Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim ; 2 yumurta , peynir , sekersiz cay
Aksam , bir tabak corba, bir dilim ekmek , biraz kahvaltilik , iki catal tahin pekmez
Bugün sözde protein günü yapacaktim ama olmadi malesef
Spor 3 saate yakin yürüdüm
Olsun canim yine de hafif bir gün olmuş afiyet olsun:KK19:yürüyüş harika:KK49:
Tarcın bakıra boyadım canım.
Benim sacım tam tarcındı kuaforde boyatıyordum. rengı nasılsa oturdu dıye kendım boyayım dedım bın pısmanım. O tatlı turunculuk gıttı kahveye yaklastı.
Gercı baskalarına gore hala guzel renk tarcın kıvamında ama ben daha turuncu sevdıgım ıcın memnun kalmadım.
Kınaya da asla cesaret edemem. Kınada cok cesıt renk seceneklerı ayarlıyorlar sen ne renk yapcaksın. Su an sacın ne renk.

Bu arada bene iyi gelecek hula hoop o kesin. Aldıgım hula hoop kıvrımlı cevırdıkce cıkıntıları bele denk gelıp masay yapıyor. E agır oluncada acıttı oraları. Kullanıcı yorumlarında yazıyordu zaten ılk gunler acı oluyo morarma oluyo dıye.
Eminim çok güzel olmuştur saçin tatlim:KK60: hulahopu kalça kisminda basen kisminda da çevirebiliyo msn canım:KK58:
Menüm..
Sabah: yumurtasız menemen, kk peynir, dört zeytin, ince bir dilim ekmek..
Akşam: dört lahana sarma, bol marul salatası..
Öğlende bir nescafe içtim şekersiz.
Afiyet olsun sarrafcim harika menün:KK19:
Kardeşimle kesin karar verdik. Onun da bes aylık bebeği var çok kilo aldı doğumdan sonra..sporu aksatmadan yaza kadar incecik olacaz..yazın diğer kardeşim gelecek ona incecik görünmek istiyoruz. bakalım kim başaracak..yarış var aramızda..
Ayy ne iyi yapmışsiniz yarış olunca daha hırslı olursun birakmadan devam edersin ikinizde incecik olursunuz :KK73::KK73:
haklısın kaptnım aynı düşünüyorum seninle ama motive falan gitti üzgün ve şişko biri olarak günlerimi geçiriyorum , inancım sıfır :KK43:
hergün güne toparlanıcam diye başlıyorum ama akşam deli gibi yiyorum :KK43:
Iste o yüzden sabahtan diyet moduna girmiceksin canim yemekleri uzun uzun çiğneyerek ye yemek yedigin tabaği küçült ne kadar ekmek yiyorsan yarısını ye çok güzel kilo verirsin tatlim yazik geçen günlere yaza daha zayif ince girmek istemez msn:KK55:hadii başlaa artik:KK49:
Günaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim :KK68::KK68:
Günaydın miyavim:KK60::KK68::KK68::KK68:
Günaydın güzelimm:KK15::KK25::KK36:
kizlar gunaydinnnn
Günaydin tatlım:KK200::KK200::KK54:
ne zaman 60 kilo olucam biri bana cvp versin....koskoca hafta yine gram veremedimmmmm:KK11:
Bıkmadan usanmadan devam edersen kazanan sen olucaksin:KK19::KK19:sabirr biraz sabir:KK19:
ama gercektn cookkk dikkat ettimm kacamk yapmadim suyumu ictimm acaba benim hatam neeee:mad::KK61:
Vücut direniyor canim pes etmeden devam edersen bi süre sonra oda direnmeyi birakacak ve çok güzel kilo vericeksin:KK19: lahana çorbası ise yaramadi mi:KK37:
Vücudun korumaya geçmiş bakalım ben ne yapıcam :KK42::KK42:serum yedim 2 litreye yakın serum kilo aldırır malesef:mad::mad:
Üzülme canim sağlık için sonuçta:KK60:
benim lahana corbasida çöpü boylicak sanirimmmm:KK70:
Demek sende de işe yaramadı malesef bende çöpe atmıştim:110:
Sanada günaydin miyavim herkese hayirli sabahlar
Yarini cok merak ediyorum kizlar
Günaydın canimm :KK60:
günaydın kızlar
Günaydın kaçakk nerelerdesin sennn:110: kilo ne durumda hazır msn yarina:KK8:

Ayy ben annemlerde dikkatli yedim ama genelde hamur işiydi belli bi saatten sonra yemek de yemedim sabaha karşı yatmamiza rağmen ama yine de 400 gr artidayim inşallah yarina gitmiş olur bugün ćok dikkatli yicem:110:

Olsun canim yine de hafif bir gün olmuş afiyet olsun:KK19:yürüyüş harika:KK49:

Eminim çok güzel olmuştur saçin tatlim:KK60: hulahopu kalça kisminda basen kisminda da çevirebiliyo msn canım:KK58:

Afiyet olsun sarrafcim harika menün:KK19:

Ayy ne iyi yapmışsiniz yarış olunca daha hırslı olursun birakmadan devam edersin ikinizde incecik olursunuz :KK73::KK73:

Iste o yüzden sabahtan diyet moduna girmiceksin canim yemekleri uzun uzun çiğneyerek ye yemek yedigin tabaği küçült ne kadar ekmek yiyorsan yarısını ye çok güzel kilo verirsin tatlim yazik geçen günlere yaza daha zayif ince girmek istemez msn:KK55:hadii başlaa artik:KK49:

Günaydın miyavim:KK60::KK68::KK68::KK68:

Günaydın güzelimm:KK15::KK25::KK36:

Günaydin tatlım:KK200::KK200::KK54:

Bıkmadan usanmadan devam edersen kazanan sen olucaksin:KK19::KK19:sabirr biraz sabir:KK19:

Vücut direniyor canim pes etmeden devam edersen bi süre sonra oda direnmeyi birakacak ve çok güzel kilo vericeksin:KK19: lahana çorbası ise yaramadi mi:KK37:

Üzülme canim sağlık için sonuçta:KK60:

Demek sende de işe yaramadı malesef bende çöpe atmıştim:110:

Günaydın canimm :KK60:

Günaydın kaçakk nerelerdesin sennn:110: kilo ne durumda hazır msn yarina:KK8:

Yok tatlım sadece belimde çevirebiliyorum.Kalcada cevırmeyı denedim ama agır oldugu ıcın tutamadım. bıraz ustune calısmak lazım.
Her aksam bı saat calısacagım artık cok eglendım.

Yaaa kizlarrrr ben soru sordm niye kmse gormediiiii. Dedmki burnumda yuzumde kirmizi svlce gibi sey cikti gogsumdede cikti bu neeee dedimm.. hic cikmazdi..
Toksinlerin atimimi yoksa baska biseymi ?biyerde oyle okudum

Yaaa kizlarrrr ben soru sordm niye kmse gormediiiii. Dedmki burnumda yuzumde kirmizi svlce gibi sey cikti gogsumdede cikti bu neeee dedimm.. hic cikmazdi..
Toksinlerin atimimi yoksa baska biseymi ?biyerde oyle okudum
Canim ben okudum da valla bilemedim ne oldugunu bi cildiyeciye mi görünsen

Ya ben dün akşam regl geciktirici içmeye başladım. Regl başlamak üzereydi. Yarın aksam kına sonra düğün o agrılarla durmam mümkün olmazdı. Ama regl şişkinliği oldu yinede. Tartı içinde iyi olmadı. Elbisemdede şiş gözükmek istemiyorum. Of kadın olmak ne zor ya.
Bugun ayran ıcecegım aksama kadar. Akşam köfte salata yerim. şişkinlik azalır bu sekilde inş.

Ya ben dün akşam regl geciktirici içmeye başladım. Regl başlamak üzereydi. Yarın aksam kına sonra düğün o agrılarla durmam mümkün olmazdı. Ama regl şişkinliği oldu yinede. Tartı içinde iyi olmadı. Elbisemdede şiş gözükmek istemiyorum. Of kadın olmak ne zor ya.
Bugun ayran ıcecegım aksama kadar. Akşam köfte salata yerim. şişkinlik azalır bu sekilde inş.
Bende regl değilim ama karnimda şişlik var sanki maydanoz sapı kaynatıp içicem birazdan ödem atiyor sende iç istersen canım;)

Canim ben okudum da valla bilemedim ne oldugunu bi cildiyeciye mi görünsen
Okdr onemli bsy degl canm burnumda alnimda cikti gider ama merak ettim biyerde kg veriminden olablir denmis biyerde protein denmis blmiorm.. normalde cildim karmadir suan burnum alnim yagli sanki surekli yikiyorm sinir oldum adetime daha cook..

Bende regl değilim ama karnimda şişlik var sanki maydanoz sapı kaynatıp içicem birazdan ödem atiyor sende iç istersen canım:KK66:

maydonozdan cok tiksiniyorum canım. annem pazardan alsa buz dolabına koydurmuyorum herseyde kokusunu hıssedıyorum.
Bol su ıcıyorum sımdıden 2 lıtre oldu :D gerci zorlayrak ıcmedım cay ıcmeyınce su cok ıcıyorum ben.
yesıl cay ıceyım bende madem dımı:)

maydonozdan cok tiksiniyorum canım. annem pazardan alsa buz dolabına koydurmuyorum herseyde kokusunu hıssedıyorum.
Bol su ıcıyorum sımdıden 2 lıtre oldu :KK70: gerci zorlayrak ıcmedım cay ıcmeyınce su cok ıcıyorum ben.
yesıl cay ıceyım bende madem dımı:)
Ay bende tiksiniyorum maydonozdan

Back
X