler
ahahhh bende hep 20 kilo verirsem düşünsene 1 damacana su kadar diorum kendi kendime neyse yolu yatiladik elhamdulillah..Valla dogru dedin canim yaa :)![]()
Aynen oylee yaa dha vermem gereken 18kg var ben yolun basindayim :)ahahhh bende hep 20 kilo verirsem düşünsene 1 damacana su kadar diorum kendi kendime neyse yolu yatiladik elhamdulillah..
verirsin canim merak etme..cok sabirli olmamiz gerekiyor bende 20 kilo diodum simdi 10 kilocuk kaldi...yaza git olucaz inşALLAH..Aynen oylee yaa dha vermem gereken 18kg var ben yolun basindayim :)
Dusunsene 9 verdim 18kaldiiiiiiiii..verirsin canim merak etme..cok sabirli olmamiz gerekiyor bende 20 kilo diodum simdi 10 kilocuk kaldi...yaza git olucaz inşALLAH..
Ah o 6li rakamlarrr ahhhhhhh allahimmmm bende bendeeeee.69u girmek cok onemliydi benim icin simdide 65i girmek cok onemli.............
İnşallah Can'ım benim için çok zor ama bakalım
Benimde cok yakin zamanda 65 olmam lazimDusunsene 9 verdim 18kaldiiiiiiiii..
Damacanaa var damacanaaaamayista dugunde var kuzenimn.. ozaman aaaa parte ne kadae zayiflamissin dicekler bunu da istiyorummmm.. :) cunku en son kilo aldigim halimi gordulerr :) yaz var tatil var o var bu var hirslanma sebebim cook :).insallaaah birakmadan tam gaz devam ederm.
Ya oyle umutsuz olmasanaİnşallah Can'ım benim için çok zor ama bakalım![]()
Benimde birde lanet olası direncim var of ki of birde şubat ayında tekrar doktora çıkıcamDeme öyle ya sen o kadar kiloyu vermisken bu kadari hicte imkansiz degil
Eyvallah biraz zorlanacagiz ki zirlaniyoruz ama pes etmekte yok