- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.441
Nazenin bu hafta ikimiz yarisalim mi@gadriell hoş geldin arkadasim insallah hep beraber kilolarimizdan saglikla kurtulmak nasip olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazenin bu hafta ikimiz yarisalim mi@gadriell hoş geldin arkadasim insallah hep beraber kilolarimizdan saglikla kurtulmak nasip olur
Yaa bende bu hafta ikimiz kapişiriz diyordumKızlar birkac gunlugune ablamlara godicem net olmayabilir o yuzden menu bildirimi yapamayabilirim ama Allah bir mani vermesse cuma evdeyim tartilir kilo bildirimi yaparım insallah hepinizin bilgisi olsun istedim
SekerPancarii kaptanim seninde haberin olsun
Bi sonraki hafta icin anlasalim mi kaptanimYaa bende bu hafta ikimiz kapişiriz diyordumtamam canim eğlen boll boll ama diyeti bozma
![]()
Hos geldin aramiza canimMerhaba ben bengisunun kardesiyim
Bende araniza katilmak istiyorum
Dogum yapali 3 ay oldu ama kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Karbonhidrat diyeti yapiyorum
Kilom 98.0
Hedef kilom 80 (simdilik )
Kaptan***14. TAKIM 450. ETAP***
Şekerpancarı71(53.9 /53.9 / 0/%0 )kilosu sabit
Sevtal87(63.7/ 63.6 /0.1 /%0.16)
Sarraf(83.6 /83.1 /0.5 /%0.60)
Miyav_su( 80.7/80.2/ 0.5/%1.62)
Marlin18( 63.8 / 62.8/1.0 /% 1.57)
Sudbanazenin (80.9 /86.0 / -5.1/%-6.30)
_Simurg_ (83.3/82.4 /0.9 /%1.08 )
Moon8187 (71.5/ 69.4/ 2.1/%2.94)
N o r w e g i a n ( 56.2/55.8 /0.4/%0.71)yeni üye başlangiç tarihi 9.ocak.2016, başlangıç kilo:56.2, hedef kilo 53
14. TAKIM ORTALAMASI:%0.153
Tekrar baktim tatlim doğruHos geldin aramiza canim
KaptanMiyav_su nun yüzdesini tekrar hesaplarmisin canim.yanlislik var gibi geldi bana
Aa doğru canim yanlışlik var teşekkür ederim kontrol ettiğin için 0.62 olacak hemen düzeltiyimHos geldin aramiza canim
KaptanMiyav_su nun yüzdesini tekrar hesaplarmisin canim.yanlislik var gibi geldi bana
Tamamdr tatliş önümüzdeki cumadan başlasın kapışmaBi sonraki hafta icin anlasalim mi kaptanim![]()
Bi sonraki hafta icin anlasalim mi kaptanimYaa bende bu hafta ikimiz kapişiriz diyordumtamam canim eğlen boll boll ama diyeti bozma
![]()
Tamamdr tatliş önümüzdeki cumadan başlasın kapışma![]()
Hayırlı yolcular bol bol gez kafanı dağıt gelKızlar birkac gunlugune ablamlara godicem net olmayabilir o yuzden menu bildirimi yapamayabilirim ama Allah bir mani vermesse cuma evdeyim tartilir kilo bildirimi yaparım insallah hepinizin bilgisi olsun istedim
SekerPancarii kaptanim seninde haberin olsun
Sagolsin canim inşallah eksilere dönerimHayırlı yolcular bol bol gez kafanı dağıt gel![]()
Sen yaparsın canım..biz burda iki hafta kimin birinciliğini kutladık.bu hafta olmadı ama bi bakarsın daha sonra çok daha iyisi olur..Sagolsin canim inşallah eksilere dönerim![]()
Bengisunun esi mi donmusbengiisuu gözün aydın canım..Rabbim sizi hiç ayırmasın..
Insallah bu gruptaki herkesin istedigi kilolara kavusmasini da kutlarizSen yaparsın canım..biz burda iki hafta kimin birinciliğini kutladık.bu hafta olmadı ama bi bakarsın daha sonra çok daha iyisi olur..
Bende bugun ekmek yememek icin baya kendimle cebellestim onun yerine kısır yedim oda kotu ama ekmek yeseydim bi taneden asagi kurtaramazdim kendimiAy kizlar bir dilim ekmegin üstüne nutelle sürüp yedim.en iyisi hic bulasmamak ti kendimi tutamiyorum sonra böyle oluyo