Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sudbanazenin Sudbanazenin canimmm yilmaa bende oyoe olmustum gecen aylarda gram veremedigim gibi biraz +bile cikiodum 2 hafta devam etti @SekerPancari71 ve RengarenkNesli RengarenkNesli sayesinde devam ettim ama sonra bi an motivem bozuldu izne ayrilmak istedim ve kilo alip dondum...Sakin moralini bozma vücudun şaşirdi senin suanda direnio diyet sürećlerinde bu hep oluyor onumuzdeki jaftalarda daha kalici eksiler goruceksin inşALLAH ben kalpten inaniyorum..:KK36:

Sudbanazenin Sudbanazenin canimmm yilmaa bende oyoe olmustum gecen aylarda gram veremedigim gibi biraz +bile cikiodum 2 hafta devam etti @SekerPancari71 ve RengarenkNesli RengarenkNesli sayesinde devam ettim ama sonra bi an motivem bozuldu izne ayrilmak istedim ve kilo alip dondum...Sakin moralini bozma vücudun şaşirdi senin suanda direnio diyet sürećlerinde bu hep oluyor onumuzdeki jaftalarda daha kalici eksiler goruceksin inşALLAH ben kalpten inaniyorum..:KK36:
Destegin icin tesekkur ederim canim hepiniz cok guzel motive ediyorsunuz gercekten

Inşallah dediginiz gibi sonradan duzelir

Kizlar menumu yaziyorum zira cok gec kahvakti ettigimden ogle yemegi gibi oldu ve oldukca doydum elhamdulillah..Baska birsey yemeyi düşünmüyorum..Dukan yapiyor gibiyim ama saf orotein pek yapamiorum genelde sebze ekledim zaten epeydir tek ogun yiyorum..
Menum:kabakli firin omlet
2 rendelenmis kabak,2 yumurta,4 yk yogurt,2 y.kasigi kepek,lor peyniri bikac tutam dereotu ve baharatlar..sekersiz cay esliginde:KK68:
karnabaharlisindan daha lezzetliydi cok keyif alarak yedim borek gibi oldu az daha sogumasini bekleseydim daha lezzetli olurdu eminim..Oldukcada besleyici yogurdu peyniri yumurtasi sebzesi herbiseyi icinde:KK53:
artik bol su...belki birde kahve icerim..

verirsin canim merak etme..cok sabirli olmamiz gerekiyor bende 20 kilo diodum simdi 10 kilocuk kaldi...yaza git olucaz inşALLAH..
Dusunsene 9 verdim 18kaldiiiiiiiii..
Damacanaa var damacanaaaa :D mayista dugunde var kuzenimn.. ozaman aaaa parte ne kadae zayiflamissin dicekler bunu da istiyorummmm.. :) cunku en son kilo aldigim halimi gordulerr :) yaz var tatil var o var bu var hirslanma sebebim cook :).insallaaah birakmadan tam gaz devam ederm.

Dusunsene 9 verdim 18kaldiiiiiiiii..
Damacanaa var damacanaaaa :KK70: mayista dugunde var kuzenimn.. ozaman aaaa parte ne kadae zayiflamissin dicekler bunu da istiyorummmm.. :) cunku en son kilo aldigim halimi gordulerr :) yaz var tatil var o var bu var hirslanma sebebim cook :).insallaaah birakmadan tam gaz devam ederm.
Benimde cok yakin zamanda 65 olmam lazim

Back
X