- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.001
Ay sorma bende bugün açıktım ya neden böyle oldum kiSabah olsada yemek yeseknedense aciktim yaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma bende bugün açıktım ya neden böyle oldum kiSabah olsada yemek yeseknedense aciktim yaaa
![]()
Can'ım sen çok sinirlendin ya takma bu kadar kafana rabbim sağlık sıhhat versin tekrar alırsınKizlar iyi geveler gerkese..valla benim sinirden ellerim ayaklarim sisti resmen sisti yani esim bile sok oldu gorunce coraptan sonra bi katman olusmus...Bu hafta ben surekli tartildim bugun hariç +degilim ama 2 gunde kac gram verebildim onuda bilmiorum..2 gundur resmn bisey yemedim hic iyi gitmiyor boyle..cok duzensiz oldu bugun 4-5 tane sigare ictim kahveyle iyi halt ettim nerdeyse 2 senedir hic paket almamistim ama evde bulunsn anlamlar gelince die aldigim paket malesef bitmk uzereee![]()
sarraf canim karnibahar pizzasinin tadi güzelmiydi.tarifini verirmisin
Karnibaharlari dal dal mi koydun yoksa ezdinmi catallaEvet canım tadı güzeldi..
- Bütün karnıbaharı haşla.iyice süz ve sık..içine iki yumurta ve tuz koy. Yağlanmış borcama koy ve on dakika pişir..fırından çıkar üzerine domates sosu kaşar rendesi ve istediğin ürünleri koy ve tekrar pişir..afiyet olsun :)
Tabiki tatlim istediğin gibi ye ić ertesi gün çok dikkat eder telafi edersinKizlar cumartesi benim dogum günüm iyice yaslaniyorum.kaptan cumartesi serbest olabilirmiyim acaba.
***14. TAKIM 451. ETAP***
Şekerpancarı71(53.9 / / /% )
Sevtal87(63.6 / / /% )
Sarraf(83.1 /83.1 /0 /%0)
Miyav_su( 80.2/ / /%)
Marlin18( 62.8/ 62/0.8 /%1,27 )
Sudbanazenin (86.0 / / /%)
_Simurg_ (82.4 / / /% )
Moon8187 (69.4/ / /%)
N o r w e g i a n (55.8 / / /%)
ParteMoralll (78.1 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 17.ocak.2016 başlangıç kilo:81.4,hedef kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI:
sağol canım. evlatları çok üzüldü. yıkıldılar resmen. hepsi evli barklı ama anne babanın yokluğu çok zor.
Günaydın canim üzülme çok güzel 500 gr benceGünaydın.
Az vermişim. Çok yavaş kilo veriyorum ya![]()
Günaydın Canım tartıya çıkmaya korkuyorumGunaydin canlarmm :)