Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar;
ben geldim hemen menü yazayım.

sabah: ( geç yedim )
3 adet fırında köfte
1 kase salata
1 dlm tb ekmek
şekersiz çay

öğlen:
tavuk sote
1 kase çorba

akşam:
1 kase çorba
1 kase salata

( eğer gece acıkırsam yoğurt yerim , ben 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum maalesef )
spor : yatmadan önce bölgesel egzersiz yapıcam 50ser kere
su: 1,5 litre
Menun guzel canım protein günü olmuş afiyet olsun

Menun dengeli canım afiyet olsun :) kabızlık büyük bir problem canım ya zaten düzenli lavaboya çıksak vereceğiz kiloları
Maalesef canim bende o konu buyuk sıkıntı bayada su iciyorum ama sirf bugun o yuzden cok yedim keten tohumu yedim

Bu arada herkes sana goz aydinligi diliyo sanirim eşine kavustun sonunda cok sevindim canim gozun aydin Allah bir daha ayrılık yasatmasin

:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onları :KK47:
Takmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara

Maalesef canim bende o konu buyuk sıkıntı bayada su iciyorum ama sirf bugun o yuzden cok yedim keten tohumu yedim

Bu arada herkes sana goz aydinligi diliyo sanirim eşine kavustun sonunda cok sevindim canim gozun aydin Allah bir daha ayrılık yasatmasin
Amin canim Sağol :KK74:

Takmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara
Anliyorum canım hiic sinir olma boşver içinden gül geç ;) desin desin dursunlar kendiler yapınca bişey olmuyor sen verincemi hızlı oluyormuş illa da eleştirirler

Anliyorum canım hiic sinir olma boşver içinden gül geç :KK66: desin desin dursunlar kendiler yapınca bişey olmuyor sen verincemi hızlı oluyormuş illa da eleştirirler
Ne cirkin olcam ya ohhh git mis gibi herseyi al giy saglikli yasam daha neeee :) kiskanclarin inadinaaaaa cinimmmm:KK19:

Ben de iyiyim canım.biliyosun yoğunluk aynen devam..bugün öyle yazınca sen canım sıkıldı bi hatrını sorayım dedim..
Ay kıyamam ben sana dükkana gittik eşimle kontrol etmeye birde turların ne Zaman geliceğini öğrenmeye ve malesef nisan ayına kadar tur operasyonları yok of Can'ım sıkıldı evede geç geldik işte sen nasılsın evi yerleştirebildin mi ?:KK19:

Sagolsin canim inşallah eksilere dönerim:KK53:
Hadi bakalım bol eksiler Can'ım bende veririm inşallah of eşim geldi 2 haftada bir perşembe günleri geliyor ys sezon açılıncaya kadar böyleyiz belimi elledi yani yağlarımı kontrol etti of Can'ımı sıktı başıma ağrı girdi :KK61::KK61:

Menüm
Kahvaltim , 1 yumurta , turp , kapya , peynir , bir parca kendi yaptigim ekmek , üc parca sucuk
Ara , 5 yer fistigi ,bir kücük cikolata (135)kalori
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli pirasali bulgur , yogurt , turp
Spor 13 bin adim yürüdüm
Harikasın Can'ım afiyet olsun

İyi geceler kızlar cuma menüm : kahvaltıda menemen şekersiz çay akşam ise acılı adana yanında turşusuyu:KK50:turşu :eek:ve salata yedim madensuyu içtim birde 2 litreye yakın su:eek::nazar:

Of kızlar bende uyku filan yok eşime çok kızdım ve kırıldım dün akşam geldi memleketinden günü birlik bölgeye ne Zaman tur otobüsü gelicek diye malesef nisan ayına kadar yokmuş :KK61:birde eşim dün akşam gelince sarıldı belimdeki yağları kontrol etti sen hep aynısın dedi yağlı yağlısın dedi:mad::KK61:of Canımı sıktı :mad:Başım ağrıyor.

Of kızlar bende uyku filan yok eşime çok kızdım ve kırıldım dün akşam geldi memleketinden günü birlik bölgeye ne Zaman tur otobüsü gelicek diye malesef nisan ayına kadar yokmuş :KK61:birde eşim dün akşam gelince sarıldı belimdeki yağları kontrol etti sen hep aynısın dedi yağlı yağlısın dedi:mad::KK61:of Canımı sıktı :mad:Başım ağrıyor.
Uzulme canim zayiflayinca gorucek.
Keske oyle yapmasaydi destek olmasi lazmm..

Back
X