- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.881
Sanada günaydin miyavim herkese hayirli sabahlarGünaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim![]()
Yarini cok merak ediyorum kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada günaydin miyavim herkese hayirli sabahlarGünaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim![]()
Bence cok az yemek yiyorsun ve vücudun buna alisti ve korumaya gecti.vücudunu sasirtman gerek biraz.nacizane benim fikrim tabikiama gercektn cookkk dikkat ettimm kacamk yapmadim suyumu ictimm acaba benim hatam neeee![]()
Olsun canim yine de hafif bir gün olmuş afiyet olsunKahvaltim ; 2 yumurta , peynir , sekersiz cay
Aksam , bir tabak corba, bir dilim ekmek , biraz kahvaltilik , iki catal tahin pekmez
Bugün sözde protein günü yapacaktim ama olmadi malesef
Spor 3 saate yakin yürüdüm
Eminim çok güzel olmuştur saçin tatlimTarcın bakıra boyadım canım.
Benim sacım tam tarcındı kuaforde boyatıyordum. rengı nasılsa oturdu dıye kendım boyayım dedım bın pısmanım. O tatlı turunculuk gıttı kahveye yaklastı.
Gercı baskalarına gore hala guzel renk tarcın kıvamında ama ben daha turuncu sevdıgım ıcın memnun kalmadım.
Kınaya da asla cesaret edemem. Kınada cok cesıt renk seceneklerı ayarlıyorlar sen ne renk yapcaksın. Su an sacın ne renk.
Bu arada bene iyi gelecek hula hoop o kesin. Aldıgım hula hoop kıvrımlı cevırdıkce cıkıntıları bele denk gelıp masay yapıyor. E agır oluncada acıttı oraları. Kullanıcı yorumlarında yazıyordu zaten ılk gunler acı oluyo morarma oluyo dıye.
Afiyet olsun sarrafcim harika menünMenüm..
Sabah: yumurtasız menemen, kk peynir, dört zeytin, ince bir dilim ekmek..
Akşam: dört lahana sarma, bol marul salatası..
Öğlende bir nescafe içtim şekersiz.
Ayy ne iyi yapmışsiniz yarış olunca daha hırslı olursun birakmadan devam edersin ikinizde incecik olursunuzKardeşimle kesin karar verdik. Onun da bes aylık bebeği var çok kilo aldı doğumdan sonra..sporu aksatmadan yaza kadar incecik olacaz..yazın diğer kardeşim gelecek ona incecik görünmek istiyoruz. bakalım kim başaracak..yarış var aramızda..
Iste o yüzden sabahtan diyet moduna girmiceksin canim yemekleri uzun uzun çiğneyerek ye yemek yedigin tabaği küçült ne kadar ekmek yiyorsan yarısını ye çok güzel kilo verirsin tatlim yazik geçen günlere yaza daha zayif ince girmek istemez msnhaklısın kaptnım aynı düşünüyorum seninle ama motive falan gitti üzgün ve şişko biri olarak günlerimi geçiriyorum , inancım sıfır
hergün güne toparlanıcam diye başlıyorum ama akşam deli gibi yiyorum![]()
Günaydın miyavimGünaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim![]()
Günaydın güzelimmGünaydınnn![]()
Günaydin tatlımkizlar gunaydinnnn
Bıkmadan usanmadan devam edersen kazanan sen olucaksinne zaman 60 kilo olucam biri bana cvp versin....koskoca hafta yine gram veremedimmmmm![]()
Vücut direniyor canim pes etmeden devam edersen bi süre sonra oda direnmeyi birakacak ve çok güzel kilo vericeksinama gercektn cookkk dikkat ettimm kacamk yapmadim suyumu ictimm acaba benim hatam neeee![]()
Üzülme canim sağlık için sonuçtaVücudun korumaya geçmiş bakalım ben ne yapıcamserum yedim 2 litreye yakın serum kilo aldırır malesef
![]()
Demek sende de işe yaramadı malesef bende çöpe atmıştimbenim lahana corbasida çöpü boylicak sanirimmmm![]()
Günaydın canimmSanada günaydin miyavim herkese hayirli sabahlar
Yarini cok merak ediyorum kizlar
Günaydın kaçakk nerelerdesin sennngünaydın kızlar
Olsun canim yine de hafif bir gün olmuş afiyet olsunyürüyüş harika
Eminim çok güzel olmuştur saçin tatlimhulahopu kalça kisminda basen kisminda da çevirebiliyo msn canım
Afiyet olsun sarrafcim harika menün
Ayy ne iyi yapmışsiniz yarış olunca daha hırslı olursun birakmadan devam edersin ikinizde incecik olursunuz
Iste o yüzden sabahtan diyet moduna girmiceksin canim yemekleri uzun uzun çiğneyerek ye yemek yedigin tabaği küçült ne kadar ekmek yiyorsan yarısını ye çok güzel kilo verirsin tatlim yazik geçen günlere yaza daha zayif ince girmek istemez msnhadii başlaa artik
Günaydın miyavim
Günaydın güzelimm
Günaydin tatlım
Bıkmadan usanmadan devam edersen kazanan sen olucaksinsabirr biraz sabir
Vücut direniyor canim pes etmeden devam edersen bi süre sonra oda direnmeyi birakacak ve çok güzel kilo vericeksinlahana çorbası ise yaramadi mi
Üzülme canim sağlık için sonuçta
Demek sende de işe yaramadı malesef bende çöpe atmıştim
Günaydın canimm
Günaydın kaçakk nerelerdesin sennnkilo ne durumda hazır msn yarina
![]()
Canim ben okudum da valla bilemedim ne oldugunu bi cildiyeciye mi görünsenYaaa kizlarrrr ben soru sordm niye kmse gormediiiii. Dedmki burnumda yuzumde kirmizi svlce gibi sey cikti gogsumdede cikti bu neeee dedimm.. hic cikmazdi..
Toksinlerin atimimi yoksa baska biseymi ?biyerde oyle okudum
Bende regl değilim ama karnimda şişlik var sanki maydanoz sapı kaynatıp içicem birazdan ödem atiyor sende iç istersen canımYa ben dün akşam regl geciktirici içmeye başladım. Regl başlamak üzereydi. Yarın aksam kına sonra düğün o agrılarla durmam mümkün olmazdı. Ama regl şişkinliği oldu yinede. Tartı içinde iyi olmadı. Elbisemdede şiş gözükmek istemiyorum. Of kadın olmak ne zor ya.
Bugun ayran ıcecegım aksama kadar. Akşam köfte salata yerim. şişkinlik azalır bu sekilde inş.
Okdr onemli bsy degl canm burnumda alnimda cikti gider ama merak ettim biyerde kg veriminden olablir denmis biyerde protein denmis blmiorm.. normalde cildim karmadir suan burnum alnim yagli sanki surekli yikiyorm sinir oldum adetime daha cook..Canim ben okudum da valla bilemedim ne oldugunu bi cildiyeciye mi görünsen
Bende regl değilim ama karnimda şişlik var sanki maydanoz sapı kaynatıp içicem birazdan ödem atiyor sende iç istersen canım![]()
Ay bende tiksiniyorum maydonozdanmaydonozdan cok tiksiniyorum canım. annem pazardan alsa buz dolabına koydurmuyorum herseyde kokusunu hıssedıyorum.
Bol su ıcıyorum sımdıden 2 lıtre oldugerci zorlayrak ıcmedım cay ıcmeyınce su cok ıcıyorum ben.
yesıl cay ıceyım bende madem dımı:)